Care e idolul tau ? (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ei, hai, hai, ce vorbe's astea...potoliti-va...

Voua nu vi se pare ca topicul asta e pe duca? Atita plictiseala, nu se mai intimpla nimic nou...Mergem sa hibernam?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da asa zic si eu, s-a tot zis ce era de zis. hai sa il declaram inchis debatul asta. si sa tabarim pe altul !

Mergi la inceput

Pe care? Ai zarit vre-unul care sa se "merite" una ca asta?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

pai daca ma uit roata, e una din state, care nu stiu ce a gasit pe acolo prin gunoaie si vrea sa le trimita in romania cu containerul bisericii. am inceput eu ceva sa zic acolo, ma gindeam ca daca tabarim mai multzi pe ea, poate iese ceva, aaaaaaaaaaa ce zici ?
o gasesti la calatoriile sufletului debatul cu pachete in romania.
zicea ca se plictiseste de moarte, hai s-o distram un pic, vrei ?

Mergi la inceput

Io'tz multumesc de invitatie, ma simt onorata (), dar....nu.
Si-acuma niste filosofie ieftina: vezi, asta-i diferenta, noi aicea eram inocenti si inofensivi, n-aveam, ca sa zic asa, muscatura otravitoare (...ca altii...). -ceea ce nu inseamna ca n-avem rautatea sa o admiram la altii....
Dar iti vom urmari prestatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by narancea

aaaaaaaaaaa clauditzo de ce zici asa ? ai vrea ma sa ma vezi otravit ? asa ceva............

Narancea (apropos, de la ce vine nick-ul tau, ce inseamna?), te simti idol? Tu esti www.poezii.ro/poezii.php?author=2845&PHPSESSID=b7af8342a0d363a76d33921f30d88bc3" target="_blank">asta?

Iileana, da, , e cap pe duca subiectul, a imbatranit si el. Pana una alta, o sa arunc si eu o privire prin www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60087" target="_blank">vecini, sa ma delectez putin.

Claudia

Mergi la inceput

da clauditzo eu sunt ala ! m-ai dat in vileag hahahahaha

ilenutza ca bine zici, sa-i lasam pe fiecare sa isi care containerele cu cine vor ei, nu e treaba noastra.
atunci ce facem ? ce e de facut ?

Mergi la inceput

"Ce facem, ce-i de facut?"
Eeee, presimt ca nici aici nu s-a zis chiar tot ce era de zis ....

Adeka noua ni se spune ca:

quote:

nu ma dezbrac nici de-ar fi sa joc in desene animate !

dar altora....
quote:
Originally posted by cl

Tu esti www.poezii.ro/poezii.php?author=2845&PHPSESSID=b7af8342a0d363a76d33921f30d88bc3" target="_blank">asta?

iata ce poze li se ofera...
Pai e drept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana

"Ce facem, ce-i de facut?"
Eeee, presimt ca nici aici nu s-a zis chiar tot ce era de zis ....

Adeka noua ni se spune ca:
quote:

nu ma dezbrac nici de-ar fi sa joc in desene animate !

dar altora....
quote:
Originally posted by cl

Tu esti www.poezii.ro/poezii.php?author=2845&PHPSESSID=b7af8342a0d363a76d33921f30d88bc3" target="_blank">asta?

iata ce poze li se ofera...
Pai e drept?

Eiiii, Iileano, domnul face pe pudicul. Pun pariu ca sunt anumite momente in care se dezbraca cu viteza luminii .

Claudia

Mergi la inceput

paiiiiiiiiii unde eram dezbracat surioarelor ? se vede ceva ? mai nimic hahahahahahahaa

cu voi nu fac eu treaba se vede ! suntetzi din alea circotase...

Mergi la inceput