eu am sigilat fetitei mele, de fapt medicul si nu doare absolut deloc, se dau cu o pasta alba care intra in santurile formate pe dintisori, asta e tot...
M.
Buna,
Am un baietel de 8 ani care are probleme cu dintii, in sensul ca ii cresc fara sa-i cada cei de lapte. Va rog ma puteti ajuta ... cu un sfat.
Va multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui anavb Buna, Am un baietel de 8 ani care are probleme cu dintii, in sensul ca ii cresc fara sa-i cada cei de lapte. Va rog ma puteti ajuta ... cu un sfat. Va multumesc |
bune fetelor si eu am fost cu baietelul meu de 4 ani la dentist.copilul are 4 carii si pediatrul mi-a recomandat.noi am fost la trident.e pe lg municipal.e un dr acolo din pacate nu ii mai stiu numele de familie.doar andrei,prenumele.eric a stat nu prea cuminte atunci cand i-a pus o plombita.clinica e particulara foarte curat va imaginati si dr s-a comportat super cu el.cunosc mai multe mamici care si-au tratat copii acolo.si m-a costat un mil.acum spuneti voi dc e mult sau nu.mie mi s-a parut ok,tinand cont ca se auzea in toata cladirea ca suntem acolo!va pup