M-am hotarat ...... adoptie (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Costi iti doresc ca dorinta ta sa se implineasca.

Urziceanu cred ca un judecator da sentinta cu decaderea din drepturile parintesti.Din cate stiu eu e o chetie destul de grava si dureaza mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Costi ,felicitari pentru atestat .Sper sa iti gasesti cat mai repede bebeul pe care il doresti!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

costi, felicitari pt atestat!
In ceea ce priveste decaderea din drepturi, asta o face judecatoria la propunerea dpc-ului. Asa este logic, dupa mine
Succes in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Vad ca nu pre e activitate,eu nu am noutati deaia nu am scris, acum trec printr-o perioada confuza, dupa ce am sa ma lamuresc, probabil ca am sa va pove si voua. A, era sa uit, pana la urma s-a miscat ceva daca tot am intrebat in stinga si-n dreapta de Mary, pana la urma a venit tatal ei in vizita, si desi poate nu ma credeti, m-am bucurat! Cred ca cel mai bine unui copil ii ieste langa parintii care l-au facut, daca-l si vor! Totul e sa se hotarasca repede, si daca nu-l vor sa-l dea pt totdeauna la cei care-l vor! Nu stiti ce rau e pt bietii puiuti care au 3, 4, 5 ani, cum sunt cei pe care-i cunosc eu la centru si care nu prea au sanse de adoptie...Ma intreb dece nu s-a facu nimic pt ei cand erau mai mici, acum ce sanse au sa ajunga intr-o familie? Si Doamne, cat ar merita si ei asa ceva, e acolo o fetita deosebita de 4 ani, isteata foc, stie totul si observa totul, doi gemeni diferiti, de aproape 5 ani, un blondut dragut si smecheras de 4 ani si o minune de baietel de 3 ani, pe care credeti-ma ca l-as lua acasa...Ce pot face pt ei? Le duc dulciuri si vitamine, ii iubesc pe toti, ar vrea toti la mine in brate in acelasi timp, si nu stiu cum as putea face mai mult pt ei...Ma gandesc tot timpul la copii...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Stiti cum arata si ce face un baietel frumos si destept de 2 ani?Daca nu,intrebati-o pe Liliana,dar nu uitati sa-i urati "La multi ani!" lui David.
"La multi ani,David!",sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta care te iubeste atat de mult!Un pupic din partea Ancai,care abia asteapta sa-ti povesteasca cum a fost la "Ofofa"(Moscova).

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna Mamicilor,ce am citit eu pe aici ,ca nu se gasesc bebei la spitale? Am fost la Giulesti acum o saptamina si mergind pe un hol (l parter linga un salon unde te cazeaza dupa ce faci FIV) am auzit plingind niste bebelusi,am intrebat o asistenta si mi-a spus ca sunt parasiti,au intre 1 luna si 7 luni.Ce fel de copii sunt,nu se pot da spre adoptii? Ati fost pe acolo si v-au spus ca nu sint copii. De cind am fost la spital ma tot gandesc la ei saracutii ,toata ziua pling.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani David!

Baiat frumos sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai parte numai de bucurii alaturi de familia care te iubeste!
Liliana sa iti traiasca baiatul, sa iti traiasca fata si sa fiti sanatosi cu totii!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gina copii abandonati sunt multi, problema e ca prea putini pot fi adoptati....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

La multi ani, David!!!
Sa fii un copil cuminte si sanatos, sa aduci multa fericire familiei tale!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

LA MULTI ANI, DAVID!
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci doar bucurii parintilor tai!
Liliana sa-ti traiasca baiatul si, alaturi de sotul tau, sa va bucurati de cei doi copii minunati pe care vi ia dat Dumnezeu !

Petrecere frumoasa !

carmen
Otilia

Mergi la inceput