M-am hotarat...adoptie (21)
Raspunsuri - Pagina 9
carmens spune:
Multumesc Meme de urari, la fel va doresc si voua !
Ai dreptate, am trait mai intens aceasta sarbatoare. De la inceputul lui septembrie am inceput sa-mi aduc aminte in fiecare zi de acele zile din 2004 care mi-au schimbat viata. I-am ametit pe toti cu fraze de genul "Anul trecut pe vremea asta...".
De exemplu anul trecut pe la ora asta am ajuns acasa, dupa un drum de 6 ore. Imi aduc aminte ca ajungand acasa mi-am dat seama ca nu avem apa minerala, ceva sucuri sa le servim pe doamnele care ne-au insotit ( asistenta sociala si directoarea fundatiei - noi am fost plecati o saptamana ) si am plecat in graba sa cumpar, dupa ce i-am predat-o pe Otilia mamei mele. Cand am revenit Otilia plangea de ti se rupea sufletul si nimeni nu o putea linisti. Am luat-o in brate , am alintat-o si am reusit sa o linistesc si sa o culc, pentru prima oara, in patutul ei.
Vedeti, un deget mi s-a intins si deja capiez oamenii
carmen
Otilia
asi spune:
La multi ani Alexandra!
Carmens La multi ani si pentru aniversarea primului an acasa.La fel am patit si noi am sarbatorit primul an acasa mai ceva ca primul an implinit de Razvan.
carmens spune:
Din pacate sarbatorim doar noi fetele (mama mea, Otilia si bineinteles eu ) tati este plecat la Bucuresti pentru niste cursuri.
carmen
Otilia
patri spune:
Carmens, ma bucur si eu pt voi, am citit cu sufletul la gura in urma pov voastra si a Otiliei, va doresc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani impreuna!, ce mai toti anii impreuna!
Eu azi am avut si ultima intalnire cu asistenta, si ce credet? s-a fixat cursul, si nu oricum ci pe 18 octombrie, pt ca s-au mai inscris 2 fam si trebuie vazute cel putin odata! Mama, mama, cat dureaza o vizita! Dar oricum e bine, cel putin am o data fixa, pe care s-o astept. Cred ca nimeni nu mai e ca mine , sa dureze atestarea din 29 iunie pana prin 20 octombrie!!!! 4 LUNI !!!
Mi s-a mai dat o veste buna, si anume ca fetita e in reevaluare si va ajunge dosarul in instanta, e bine ca ceva se misca desi nu stiu cate sanse am! Oricum mama va trebui sa hotarasca ce vrea, daca are nevoie de acest copil v-a trebui s-o viziteze! Daca nu va respecta vizitele, va fi decazuta din drepturi, oricum procedeul va dura...
Ce mai faceti voi, fetele in situatia mea? Ce noutati mai aveti?
Pupici la toate, si la cele care va sarbatoriti puii, si la cele care ii aveti acasa, si la cele care-i asteptati acasa, mai multi la ultimele, pt ca primele au pe cine pupa...
patri
o mamica fericita spune:
LA MULTI ANI!
pentru papusica Otilia si pentru parintii ei. multa fericire si mii de bucurii alaturi de fetita voastra draga.
Lorelei si
noemi marian spune:
La multi ani si din partea noastra!Sa dea Dumnezeu sa aveti parte doar de bucurii si sanatate!Norocul l-ati avut in momentul in care v-ati gasit copiii
valiburu spune:
LA MULTI ANI! pentru Alexandra si pentru parintii ei. Din partea lui Iustin si a parintilor lui toate cele bune, sanatate si cat mai multe realizari frumoase in viata!
noemi marian spune:
Comp-ul meu a innebunit!Mi-a trimis mesajul inainte de al termina.
Deci:noroc ati avut cind v-ati gasit copilasii,spun asta pt ca toate pozele pe care le-am vazut mi-au aratat niste prunci minunati,iar voi...Nu mai am cuvinte.Sa va dea Dumnezeu tot binele si toata bucuria din lume alaturi de familiile voastre.
Iar celor care lupta le spun doar atit:curaj si ma rog pt voi.
Va tzuc,Noemi
silvia_112 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!!Sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.