M-am hotarat...adoptie (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Nelly!
Sfatul meu este sa-ti faci analizele sambata, cand nu esti la serviciu(sunt destule clinici).In felul asta nu mai ai nevoie de invoire.Pastreaza zilele de invoire pt cand va trebui sa cauti bb(vor fi multe!)

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nely2 spune:

Imi poti recomanda una? Io am incercat la Medlife si la Grozovici si la Policlinica RATB si nu au program sambata si nici macar dupa ora 15:00.Plus de asta trebuia sa-mi duc de mult analizele nu mai pot intarzia o saptamana..Tu la cere ti le-ai facut?Poate ma pot programa Dupa ora 17:30 cand ies eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nely, in primul rand cred ca Urziceanu nu le-a facut in Bucuresti ca e din Craiova. Apoi nu stiu cum e regula acum, dar de exemplu mie mi s-a impus locul unde sa fac certificatul medical, adica cei de la DPC mi-au spus clar sa aduc certificat medical eliberat de Policlinica X. Repet, asta era anul trecut la sectorul meu.....
Ina multumim de urari si felicitari pentru falcute.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Aissa ai dreptate Urziceanu nu este din Bucuresti nu am fost atenta in stresul meu...Va multumesc mult pt. intentiile voastre bune.Noua nu ne-au dat o anumita clinica la care tre sa mergem dar nu am gasit nici una care sa ne faca analizele sambata sau dupa program.
Ma ia groaza cand ma gandesc ca manine indiferent de ce se intampla trebuie sa ma invoiesc sau ma rog sa-mi iau concediu.Cine ar fi crezut ca o tipa care pare atat de umana in unele situatii daca nu o cunosti bine poate parea chiar draguta imi poate creea atatea probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

nely, uite-te pe mail. Ti-am trimis niste informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Ina sa va traiasca Andreiu este un scump iar in costumasul rosu zici ca e fetita.

Nely nici nu stiu ce sa te sfatuiesc cred ca este foarte incomod sa lucrezi zi de zi cu niste oameni care nu pot intelege ca dragostea si dorinta ta pentru un copil vrea sa se ,,materializeze". pana la urma poate gasesti o policlinica cu plata care are un program mai prelungit si rezolvi asa. dar daca vrei sa stai acasa cu bebe ce iti mai poate face sefa asta a ta? brrrrrrrrrr nu mi-ar place sa lucrez cu asa oameni, dar din pacate cateodata nu avem incotro.

Lorelei si

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_g

nely, uite-te pe mail. Ti-am trimis niste informatii.

Multumesc mult Irina!
Pup mamica fericita! O sa trec eu si peste asta...Se spune ca familia si colegii respectiv sefii tii da Dumnezeu, prietenii tii alegi singur...O sa trec eu si peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata! O luna calda si plina de impliniri, o saptamana extraordinara! Hai sa incepem luna si saptamana optimiste! Cine are cu ce se lauda, sa pofteasca, pt ca eu nu prea am, eu astept...ziua de 18 , si ziua de maine sa vad ce noutati mai am cu Mary, asta e, nu prea am ce energie pozitiva sa va dau, dar eu sunt increzatoare ca nu mai am mult si va fi bine, pt mine si pt un suflet mic...
Va pup

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

O saptamana buna tuturor!
Patri si eu astept, cred ca toate fetele in situatia noastra asteapta. Din pacate trebuie sa asteptam mai mult decat sa facem. Eu ma tot duc pe furis sa vad fetita mica, dar mi se intampla sa dau si de zgripturoaice. Am facut foarte multe ca sa fie bine, ma intelegeti, si cu toate astea am fost si data afara. Cand s-a intamplat asta dupa ce am incercat de trei ori sa vad bebita in aceasi zi si nu am reusit, am reactionat asa de prost, ca s-a suparat tare barbatul meu si mi-a interzis categoric sa mai incerc sa vad fata pana nu am o hartie in mana. Si am promis ca nu mai incerc sa o vad. Bineinteles a doua zi nu m-am putut abtine si am dat fuga la spital. Si am avut noroc.

Acum astept. Astept atestatul, astept sa am voie sa fac cerere de vizitare, astept apoi sa pot face cerere de plasament, astept sa se faca dosarul copilului, astept sa nu se intample nimic rau, astept fiecare seara si fiecare dimineata sa mai vad inca o data fetita.
Atatea emotii si atatea greutati trebuie sa intampinam! Nu-mi vine sa cred ca exista oameni care se impotrivesc lucrurilor bune sau firesti, fara sa aibe macar nimic de castigat imediat. Am avut de a face pana acum pe acest drum cu oameni de care sper sa nu ma mai lovesc niciodata in viata mea. Chiar ma gandeam, oare cum este mai bine, sa te faci frate cu dracu, pana treci puntea, sau sa ramai credincios principiilor si valorilor tale, cu riscul de a pierde ceea ce iti doresti, sau cu riscul de a nu misca chiar nimic in jurul tau, nici macar aerul pe care il respiri. Traim intr-o lume total anapoda, in care trebuie sa fii rau ca sa poti sa faci bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

BUNA Fetelor , m am strecurat si eu pe aici si v am citit realizarile,eu vin de la FIV ,am avut un esec si ma gindesc la acelasi lucru ca si voi,adoptia,dar deocamdata sint singura ,sotul meu nu vrea sa auda de asa ceva.Avem in plan inca un FIV ,dar eu ma gindesc ca daca rezultatul nu va fi cel dorit,ultima solutie sa fie o adoptie.
Ma intereseaza si pe mine sa-mi spuneti ,cit va costa toata procedura de infiere si ce trebuie sa contina un DOSAR .

Tuturor celor care ati reusit acest lucru va doresc sa aveti niste copii deosebiti si sa fie sanatosi.

Mergi la inceput