Magia Personala

Magia Personala | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Catastrofele, provocarile si oportunitatile sunt cuvantul de ordine al lumii complexe in care traim. CPO este un integral. Cum ne manifestam, cum ne folosim calitatile si deficientele de imagine pentru a reusi sa supravietuim in aceasta lume. Femeile au un cuvant nou de spus.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anneoprea spune:

Io nu inteleg ce asteapta autorul de la noi bietii forumisti? O critica pe text? Sau sa-i povestim cum vede femeia provocarea? Iaca a vazut, ca io fraiera de mine mi-am exprimat nedumerirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Yo cred ca tu ai un program care aduna cuvinte din dictionar la plezneala si le pune intr-o propozitie. Corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

pentru dl bufnila forumurile si listele de discutii sunt laboratoare iar noi suntem soricutii: dansul, evident, savantul. pardon: consilierul de imagine.

Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu cred ca a scapat vreun forum pina acum...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Eu sunt mai nestiutoare.Cine e D-nul Bufnila si ce vrea de la noi?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Io zic ca domnu` se sparge in figuri si se da interesant.... dar nu prea`i reuseste

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Ce n-am inteles eu: ce cauta catastrofele alaturi de oportunitati? Sunt similare? E interesant (si in acelasi timp ingrozitor) sa vezi cum reactioneaza oamenii (femei si barbati) in cazul unei catastrofe... cat despre oportunitati... viata e o prada.
D-l Bufnila, fii te rog mai explicit, si apoi stam de vorba.

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de ovidiu bufnila
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

Cata importanta, domnule!...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

Eu sunt mai nestiutoare.Cine e D-nul Bufnila si ce vrea de la noi?

alina

Domnul Bufnila este un cunoscut autor de povestiri SF

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iren

Domnul Bufnila este un cunoscut autor de povestiri SF

Ahaaaaa!
D`aia nu intelege nimeni despre ce e vorba in enunt, ca domnu` ne serveste SF`uri!...

Mergi la inceput