Magia Personala
Catastrofele, provocarile si oportunitatile sunt cuvantul de ordine al lumii complexe in care traim. CPO este un integral. Cum ne manifestam, cum ne folosim calitatile si deficientele de imagine pentru a reusi sa supravietuim in aceasta lume. Femeile au un cuvant nou de spus.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Raspunsuri
anneoprea spune:
Io nu inteleg ce asteapta autorul de la noi bietii forumisti? O critica pe text? Sau sa-i povestim cum vede femeia provocarea? Iaca a vazut, ca io fraiera de mine mi-am exprimat nedumerirea!
Guestus spune:
Yo cred ca tu ai un program care aduna cuvinte din dictionar la plezneala si le pune intr-o propozitie. Corect?
unboticutz spune:
pentru dl bufnila forumurile si listele de discutii sunt laboratoare iar noi suntem soricutii: dansul, evident, savantul. pardon: consilierul de imagine.
Nu te teme niciodata de umbre. Ele arata doar ca exista lumina in apropiere.
gabitzam spune:
Nu cred ca a scapat vreun forum pina acum...
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Iubika spune:
Io zic ca domnu` se sparge in figuri si se da interesant.... dar nu prea`i reuseste
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Carmen.cita spune:
Ce n-am inteles eu: ce cauta catastrofele alaturi de oportunitati? Sunt similare? E interesant (si in acelasi timp ingrozitor) sa vezi cum reactioneaza oamenii (femei si barbati) in cazul unei catastrofe... cat despre oportunitati... viata e o prada.
D-l Bufnila, fii te rog mai explicit, si apoi stam de vorba.
Iubika spune:
quote:
Initial creeata de ovidiu bufnila
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
Cata importanta, domnule!...
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
iren spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
Eu sunt mai nestiutoare.Cine e D-nul Bufnila si ce vrea de la noi?
alina
Domnul Bufnila este un cunoscut autor de povestiri SF
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Iubika spune:
quote:
Originally posted by iren
Domnul Bufnila este un cunoscut autor de povestiri SF
Ahaaaaa!
D`aia nu intelege nimeni despre ce e vorba in enunt, ca domnu` ne serveste SF`uri!...