Am avut sedinta cu parintii si eram curioasa sa-i cunosc pe ceilalti parinti, avem 15 copii noi in clasa. Si am simtit pentru prima oara ca am gresit clasa, am privit acei oameni care mi s-au parut urati si reci si m-am bucurat cand i-am revazut pe parintii cunoscuti. Copilul meu a fost in clasa de elita, au fost doar 16 in clasa aceea pentru ca se stia ca e greu si dna e severa. Acum a intrat intr-a V-a si are 15 colegi noi, cei mai buni de la celelalte clase. Au cei mai buni profesori, cea mai frumoasa clasa. Si totusi nu mi-au placut acei parinti. Si mi s-a parut ciudat ca strainii aceia luau hotarari care-l privesc pe copilul meu. Nu vreau sa intelegeti gresit, nu a fost nimic rau, nimic gresit, a fost o sedinta ok cu oameni normali. Dar perceptia mea a fost una surprinzator de dura. Imi venea sa-i dau pe toti afara din clasa. Ati trait careva sentimentul asta?
Nu certati copiii cand viseaza!
Buna,
Surprinzatoare reactia ta.
Ce sa puna atunci cei ce pleaca din tara si incearca sa se integreze si sunt priviti cum ai privit tu...ca si cum ti-ar invada spatiul.
Ar fi bine sa nu te simta copilul ca precis il va fi influentat.
Ganduri bune si o seara placuta.
Criss