Puncte de vedere

Puncte de vedere | Autor: zana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai fost
Un om, mergând pe un drum, a gãsit un morcov.
• Pesimistul vede cã e subþire.
• Optimistul vede cã e lung.
• Omul practic îl mãnâncã.
• Teroristul sunã la poliþie ºi spune cã a pus o bombã deghizatã în formã de morcov în mijlocul drumului.
• Dictatorul fascist: "Morcovii mici sunt un pericol pentru societate, acesta este prea mic, expulzaþi-l de pe plantaþie!"
• Orbul se împiedicã de morcov ºi dã cu capul de ciment.
• Morcovofobul fuge cât îl þin picioarele.
• Superman ia morcovul, sare pe un tren, intrã pe geam ºi îl înapoiazã posesorului, care îl pierduse.
• Paranoicul crede cã cineva a pus morcovul acolo special ca sã îl testeze dacã nu cumva face parte din primele categorii; va spiona morcovul câteva zile, apoi îl va urmãri pânã acasã pe cel ce ridicã morcovul de pe jos, sau va leºina aºteptând.
• Un copil îl leagã cu sfoarã, ascunzându-se în tufiºuri, ºi se amuzã trãgând de sfoarã când trece lumea pe lângã morcov.
• Puiul care traverseazã drumul se uitã la morcov: "Oare acesta este morcovul pe lângã care trec eu, sau eu sunt cel pe lângã care trece morcovul?"
• Isus îi spune: "Ridicã-te ºi mergi!"
• Grupul de somalezi se opreºte sã sãrbãtoreascã evenimentul, împãrþind cu dãrnicie morcovul în 500 de bucãþi, acesta fiind numãrul minim al somalezilor care se pot afla pe drum, într-un grup, pe o zi cu mult vânt.
• Extratereºtrii rãpesc morcovul, creând astfel o rasã hibridã cu care vor cuceri planeta.
• Cãlugãriþele se bucurã cã nu e feliat.
• Morpheus zice: "Nu existã nici un morcov"
• Scarlett O'Hara trece pe lângã morcov pentru cã mai e ºi mâine o zi...
• Arnold Schwartzengger se va întoarce...
• Beþivul vrea sã fie realist ºi sã îl mãnânce... dar nimereºte pe lângã.
• Obezul ar vrea sã îl mãnânce, dar nu poate sã se aplece.
• Pensionarii dau vina pe tineretul din ziua de azi, dupã ce alunecã pe morcov.
• Morcovul: "Nu-mi mai simt picioarele!!!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mergi la inceput