Puncte de vedere

Puncte de vedere | Autor: zana

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca a mai fost
Un om, mergând pe un drum, a găsit un morcov.
• Pesimistul vede că e subțire.
• Optimistul vede că e lung.
• Omul practic îl mănâncă.
• Teroristul sună la poliție și spune că a pus o bombă deghizată în formă de morcov în mijlocul drumului.
• Dictatorul fascist: "Morcovii mici sunt un pericol pentru societate, acesta este prea mic, expulzați-l de pe plantație!"
• Orbul se împiedică de morcov și dă cu capul de ciment.
• Morcovofobul fuge cât îl țin picioarele.
• Superman ia morcovul, sare pe un tren, intră pe geam și îl înapoiază posesorului, care îl pierduse.
• Paranoicul crede că cineva a pus morcovul acolo special ca să îl testeze dacă nu cumva face parte din primele categorii; va spiona morcovul câteva zile, apoi îl va urmări până acasă pe cel ce ridică morcovul de pe jos, sau va leșina așteptând.
• Un copil îl leagă cu sfoară, ascunzându-se în tufișuri, și se amuză trăgând de sfoară când trece lumea pe lângă morcov.
• Puiul care traversează drumul se uită la morcov: "Oare acesta este morcovul pe lângă care trec eu, sau eu sunt cel pe lângă care trece morcovul?"
• Isus îi spune: "Ridică-te și mergi!"
• Grupul de somalezi se oprește să sărbătorească evenimentul, împărțind cu dărnicie morcovul în 500 de bucăți, acesta fiind numărul minim al somalezilor care se pot afla pe drum, într-un grup, pe o zi cu mult vânt.
• Extratereștrii răpesc morcovul, creând astfel o rasă hibridă cu care vor cuceri planeta.
• Călugărițele se bucură că nu e feliat.
• Morpheus zice: "Nu există nici un morcov"
• Scarlett O'Hara trece pe lângă morcov pentru că mai e și mâine o zi...
• Arnold Schwartzengger se va întoarce...
• Bețivul vrea să fie realist și să îl mănânce... dar nimerește pe lângă.
• Obezul ar vrea să îl mănânce, dar nu poate să se aplece.
• Pensionarii dau vina pe tineretul din ziua de azi, după ce alunecă pe morcov.
• Morcovul: "Nu-mi mai simt picioarele!!!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mergi la inceput