Scandinavii stiu DC ... (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

mai, da' ce tacere si lipsa de activitate s-au asternut aici! subiectul asta ar trebui rebotezat: "Scandinavii stiu DC, dar nu spun la nimeni!"

lulutz, nu te grabi sa te minunezi de consort, ca de gatit gateste doar cand are chef sau musafiri, iar in viatza de zi cu zi nu te poti baza pe el in ceea ce priveste alimentatul familiei, asa ca tot subsemnata asa cum poate si ea se ocupa....ba mai mult, de cand s-a apucat serios de gatit (sporadic), a mai si ridicat stacheta culinara in asa hal incat eu nu mai pot sa fac nimic bun sau care macar sa se apropie de standard, asa ca "mancam cubanez" ma cheama Iar cu salsa, sa fii tu sanatoasa de cand trag de el. Acuma mi-e dator vandut asa ca n-a mai avut cum sa se fofileze, si in plus l-am si inscris direct fara sa mai fac cerere; l-am pus in fatza faptului implinit cum ar veni! Da' acuma mi-am gasit beleaua, ca omul asta al meu e competitiv din fire si deja m-a anuntzat ca pana joia viitoare trebuie sa exersam, ca altfel el nu se duce acolo cu lectia neinvatzata sa se faca de ras! (in fatza chinezilor de care v-am povestit ) Asa ca o sa dansez mai mult decat mi-am imaginat in urmatoarea perioada.

Anitza-extremika, ai rostit cel mai mare adevar din lume, si anume ala cu esti mare cand nu mai fumezi si mananci in camera unde dormi!!! Cat de adevarat.

adela vad ca nu ne da nici un tort, io tot ma-nvart pe aici sperand ca poate-poate. Sa credem ca are treaba la finlandezi, sau ca e in toiul petrecerii de ziua ei, ca altminteri n-are nici o scuza !!!

narancea bre, m-ai omorat azi cu placintele si vinul ala!!! M-am uitat azi dimineatza, si de atunci salivez si visez intr-una poale in brau! Acu' unde te mai duci next? Zi si mie sa ma pregatesc, si anume sa mananc bine inainte sa ma uit la jurnalul de calatorie. Si ce mustatza ti-ai tras, parca esti Lech Walesa!

Vikingutz, lasa-l pe Aldo la tanti frau, ca se descurca ea cu mai multi copii. O sa-i faca si lui bine schimbarea si socializarea, si o sa-ti faca si tie bine sa iei o pauza. Tanti Merkel aia de la voi ce mai face? Vad ca tot nu se stie care va fi viitorul, nasol momient, vorba lui conu' narancea.

mihaela, sa stii ca calea de mijloc e sfanta, nici nu e bine sa interzici totul copilului, dar nici sa sari in extrema ailalta si sa-i permiti absolut totul, fara nici o limita, e la fel de (daca nu si mai!) rau. Uite aici cele 10 reguli de disciplinat copiii ale lui supernanny, daca nu gasesti acolo macar 7 care's vechi si stiute decand lumea, sa-mi zici mie popa! Asa ca ce rost are sa inventam din nou roata? Copiii au nevoie de consistenta, fermitate, disciplina, limite si dragoste, atata tot. Altfel ti se urca in cap (si tie, dar si mai grav si altora nevinovati!). Am zis toate astea doar ca sa nu te invinovatesti din cauza Dianei. Asa cum am vazut-o, e un copil foarte dragalas, civilizat si placut. Noi amandoi ne-am indragostit de ea si nu am gasit-o de loc timorata, ba din contra.

apropos de popa, dorulets, pentru contributiile la subiectul cu ateii, de ce sunt ei asa. Sa stii ca te-am citit cu foarte mare placere, pacat ca nu ai avut parteneri de dialog

arboriko, la voi tot ploo? Pupici si tie

Rayou, we miss you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

eh, numa' o zi a plouat, iar azi e o zi minunata.
doar e ziua adelei, nu?

daca tot n-a venit ea sa ne dea tort, www.medialunchbox.com/pics/cake.jpg" target="_blank">iaca ii trimit eu unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

da ma si uite asa, noi totzi la multzi ani si bla bla bla si ea nici macar un in hahahahahahahaha

itsme pai tare mi-e frica ca unde plec eu data viitoare, nu o sa itzi mai placa bucatele ! vor fi crocodili, zebre, rino, hipo si alte balacustre.....

altfel toate bune ? agigea umbla teleleica prin america aaaaaaaa ? lu itsme ii trag un kiss , ia da botu ma incoa si hai na si lu vikinga ca se crede nebagata in zeama si nu mai trece pe aici, galatziu deschide ciocu si da din buric

nea dorele ! cind nasti varule ? tot asa umblii ?

mihaitza, am uitat sa spun ca vazui pozele de la petrecerea ta hmmmmmmmmm da lasa nu mai zic hahahahahaah nice party

minodora pe tine te din mers, sa nu stau la discutzie hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

si am uitat de se sefa moldoveanca hahahahahaha liluci, cum e mama ? plecam ma la viena ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

in sfarsit am si eu timp sa va scriu doua vorbe. n-am citit din urma, doar asa, pe diagonala. am aflat vesti despre unii dar despre mama rayou nu stiu nimic. sper ca e totul in regula cu ea si cu familia ei. daca stiti ceva spuneti si la mine va rog.

vreau sa pup mai intai gravidutzele noastre, doruletz si liris. sper ca sunteti bine si voi si bblusii. doruletz, tu te pregatesti deja, asa-i? ti-ai facut bagajul? sper sa fiu pe faza cand nasti. sa-l instruiesti pe alain sa intre pe forum si sa ne anunte cand vine micutza, da?

adela, LA MULTI ANI!!! am pregatit ceva pentru tine de cateva saptamani dar nu reusesc sa ajung la posta. acum ca am aflat ca e ziua ta cred ca primul drum de luni iti va fi rezervat tie.

mihaela, mergi la serviciu? cum e? te-ai acomodat?
arborico, tudor e bine, e un dulce si-un cuminte. acum vorbeste destul de bine, a ajuns la propozitii complicate, pe strada nu-i tace gura o clipa, intreaba "aia se-i?" pana ma scoate din minti dar ii raspund de fiecare data desi ajunge sa intrebe lucruri pe care le stie de la un an. e un copil surprinzator de intelegator.
itsme, vad ca esti in forma mare acum ca ai scapat de examene.
restu' poporului, va pupez din mers ca trebuie sa ma apuc de pus casa in cutii... ce sa faci, ne-a luat valu' renovarilor si pe noi...

promit ca vin mai des pe la voi!
si inca un rand de...floricele

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Mna ziua Abia la ora asta-s fresh, ca azi tocmai ce avuseram program administrativ: din ala cu aspiratorul, mopul si alte cele de care trebuie sa cumpere extremitza
Nooo...mara, te-ai acomodat deja cu serviciul??? Pupi la baiatul frumos si curios
doruletz, tu cind esti nascuta-n octombrie??? (inainte sau dupa ce nasti??? )
adelinskaia presupun ca-i la cabana si se lupta cu gratarele...altfel ar fi pacat, ca vremea-i prea frumoasa p-acilea-sa.
narancea, iar meri la negresele alea blonde??...
Va-mpumpez..

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'na seara!

Asa cum zice lilinda, am avut si noi astazi zi de shmotru...din motive de lipsa de Iby-adicatalea masinutza noastra care e la reparat in urma avarierii provocate de un geam. Statea ea frumos in parcare, cand un geam de la un apartament din blocul deasupra parcarii s-a trantit de curent, iar sticla sparta a cazut pe capota...taman ca-n legea lui Murphy-vertical, ca sa ne gaureasca frumusel capota. Si acum e la refacut. Si tare greu si rau e fara ea...
Altfel iar o tuleam pe undeva prin zona, ca nu putem sta acasa pana e vremea asta buna...

narancik , da' spune mama ce te doare, ca io nu-s suparacioasa...mi se pare ca vazusi ceva amuzant prin poz(n)ele de la party. Hai noa, nu fii timid!

istme asa e, am citit si eu cele 10 porunci date de supernany, majoritatea erau de capatai si acum 10 ani, poate si mai demult...
Compromisul si calea de mijloc sunt cele mai bune metode de "linistire" a monstruletilor. Noi cu Silvia suntem acum la faza: vrei asta? atunci tu faci ce vreau eu si tu nu vrei...ex: azi voia la magazin sa-i cumpar o ciocolata, dar nu voia sa-mi dea mana...asa ca am mers la magazin doar daca mi-a dat mana!

mara, am inceput serviciul, deja de 2 saptamani. In principiu e ok, nu e inca sezon si nu avem prea mult de lucru...tocmai bine pentru reacomodare. Pupicei lui Tudorel vorbaretul .

V-am pupitzat la gramada!

Mihaela si fetele mele

Silvia la 2 ani

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

nazdravanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

iaca aparu si adelinskaya cu scuzele de rigoare
va multumesc toturor si separat pentru urari ... io acu "aterizai" de la Tallin dupa o aventura cu trenul si o croaziera pe Marea Baltica plus doua ore intregi in Tallin :-)

promit sa revin cu amanunte picante :-)

sunteti niste scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

fetele si baietii,

sunt la al doilea pahar de vin rosu cu cola, mi-am batut recordul si in curand o sa cad sub masa...hac!!!

lilanda, da m-am acomodat foarte bine la serviciu dar mai ales cu ideea ca nu mai pot fi 24 din 24 cu tudor. deci totul e ok, cu exceptia faptului ca nu mai am timp sa stau cu voi la povesti atat de des preacum as vrea.

adela, asteptam amanuntele picante! frumoase pozele, mai ales pianul .

apropo de supernany, mi se pare mie sau am vazut ca va fi si pe prima o astfel de emisiune???

va pup! hac!

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

pipal, daca eu am devenit cea mai activa persoana de la subiectul asta ati cam imbulinat-o

ia sa strig eu un catalog aici, ca vad ca in lipsa lui Rayou v-ati obraznicit de-a binelea! Rayou, pupici si revino iute ca uite ce s-a ales de poienitza in lipsa ta!

adela, prezenta si scutita si cu coronitza! Foarte frumos la Tallin, asteptam povestile spicy!

Alba, scutita pe motive de Oktoberfest! Ai, ce o invidiez, o fi la Venetia acum

anitza-extremica, prezenta si desteapta, pupa-o-as eu pe ea sa o pup!

arborica, scutita pe motiv ca la ea ploo si isi cauta casa

buli, absenta si cu nota scazuta la purtare, sa vii maine cu parintii!

dorulets, scutita ca ea a tot venit pe aici saraca, cu tot cu Antoinette, dar cine sa raspunda?

Idora, absenta nemotivata!

lena, absenta, idem ca mai sus!

liris, ca la lena (da' dam incet ca stim ca esti )

lulutz, prezenta, desi ea are treburi prin casa si are si de decupat! Luati model!

mara, prezenta, desi e ocupata si are de raspuns la intrebari multe. Chiar asa, "aia she-i"?

mihaela, prezenta si la datorie, desi are casa grea si servici si copii si geamu' spart! Asa da!

ocebine, absentza nemotivata!

narancea, prezent! phuiii, bine ca m-am linistit, ca daca ai hipopotami si brontozauri la meniu nu mi se face pofta. Ma luasem de griji! Ia pupic pentru prezentza (temele nu ti le-am controlat inca)

Pegasis, scutita pe motive comerciale

Tata lu' Toma e motivat ca e moderator si nu lucreaza sambata

Toria, repetenta de-a dreptul, ca la atatea absente nu se mai poate recupera nimic

vikinga, absenta ne-mo-ti-va-ta si fara nici o scuza, ca stim ca Aldo e la Frau neni, asa ca nu se accepta nici un fel de scuza!

asaaa! ia sa va vad acuma pe unde scoateti camasa!

Mergi la inceput