Scandinavii stiu DC ... (76)
Raspunsuri - Pagina 13
itsme spune:
narancea, bre, iar mi-o facusi! (da' cu savarinele de data asta ) Si unde sunt eu sechestrata in momentul de fatza nu se gaseste nimic altceva de ostoit pofta decat donuts (adica gogosi din alea cu gaura, care nu e tot aia ).
hai, inteleg ca de mine n-ai mila, da' nici de saracu' varu' Dorel, care nu ti-a gresit cu nimic, n-ai? Aaaa! Pai daca poftesc eu in halul asta, care n-am nici un motiv de pofteala, nici nu vreau sa ma gandesc ce-o fi in sufletelul si inima lu' bietu' Dorel!
of, greu cu oamenii astia! vii aici linistit, ca omu', crezand ca te destinzi, si cand colo dai peste tot felul de chestii din astea de te trezesti ca te apuca poftele. Las ca vin si eu intr'o zi cu ceva care n-ai tu, sa vedem atunci cine si cum rade mai bine !
PeSe. La concurs de alambicuri particip si eu, dar tot la categoria consum, nu productie !
doruletz spune:
hehe, itsme, pai io nu ma uitai acolo bre, ca banuiam io ce se ascunde sub siturile alea asa ca le evitai. Mie amandinele mi-ar face pofta, d'alea duulci, duulci si zemoase pe care le cumparam de la Scala
Aci 'Amandine' e nume de fata, io de cate ori aud ca pe una o cheama asa incep sa salivez
annie, merci bre si mai treci si tu p'acilea sa ne spui ce mai faci pe la suisi.
gata, fuc la 'Vizitatori', comedia cu Jean Reno pe care o mai vazui de vreo trei ori da' de fiecare data mor de ras
lilanda spune:
No...revin la ora asta frinta,lata terminata!!! N-am nici un emoticon de lesinat, ca l-as posta frumusel acilea!!!
annitzo, bestial bancu'...de unde se vede ca si Bin Laden e om!! ...si da, respecte adinci lui doruletz, care dintr-un subiect de mahala, a facut unul de adinca inspiratie si larga audienta...(ca sa nu mai zic de show)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
ile77 spune:
Narancea,chiar te pricepi la bucatarie?
Eu imi dau silinta,si crede-ma,chiar mi-o dau, si tot nu reusesc prajiturile si torturile,desi urmez retetele pas cu pas.
Noroc ca am un sot care nu e pretentios, si cred ca nici nu se asteapta sa fac prajiturile mai bune decit ale maica-sii.
Apropo de bucatarie, bucataria suedeza si cea daneza sint la fel de "triste" ca si cea norvegiana?
Cel mai trist mi se pare mincarea traditionala de craciun.
Nu critic ,ma intrebam.
Sa aveti o noapte buna.
vikinga spune:
Ei si daca am zice asa ca Adriana Karembeu http://www.wonder-bra.de/Adriana_Karembeu-1.htmlAm vazut poza asta pe un forum si atit de tare m-a inspirat si mi-a placut incit nu am rezistat sa nu imparatasesc cu voi asa imagine care ar trebui sa ne puna pe mari ginduri pe noi femeileSala, diete si un push up ca pina acum am numa' parul blond:))))) Mama lor de cratitzeVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
liris spune:
pe mine poza asta ma inspira sa-mi fac programare la: cosmetica, estetician, hairstylist, liposuctie, marire de ... dar adriana asta s-a facut ca hertzicova, este?...oare ptr ca e urmasa ei la wonderbra ... vrea sa arate ca predecesoarea.
sutienele wonderbra nu-s asa grozave. io am niste chiloti de la ei , care sunt misto e drept, dar intre sutiene nimic nu m-a convins. tot triumph-ul sau cotton club-ul sunt mai misto, dupa parerea mea.
sting? buenas noches!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
tata lu Toma spune:
Aprind ? Bunineata !
Tineti minte peletele alea de creveti care erau omniprezente acu' fo doojdeani alaturi de conservele de peste ?
Am mancat aseara (cu bere, evidamon) si mi-au placut ... imbatranesc ?
_
Sunt moderator dar ma tratez
narancea spune:
neatza bursucitzele !
na , da , crevetzii aia vitnamezi mmmmmmmmmmmmm la vremea aia erau marfa ! da nu prea aveam ulei in ce sa-i prajim hahahaha
norvegianco la bucatarie, mama nu semanam cu voi, norvegia e tzara cea mai nasaola cred din punctul asta de vedere, mincarea extrem de scumpa, bucataria proasta, mai mult pizza si ceva conserve. da cine are timp de mincat acolo, lumea sta pe schi !