Scandinavii stiu DC ... (76)
Gata! L-am aprins (n-am gasit alt emoticon...)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036&whichpage=1" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978&whichpage=1" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">(74); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75)
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!
Carmen
arboria spune:
prima!
oricum, voi dormiti acum
quote:
Originally posted by mihaela_s
Cum e fetitzul, s-a adaptat la noua scoala, vorbeste engleza? Nu duce dorul prietenelor din ro?
mihaela, surprinzator - nu!! ii e dor numai de o prietena, care oricum se mutase de vreo 2 ani in Olanda si pe care o vedea numai in vacante.
La scoala e bine, numai programul e cam lung, parerea mea. A inceput sa vorbeasca si ea putin, de inteles intelege aproape tot ce i se spune.
Mai greu e ca nu prea are copii de varsta ei in vecinatate. Sambata sau duminica mergem cale de 30 de km la niste amici, care au doua fetite ~ de varsta ei. De fapt, mergem, lasam cupilu', iar noi ne vedem de ale noastre: vizitat case de vanzare, curatenie, cumparaturi.
Sambata trecuta, va ziceam, am fost pe la vinariile din zona, la degustat una-alta. Am facut si ceva poze, a fost fain.
Hai ca mai vin io, am ceva treaba acum.
Rayu,
doruletz spune:
hehe, Julia, cine sa doarma? poate aia de au o activitate utila nu astia ca maine care se plictisesc in concediu...
lilanda din pacate nu-s doar 2 saptamani, teoretic mai sunt vreo 6 . dar practic sper si io sa fie ceva mai putine ca ma saturai!
vikinga, nu stiu daca mai citesti aici, imi pare rau ca ai decis sa pleci, poate totusi te razgandesti
rayuela
fratilor, nu mai dezertati asa, ce facem, lasam de izbeliste poienitza?
ma duc sa mai dau o raita trista p'acilea prin ograda mare
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
itsme spune:
aaa, buna seara!
io-te, cum lipsesc si eu un pic, cum se intampla furtuni si suparari pe aici!
Vikinga, imi pare tare rau ca te-ai suparat si sper din tot sufletul sa te intorci printre noi! We miss you! (PS. Vad ca va incurcaratzi rau de tot cu alegerile alea, mai prost nici ca se putea!)
narancea ti-ai tras si coronitza, si mustatza calitatea 1, si nevestiq frumos, si petrecere, acu' mai esti si inconjurat de moldoveni pe toate fronturile, ce-ti mai lipseste? nimic!
lena, bine ai revenit de pe unde ai fost! (eu am cam pierdut sirul) Si tie pupici
mara si adela s-au dat la fund, dar nu stim la al cui
mihaela, ce petrecere au tras nemtzii! Foarte frumos la Alba Iulia (cea adevarata, dar si la a noastra nu ma indoiesc ca e la fel de frumos)
Pegasis! Spor la cumparaturi, si daca-ti mai raman ceva banutzi deschide un cont la banca, ca am auzit ca elvetienii astia se ocupa cu asa ceva
arboriko, am ras una buna la treaba cu chinezul si culorile, dar din pacate nu pot sa spun mai departe bancul (decat tovarasilor romani), pentru ca altminteri nu e politically correct si se uita astia la mine stramb Success lui arborika mika la scoala, si pupici la toata lumea
lulutz, si tie pupic
buli, da' ce copilas precoc ai! Sa-ti traiasca si sa devina rapid un virtuos al viorii (alminteri va pierdeti voi mintzile! - stiu din proprie experientza ca am trecut si eu prin asa ceva! ) La mine a intervenit din fericire plictiseala, ca de virtuozitate n-a fost vorba...
doruletz, tinem pumnii si nu te speria, miliarde de fomei trec prin chestia asta zi de zi (la mine sloganul asta a functionat), asa ca o sa treci si tu cu bine de toata tarasenia....Dupa aia, daca o sa patesti ca mine, o sa te rogi la D-zeu(ul ateilor) sa-ti dea posibilitatea sa-l mai bagi pe bebe pt doar cateva ore inapoi acolo, doar sa ai liniste! Asa ca desi e greu cu burta, e mai greu fara ea, sa stii (probabil ca de aici s-a inventat proverbul ala cu rau cu rau, dar mai rau fara rau)...
Rayou, nu stiu ce e cu tine dar ma gandesc la tine mereu, sa stii! Sper sa fie totul OK cat de curand
si in final sa va zic despre "Moartea d-lui Lazarescu". In primul rand, narancea ar fi trebuit sa fi fost de fatza pt ca filmul a fost introdus de nimeni alta decat de Monica Barladeanu (!) , care a stat la 2 randuri in fatza mea. Regizorul n-a putut sa vina asa ca a trimis-o pe dommitza asta sa introduca filmul in locul lui (a avut si ea un rol mic in film), care in afara ca arata bine si a atras privirile tuturor barbatilor din sala, nu s-a evindentiat prin nimic (nu ca a atrage privirile barbatilor na-r fi ceva, dar orsicat ) Filmul destul de bun (si aici parerile sunt impartzite, si anume 50%-50% - mie mi-a placut iar la nevesticu' ba, si vitzavercea la familia cu care am fost). Oricum, nici eu nu am cazut pe spate. Din pacate, desi subiectul avea potential, n-a reusit sa prezinte in mod convingator drama omului. Poate ca umorul romanesc omniprezent si omnipotent e cel care a trivializat lucrurile, who knows? Trecand la practicalitati insa, pot sa spun ca din pacate daca situatia batranilor si spitalelor din Romania e intr-adevar asa cum e descrisa in film, e trist. Umorul din film e si el din pacate "lost in translation", asa ca nu stiu ce au inteles anglo-saxonii in privinta asta.
Gata, v-am pupat, alles gutte!
narancea spune:
hahahahahaha luluci , sa nu rid de accentul lor..... my god !
nu rid, ci mor nu alta hahahahaha ma duc in wc si crap in mine de ris, ies cu lacrimi pe fatza si astea ale mele zic, dinsul e emotiv, mai plinje asa din cind in cind hahahahahahaha
sunt durere, ce e impresionant e ca cunosc toate cuvintele romanesti si cele mai sofisticate, atit doar ca formuleaza propozitziile la modul lor specific.
zic vreau apa, si ma intreaba de care ? avem plata si cu gaze ! nu cu gaz sau gazoasa ci cu gaze suna asa haios. sau : pot sa va propun de mincare hahahahahahaha
altfel azi am avut un pic de liber pe la prinz si am mers in parc sa vad toate statuile la scriitorii nostri,totzi erau acolo. si pe stefan cel mare si sfint eeeeeeeeeeeee si pe bani este stefan pe toate hirtiile si sta scris : pe un picior de plai pe-o gura de rai, asta da, frumos.
altfel toate bune si frumoase, am o dacie logan sa umblu pe aici hahahaha ca sa u zic ca am incercat-o si pe asta.
papadie spune:
carevasazica narancea esti in delegatie la Chisinau si umbli cu masina straina...deh, te-ai ajuns:-)))
mihaela_s spune:
aaaa, narancik moldoveanu'
se plimba cu Loganu'
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
doruletz spune:
nseara
vere narancea, fa si tu neshte poze la fratii nostrii acolosha sa vedem si noi cum e.
apropos de limba 'moldoveneasca' (ca am auzit ce asa-i spune, nu e romaneasca bre, cica au si un dictionar roman - moldovinesc ?!), circulau acu' vreo cativa ani niste expresioane de la ei d'acolo.
cica "penalty" s-ar spune "palitura de pedeapsa" si intr-un Internet Café era urmatorul afis: "Nu prapaditi guzganul!"
Acu' o fi adevarat, n-o fi, din cate zice varu' narancea pare ca asa e!
mara si Adela, unde sunteti, disparurati si voi?
la toti
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Adela99 spune:
iaca aparui :-) doar sa va spui ca penalty ii palitura de osanda si chiloti is aia care chiloteaza avioane ... si acu' ma dau iar la fund (da' nu va spui la al cui)
itsme spune:
...iar "Razboiul Stelelor" s-a tradus: "Galshiava pi Bolta"
gavarit radiostantia otdih...
vikinga spune:
Suntei prea criminali mai ca sa reziste omu' departe de voiva pup cu dragAldo e mai binisor, offf copii astia daca nu iti fac inima ghem uneori! Si deja suntem in tratative sa devin mamica mai independenta! Nu nu nu e vorba de divortz asta e fleac pe linga ce surpriza mi se pregateste! Am gasit o tages mutter din asta pt Aldo! Gata ducem teroristul mic la socializare ca pe zi ce trece vedem neputinciosi cum am clacat in imblinzirea micului scorpion! Da da ..ne bate, arunca in noi cu tot ce prinde..ce mai e jale!! Ei asa ca il dam pe mina nemtzoaicei sa vedem ce baiat educat scoate din el! O sa mearga dimineata de la 9 la 2 dupa amiaza cam asa. E o femeie super, parintii ultramultumiti, ii stim si pe restul care au copii la ea. Copii educati nene care pun paharul de apa pe masa dupa ce beau, nu pe pereti ca Aldo:))) Si eu am sa-mi gasesc ceva de facut ca sa nu mai am timp de certuri p'acilea inutile.Gata promit ca vin numa' laVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."