Joburi in Japonia?
Dragele mele japonici,
Sper din tot sufletul sa raspundeti la subiectul meu
.
Sunt foarte,dar foarte curioasa
sa stiu cum ati ajuns voi in
.Ce faceti aici?Munciti?Casatorite?
Si sa incep eu prima!
Eu am venit in vizita cu viza de turist la sora mea,mi-a placut foarte mult aici,parca era tara mea 'adoptiva',am iubit locurile astea si Japonia de prima data,si s-a intamplat sa ma si
de un japonez si sa ma si casatoresc cu el.Eu asa am ajuns aici.ASa ar fi multe de povestit
dar va astept si pe voi cu intrebari si povesti.
Inca o data sper sincer sa imi raspunde-ti

iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Raspunsuri
Elenalove27 spune:
Draga devylla,![]()
stiu ca au fost muuulte subiecte cu aceasi intrebare , cum au ajuns fetele in japonia ! si din toate fetele din japonia numai Eu si cateva ( sa zic alte 5 fete) au recunoscut si au raspuns sincer cum au ajuns in japonia,dupa care a iesit scandal si inca ce scandaluri ...Asa ca nu stiu cate fete o sa raspunda la acest subiect dar ma bucur ca totusi exista cineva sa intrebe cum au ajuns fetele in japonia.
p.s Sora ta cum a ajuns in japonia ?
Eu am ajuns in japonia ca DANSATOARE ( am locuit 5 ani in yamaguchi) japonia este tara mea de vis dar nu a fost sa fie si jumatatea mea acolo asa ca ...am ajuns aici in Florida.
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...
Fat-Frumos din LACRIMA
Poze NOI
AYUMI spune:
Devylla,si eu am ajuns in Japonia ca dansatoare.Nu mi-e rusine sa recunosc asta.
Se intampla in anul 2000;am venit aici pentru un contract de 6 luni,unde l-am cunoscut pe sotul meu.
Ne-am casatorit atunci,in 2000,si sunt foarte fericita.Asteptam primul nostru copilas.
Asa cum spunea si Elena,au fost cateva subiecte pe aceasta tema;insa mereu s-au iscat mici certuri.
Elena,traiesti in Florida?Wow...cred ca este superb,nu?
Bianca
22+
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Elenalove27 spune:
ayumi
locuiesc in Florida de aproape 3 ani si asta de cand am venit din japonia.
Este OK pentru mine Florida dar mai mult imi place viata din japonia.
Aici totul este MARE. marefer la strazi la "oameni"
si in general.
japonia este tara unde imi doream sa imbatranesc ...dar acum sunt aici unde trebuie sa ma acomodez cu ce am aici iar pe viitor tot ce pot este sa vizitez japonia de cate ori am ocazia.
sti , florida nu este asa cum o vad majoritatea ...pentru mine nu este nimic special. tot mai bine ma simt in japonia.

pupici si sarcina usoara in continaure.
devylla, unde esti
tu cum iti ocupi timpul liber ? muncesti !
p.s vezi ca nu raspunde nimeni la subiect![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...
Fat-Frumos din LACRIMA
Poze NOI
devylla spune:
Mda vad ca ai dreptate Elenalove27 nu prea se inghesuie nimeni la acest subiect.![]()
SI acum sa iti rasp Elena.Mama mea este coregraf si la inceputul anilor 90' si-a deschis o firma de impresariat artistic.Adika ca sa fie pe intelesul tuturor:pregatea fete ca dansatoare pe care le timitea in strainatate.Asadar cred ca intelegi Elena ca stiu foarte multe despre dansatoare si de tot ce presupune asta.Am vazut toate genurile de fete care au plecat ca dansatoare:de la intelectuale cu facultati terminate,la analfabete care nu stiau sa lege 2 cuvinte.De la fete cuminti la cele care se prostituau.Eu stand de mica intre aceste fete nu le condamn cu absolut nimic si le inteleg perfect.Si daca nu ma casatoream aici cu siguranta ca m-as fi intors cu contract de Dansatoare.Asta nu mi se pare o rusine,atata timp cat nu te si prostituezi,dar acest termen de dansatoare este prost inteles de majoritatea![]()
ASa lasand asta la o parte,eu tot in Yamaguchi stau acum,e foarte frumos aici,nu-i asa?Ce imi place cel mai mult este curatenia,oamenii cinstiti si linistea.
Eu deocamdata nu muncesc,m-am intors d foarte putin timp dar am degand sa il ajut pe sotul meu cu munca lui.![]()
Timul trece foarte repede pt mine,inca nu am apucat sa zic ca ma plictisesc!Fac ce fac si trece ziua.De la curatenie la cumparaturi,ma mai intalnesc cu sormea si trece ziua imediat!
Oricum va multumesc voua ca mi-ati raspuns la subiect si tare ma oftica astia care considera DANSATOARELE PROSTITUATE.
Ei in fine,Elena
si AYUMI 
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
kawaichan spune:
Draga Sabina,
Daca ai fi luat putin forumul la rasfoit te-ai fi lamurit.. Sunt multe japonici care au dat raspunsuri de bun simt si dupa parerea mea au avut mare curaj sa se expuna celor care au aruncat cu noroi dupa aia...
E un subiect la calatoriile sufletului si unul pe la zona zoster..Nu esti singura care se oftica dar asta e...tendinta de a generaliza e foarte mare la multi
Stii foarte bine ca in Japonia NU SE POATE AJUNGE ( ma refer la tipurile de vize) decat ca entertainer care in proportie de 99% inseamna dansator iar 1% singer, sportiv , acrobat etc, ca student cu vizele de studiu care se dau in medie de 4 pe an(sunt ani cand nu se dau deloc) sau ca si child or spouse of a national...Apoi mai stiu de exemplu pe cineva( barbat in varsta de vreo 45 de ani) care e venit cu contract de munca pe 5 ani la un institut de fizica ccc ca si cercetator si nu aface altceva decat sa inventeze tot felul de chestii in folosul japonezilor , dar procentul celor veniti asa cred ca este fff mic. Deci, ca o concluzie, japonezii nu prea agreeaza strainii in general si daca le permit accesul in tara lor o fac doar in folosul economiei lor, numai in conditiile in care ar putea sa traga ceva foloase.
De ce crezi ca sunt atat de aspri cu vizele de spouse si fac atatea ceckuri si cate si mai cate fitze..
Asa ca e clar ca majoritatea romancelor din japonia au venit ca entertainer atunci cand industria asta era in floare ca acuma deja au dat noi legi , mai aspre cum probabil stii deja , asa ca s-a cam ofilit..
Deci cred ca subiectul tau nu isi are rostul, nu te supara...tu esti curioasa si poate aparea ca si o chestie nevinovata dar dupa disputele de prin alte parti bineinteles ca acuma nu mai are chef nimeni sa mai zica ceva..Plus ca mai trebuie sa tii cont si de faptul ca e weekend si s-ar putea sa nu fie acasa sau sa nu aiba chef de citit forumul ca vorba aia nu-i prezenta obligatorie
Nu stiu daca am fost prea coerenta,dar tocmai luam cina asa ca am raspuns printre niste orez...![]()
Iti doresc acomodare usoara in Japonia si Casa de Piatra !
Mihaela
Elenalove27 spune:
kawaichan,deci sa inteleg ca si tu tot ca dansatoare ai ajuns in JAPONIA
Sunt absolut de acord cu tine in legatura vizelor pentru japoniei 
cand eu eram pe forum si ma duelam cu cei care spuneau despre "DANSATOARE" ca sunt asa si pe dincolo(nici macar nu mai locuiam in japonia, eram aici dar ma durea sa vad cum sunt facute "DANSATOARELE" cu ou si cu otet)... am numarat peste 120 de fete de pe forum la japonici , nici una nu a raspuns la nici unul din subiectele antecedente si nici la asta.
in acelasi timp am inceput sa primesc PM-uri de la fete de pe forum cu rugaminti sa nu spun nimic despre ele ca au fost dansatoare ca le stric reputatia...sau mai era una(si mai multe) care aveau scris la profil ca sunt avocate sau invatatoare si eu lucrasem cu ele in baruri prin japonia. 
devylla ,
eu am locuit in iwakuni aproape 5 ani si iubesc locurile din yamaguchi
cu siguranta intr-o buna zi o sa vizitez yamaguchi.
pupici si sanatate
Fat-Frumos din LACRIMA
Poze NOI
devylla spune:
merci fetelor pt raspunsuri,ca sa nu mai existe incurcaturi voi inchide subiectul.ROg modelatorii sa il inchida!EU nu stiu cum
Pupici
iubirea mea 
bubulinele

Sabina
RIARA spune:
Devy,cred ca la cite dueluri ai fost pe aici pe aceasta discutie,multe fete nu mai intre nici macar sa mai viziteze forumul,din pacate
dar sa mai raspunda...Mai sint si copii,multe vb pe messenger...Poate ca daca s-ar intreba ce lucrati aici,cum ati ajuns sa lucrati in domeniu,ce sfaturi dati pt a incepe ceva de lucru,cum sa gasesc un part=time.....chestii asemanatoare cred ca ar fi multe fete interesate.Cunosc citeva care nu au curajul sa incerce sa lucreze cu japonezi,sa se duca la un part-time...poate intelegi ce vrea sa zic.
ELENA ,eu te admir de muuult de tot pt curajul tau de a te lupta cu toata lumea.Ca un facut<prima poveste pe care am citit-o cind am intrat aici a fost a ta,si am ramas foarte impresionata de curajul tau.Mult succes in continuare si nu fi suparata pe fete,la multe le cunosc povestea si inteleg de ce nu vor sa mai intre in amanunte.Mai stiu fete care sustin ca si-au cunscut sotii in Romania....asa ca...mai bine vb despre ceva lejer si placut.Eu locuiesc in yufuin,o zona muntoasa extraordinar de frumoasa.daca vrei sa=ti trimit ceva poze sau altceva scrie=mi.Va pup pe toate si sper sa nu isc discutii pt ca rion este bolnav si nu am timp de dueluri.

kawaichan spune:
Da Riara, cred ca daca ar fi o discutie despre cum sa-ti gasesti un part time sau chiar full time ar participa mai multe fete pt ca e intr-adevar un punct fierbinte, cel putin pt mine care sunt de vreun an casatorita....Cat despre fetele care te-au rugat sa nu spui ca ai lucrat cu ele le inteleg...sunt situatii delicate si ce folos ca unele au curajul sa recunoasca daca prin asta isi strica relatiile cu familia din cauza prejudecatilor...
Eu chiar propun sa vorbim despre cum poti gasi de lucru in japonia acuma, in situatia in care sunt fetele casatorite , mai ales si cele care au copii, cum vad ele situatia etc
Ce ziceti...?
Akuma spune:
nu mie rusine sa spun ca am fost prostiuata si am pasaport diplomatic pentru asta, si, am venit in japan sa fac prositutie caritabila, intimplator m-am casatorit si am devenit o sotie model, pentru fiecare pacat pe care l-am facut, am fost la biserica si m-am mantuit, o plecaciune per pacat.
no-offence sintem pe un forum romanesc unde majoritatea au principii invechite si religia este dominanta, nivelul lor de-a va intelege este limitat, asa ca ....