Care este ultimul film pe care l-ati vazut?
Raspunsuri - Pagina 7
nshiro spune:
Adimercedes si eu am vazut Fabrica de cioco, zi-mi si mie te rog pliz pliz pliz conotatiile de dincolo de poveste. Ca eu nu le vazusi si tare-s curioasa
rocsana si bebe chan
adrienne12 spune:
Dragelor ieri am vazut un film canadian care mi-a placut mult. Se cheama "Invasion Barbare" (The Barbarian Invasion) si a luat marele premiu la Cannes in 2003. F. bun filmul. M-a dus cu gindul la discutiile de pe acest forum de ce sintem sau nu credinciosi.
Babisa spune:
Acum am vazut "Four Brothers",actiune...mi-a placut super super mult,nu il ratati.
Vizionare placuta
Alinax spune:
daca nu ati vazut pana acum "Amistad" desi e un film mai vechi merita sa il vedeti....e un film care m-a impresionat mult de tot...de sambata de cand l-am vazut ma tot gandesc la perioada aia de timp si la cum era lumea in vremea aceea (este vorba de anii 1839)
crini spune:
Be cool.
Fara pretentie de film inteligent, mi s-a parut distractiv.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
crini spune:
A vazut cineva Sin City, ca il avem dar nu stiu daca sa pierd timpul cu el?
Alinax spune:
mie si sotului meu nu ne-a placut deloc...de fapt nici nu ne-am putut uita pana la sfarsit...dar avem si prieteni carora le-a placut mult
nu cred ca te-am putut ajuta prea mult nu-i asa
este un film foarte ciudat... numai in alb si negru...colorat este doar personajul "principal" dar e realizat gen benzi de desene...sare de la un lucru la altul...parca nu are sens ce se intampla pe acolo....dialogurile sunt la fel de ciudate...dar cine stie poate tie o sa-ti placa
badjoke spune:
Cel din urma film vizionat a fost MR.&MS.SMITH. A fost un film usor relaxant prin prisma tentei comice, chair daca imbina mai multe genuri,cum spunea ingerash.
Vizionare placuta!
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
dianette spune:
am vazut saptamana asta Ice Princess si Mean Girls ... nici nu stiu din ce secol sunt dar mi-au placut, mai ales primul (pt. cine iubeste patinajul artistic )
Si vreau sa ma uit la Mr. and Ms. Smith, ca am auzit ca joaca 2 Mari ::D
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
crini spune:
Am incercat aseara sa ma uit la Sin City, dar n-am reusit, prea violent.
Mr e Mrs Smith l-am vazut, mi-a placut, mi s-a parut sensibil si delicat