Care este ultimul film pe care l-ati vazut?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Adimercedes si eu am vazut Fabrica de cioco, zi-mi si mie te rog pliz pliz pliz conotatiile de dincolo de poveste. Ca eu nu le vazusi si tare-s curioasa

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor ieri am vazut un film canadian care mi-a placut mult. Se cheama "Invasion Barbare" (The Barbarian Invasion) si a luat marele premiu la Cannes in 2003. F. bun filmul. M-a dus cu gindul la discutiile de pe acest forum de ce sintem sau nu credinciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Acum am vazut "Four Brothers",actiune...mi-a placut super super mult,nu il ratati.
Vizionare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

daca nu ati vazut pana acum "Amistad" desi e un film mai vechi merita sa il vedeti....e un film care m-a impresionat mult de tot...de sambata de cand l-am vazut ma tot gandesc la perioada aia de timp si la cum era lumea in vremea aceea (este vorba de anii 1839)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Be cool.
Fara pretentie de film inteligent, mi s-a parut distractiv.

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

A vazut cineva Sin City, ca il avem dar nu stiu daca sa pierd timpul cu el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

mie si sotului meu nu ne-a placut deloc...de fapt nici nu ne-am putut uita pana la sfarsit...dar avem si prieteni carora le-a placut mult

nu cred ca te-am putut ajuta prea mult nu-i asa

este un film foarte ciudat... numai in alb si negru...colorat este doar personajul "principal" dar e realizat gen benzi de desene...sare de la un lucru la altul...parca nu are sens ce se intampla pe acolo....dialogurile sunt la fel de ciudate...dar cine stie poate tie o sa-ti placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Cel din urma film vizionat a fost MR.&MS.SMITH. A fost un film usor relaxant prin prisma tentei comice, chair daca imbina mai multe genuri,cum spunea ingerash.
Vizionare placuta!

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

am vazut saptamana asta Ice Princess si Mean Girls ... nici nu stiu din ce secol sunt dar mi-au placut, mai ales primul (pt. cine iubeste patinajul artistic )
Si vreau sa ma uit la Mr. and Ms. Smith, ca am auzit ca joaca 2 Mari ::D

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie

Mergi la inceput

Am incercat aseara sa ma uit la Sin City, dar n-am reusit, prea violent.
Mr e Mrs Smith l-am vazut, mi-a placut, mi s-a parut sensibil si delicat

Mergi la inceput