Scandinavii stiu DC... (75)
Raspunsuri - Pagina 7
narancea spune:
aaaaaaaaaaaam o pofta de galusti cu prune, mama masii de treaba trebuie sa fac rost de niste prune si de niste galuste ! ca nu se mai poate........
ma duc acasa sa fitzi bine si sa avetzi o seara !
Adela99 spune:
mey, ce ma enervati :-)
am reusit, in sfarsit! nu-s cine stie ce ... da' deh fuse ziua padurii si trebuia sarbatorita intr-un fel, nu?
am vrut sa pun link direct la albumul cu zoo da' nu-mi reusi si io care credeam ca-s ceva mai isteatza
narancea, pt ca nu ne lasi sa comentam la subiectul cu poeziile, vreau sa-ti spun ca ultima, aia cu oceanul iubirii m-a dat gata
narancea spune:
hahahahahaha l-ai ostenit pin la urma pe pescaru. zi-i salutari de la mine ! mai baga si el capu pe aici din cind in cind....
mihaela_s spune:
Saliu pipal...iaca intru si eu sa va salut si sa va spun pe scurt cate ceva...ca is franta de oboseala si abia astept sa merg cu capul pe perna .
Asa cum bine stiti azi am sarit gardu' in marele camp...al muncii...ai mei s-au descurcat bine fara mine, sa vedem de maine incolo. azi incepu si scoala, asa ca dimineata ne-am impartit in 4 zari .
Am pus pozele de la ziua Silviei.
dorulets, voiam sa-ti spun ca e cam greu sa faci aluatul de galuste cu prune(n-am vrut sa te descurajez), nu stiam ca ai facut deja...dar cu praful acela cred ca merge repede...he he faina povestea cu primarul tintit de nevasta. Chiar asa, eu credeam ca galustele astea sunt unguresti...n-am stiut ca sunt bavareze...trebuie sa-l intreb pe patronul meu daca stie de ele, e bavarez get-beget!
Na, sa aveti o seara si o saptamana, incerc sa mai citesc ce scrieti, am sa incerc sa mai si raspund...
Oricum sa stiti ca va pe toti si va de mii de ori!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
tata lu Toma spune:
Kalimera poiana draga !
Cele doua saptamani de Grecia s-au dus va vantu' si ca gandu' asa ca semnez, iar, condica mai gras si mai bronzat de cat ma stiati.
O sa revin cu amanunte cand o sa prind un moment prielnic.
_
Sunt moderator dar ma tratez
Pegasis spune:
Iete cine se intoarse bronzat si refresuit... Soyez le Bienvenue tata de toma! (zisei bine doruletz?)
Unu despacheteaza si altu viceversa... Am pierdut sirul la ce scriserati, asa ca pup toti poienarii din mers... Am impachetat juma de casa pt 2 saptamini de conced... Si sa mor ca nu io-s aia care are mai multe toale...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
doruletz spune:
nziua
Rayu, imi pare rau ca ai probleme, speram sa se rezolve cat mai repede!
Gata, adelucci, vazui pozele, foarte frumoase, imi placura maimutele. si ce soare e bre pe la voi p'acolo, ce noroc aveti, aci veni toamna, ploua si e urat
mara, tot nu ma obisnui in concediu da' imi fac si io de lucru pe internet
vere narancea, plecasi la moldovence? da' bre, gresii io, moldovencele sunt tot latine da' sa nu uitam ca au fro 60% din populatie rusofona p'acolo deci nu stii peste cine dai
carmen vacanta placuta!
mihaela, cum e reintoarcerea in campu' muncii dupa atata vreme?
mai vin io
narancea spune:
na vazuram si pozele lu mihaitza, si ale tale tot cu taicasu seamana !!!!!! sa va traiasca
nea dorele pai nu am plecat bre inca, abia duminica ca vineri am petrecere mare la firma si nu vreau sa lipsesc, e rost de
iar de 60 % alea itzi promit eu ca o sa le ocolesc hahahahahaahaha
o sa am de-a face numai cu latinii
mihaela_s spune:
hai noroc!
tata daca tu spui ca esti mai gras si mai bronzat, atunci ai petrecut bine... ceva poze????
dorulets, intoarcerea e cam nasoala...adeca postul meu fuse ocupat de alta, nu ca-mi pare rau, ca nu prea imi placea...adica programul de munca era cam nasol, de stat in firma pana nu mai puteai...apoi mi s-au propus alte 2 posturi mai infernale, e drept ca platite bine, insa a trebuit sa renunt la ele din cauza de copii, n-am cine sa se ocupe de copii dupa ora 18 in 3 zile pe saptamana, atunci sotul meu e dupamasa la munca...iete cum renunta o femeie la cariera pentru familie, asta e! Asa ca am ales un post unde e fain, am muncit la inceputurile mele prin firma acolo, e mult de munca dar nu depinde productia de mine, am o colega cu care imi impart "corvoada" si putem sa facem cu schimbul cand e nevoie de ramas dupa program. Cam asta ar fi...
Acomodarea nu e asa grea, trebuie doar sa-mi intru in ritm, mai ales cu trezirea la ora 5.45! Altfel, colectivul e misto, tineri multi si foarte glumeti. Momentan e pauza de sezon si munca nu asa de multa, acomodarea e mai usoara. Insa am foarte putin timp pentru internet :((.
narancik, adevarat graesti! Fetele, tot cu tatii seamana...doar Diana ce mai "aduce" cu mine...deh, a mostenit culoarea ochilor mei...
va tzuc pe toti!
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003