Scandinavii stiu DC... (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
In urma acestor informatii pretioase am decis: nu nasc!!

mi se pare corect! te inteleg perfect.

io am intrebat azi la moasa cind vor sa ma vada, ce-mi fac, ca n-am nici un simptom (vivi sutiene mai mari nu am cumparat :(( ), nici o greata cum se zice ... si mi-au zis ca asa e 20% nu le au. a scos ceva cu "bastards" si cred ca se referea la d'astea ca mine. care oricum pina una alta nu le am, dar nu ma asigura nimeni ca nu le voi avea. mi-a zis ca o sa-mi fac o ecografie si un set de analize de singe.

de altfel o sa-mi mai iau azi un test, azi imi iau Clear Blue. asa ptr sanatatea mea mintala, care este.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

hehehe...donsoara liris, vezi iti bagara holandejii regim special, ce ecografie, frate, la mine a trebuit sa cer io ca snoaba ce ma aflu, dar oricum...lasa zi bine mersi, ca dara nu vrei chestii din astea specifice, just enjoy it (if I can say so )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

a-ha, deci ne lasam si noi leganati de stiinta ... prin partile astea. aha-haaaaaa!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

neata! aici ploo

itsme, imi amintesc ca ne-ai mai povestit de kit-ul ala si de eva mitocondriala. ma gandeam ca n-ar fi rau sa scuip si io intr-un plic si sa-l trimit la laborator. sa stiu si io pe ce ramura am venit

doru', cea mai simpla parte e aia cu l'accouchement, pi buni. dupa aia, e mai complicat
(a propos, de ce l'accouchement e de genul masculin? intreb si io)

lexi buna gluma cu "... si de rest, case".
asa-i, is cam scumpe, ca nici nu vrem sa schimbam zona. o sa mai asteptam putin, poate apare ceva pe piata.
din casa poti iesi linistita, ma descurc pe sosea

rayu, esti bine, mami?

lil', cine, ce subiecte sa fure?

nu se mai ciocneste nimic p-aici? pahare, capete? nimic la "zona scarpinici"?

ufff, ca mai scrisesem ceva, dar mi-a disparut textul

(imi) revin io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

haideti noroc!

iar sunt pe fuga, asa ca iar sunt nevoita sa raspund repede si pe puncte, fara sa mai indic persoana cui raspund. Va las sa ghiciti voi

- nu am dat sange pentru proiectul DNA (m-am frecat in gura cu un betigas cu vata pe care l-am bagat intr-o sticlutza cu lichid, am pus un dopulets, am bagat in plic si am trimis)
- asta n-a fost gratis
- in Europa parca predominant e haplogrupul H la femei (50% din populatie), apoi V (la nordici), HV, J...(mai sunt cateva dar nu-mi amintesc)
- a nu se confunda proiectul asta cu cel genomic (care a descifrat pt prima data intregul ADN uman, si care a durat cativa ani buni). In urma aceluia s-a constatat ca noi si cimpanzeii avem DNA asemanator in proportie de 98.5%. Restul de 1.5% probabil ca vine de la tatal nostru dumnezeu, dupa chipul si asemanarea caruia am fost facuti.
- proiectul asta nu gaseste arborele genealogic personal, ci incearca sa faca un fel de arbore al intregii omeniri, cu traseul pe unde au migrat unii si altii
- stramoasele mele nu sunt indiencele Odjibwe de aici (alea sunt un fel de nepoate de cuscra). N-am explicat bine cum e, asa ca de nuevo: In urma cu 50000 de ani, "eva" a plecat de la ea din africa inspre nord (Middle East), cam cu 30000 ani unele din urmasele de tipul X au ajuns in Europa (printre care si urmasele mele, care daca sunt ca mine, e de inteles ca s-au oprit repede; asa fac si eu, merg cat merg si pe urma ma pun jos si zic ca nu mai pot ). Altele (tot de tipul X), in forma fizica mai buna (sau mai putin lenese), au mers mai departe (nu se stie pe unde) asa incat acum 15000-30000 ani au ajuns taman in America (alea e Odjibwele). Prin urmare ramane cum am stabilit: dacii sunt cei mai viteji si mai drepti dintre traci
- dupa auto-arestul meu la domiciliu din ultimele x saptamani (nu are legatura cu haplotipul), m-am dezlantuit in activitati culturale mai mult de cat ma duce pielea: am mers aproape in fiecare seara la film saptamana asta (asta seara merg sa vad "Moartea d-lui Lazarescu", maine toata ziua la un party cu cricket si bbq, luni la concert Sigur Ros, joi la ora de salsa, asta on top of campiutza muncii ! Ma ametesc si eu de cap in cate m-am bagat....

- Rayou, sper ca esti mai bine! Spuneti-mi va rog si mie, daca se poate, pe PM ce e cu ea, sunt ingrijorata.

va pup pe toate, iar la gramada! (pe narancea nu ca am auzit ca umbla gol!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

I could be king of kings
wear a crown and all the things ....

http://community.webshots.com/photo/453082855/453082855skJANw

Mergi la inceput

buna seara, scandinavi!

narancea, aia a fost petrecerea cu colegii?

rayu,

Mergi la inceput

unui chinez, la cursul de ESL (english as a second language) i se spune sa construiasca o fraza care sa contina cuvintele green, pink si yelow

si chinezul s-a conformat: "I wake up in the morning, I hear the phone "green green", I "pink" up the phone and I say "Yellow"!

noapte buna, scandinavi! eo ma duc sa fac un tur al vinariilor din zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!!
Moama narancea, da' voi petreceti bre la firma, nu gluma!!! O scad (pe ea, petrecerea) la taxe??? Sa-ti fie de bine anul asta, iar la anul sa-ti fie si mai de bine!!!
arborici, vinuiala placuta..ca si io, acu', tot la asta sint (aia cu subiectele furate, era replica la intimplarea lui Pegasis )
itmenutzo petrecere frumoasa si culturalizare placuta (cum fu' filmu' lui moldoveanu'???). Cit despre salsa, tin sa te anunt ca si pe-aici e foarte trendy!!! Toada lumea buna se duce la cursuri de salasa.......chiar si o colega de-a mea, peruanca, a marturisit cu nedisimulata mindrie, ca e profoesoara de salsa!!!
lena, fie, iti cerem poze mai tiirziu cu casa noua!! Sa o stapiniti sanatosi si sa fiti fericiti!! Cerem poze dupa ce termini cu aranjatu'!!!
liris, comportare placuta in cotinuare, a sarcinii bien sur :-))
doruletz, ma updatai cu subiectu'....da' io zic ccc ca n-ai cu cine vorbi (ma refer la auotr!!!).
Va-mpumpez

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna seara!Woow narancea, super atmosfera la party! Si cred eu ca roshcata aia frumoasa care sta linga tine intr-o poza e nevestiq, in sfirist o pozezi si pe ea ca in rest numai cu tine avem poze, gol pe role, la tv, ziar, piscina...etc etc, mai mai ce barbat plin de el. Foarte frumoasa nevestiq! Sunteti un cuplu pe cinste! Si narancea costumat acolo dom'le ca un cu barba si mustatile proaspat aranjate si pieptanate:) Arboria super faza cu resp chinez, dar e faza pe bune sau cum?Istme adica noi astea eurpencele din haplogrupul H, am fost cele mai lenese am mers o tzira si gata, plus ca ne-am mai facut si "blonde" asa :)) Ei da' acum tot e bine ca nu ni s-au alungit okiii!!!! Daca eram si blonde si cu ochii mici chiar era nashpa, asa mari si albastri pe cit ca-s frumosi macar par si inteligenti si petrecere frumoasa la flim, salsa si etc..ocupata mai esti! Lena asteptam poze cu casa noua, concediu placut!Ocebine pe unde mai esti?Va pupPS:miine sunt alegerile aiciVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput