M-am hotarat ........adoptie (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Rozi spune:
Liliana, mie mi-a placut reclama la ochi albastri in care apare David si m-am felicitat ca am baiat si nu trebuie sa-i fac rochite ca imi bagam unghia-n gat, neindraznind macar sa incerc a face vreo comparatie !!
In alta ordine de idei, iata ca exista si printese cu ochelari (nu doar mirese, cum am fost eu; zilele trecute o prietena ma intreba de ce nu mi-am scos ochelarii cand am fost mireasa si am inceput sa rad - pai daca ma maritam cu nasul sau cu vreun cavaler de onoare )
ilinca_tomescu spune:
Fetelor
V-am zis la un moment dat ca ma gandesc la ceva care sa "ajute" putin sistemul asta sa se schimbe. Macar putin.
Inca nu sunt sigura, dar exista sanse mari sa facem un articol intr-o revista cunoscuta, un articol cu voi, despre adoptie. O sa revin cand stiu exact ce si cum, dar o sa am nevoie de implicarea voastra. Poate va ganditi intre timp cine ar fi dornica si dispusa sa participe. Cred ca vor trebui trei sau patru fete pentru interviu si cu tot cu bebei pentru poze. Sper sa iasa, nu am mai avut rabdare sa astept pana ce sunt sigura.
Eu personal nu am noutati, m-am agitat fara nici un rezultat pana acum, dar ma gandesc ca poate nu m-am agitat destul.
Va pup pe toate si sa auzim de bine!
mimsi spune:
Aissa, plz, ne inscrii si pe noi pe listuta?
10.09.2005 - Alexia Maria - Mimsi din 14.09.2005, atestat 19.11.2004
Multumiiiim!
aissa spune:
Executat cu cea mai mare placere. Si va rog pe toate din partea de aspirante a listei sa ma puneti la treaba cat mai curand.
Costi spune:
Fetelor sunt disperata si astept ajutorul vostru!
Stiu ca n-am mai intrat de mult si poate ca m-ati uitat, dar am mare nevoie de voi.
Fetita ep care o astept de 2 luni urmeaza sa fie preluata de sectorul Ilfov.
Nu m-am asteptat,acum de urgenta trebuie sa merg sa depun cerere pt plasament acolo.
Nu stiu nimic despre acest sector si personalul de acolo.
Poate prin bunavointa voastra aflu ceva detalii si chiar un nume la cine sa ma adresez.
Cit de greu ar putea fi in acest sector?
Va rog, ajuta-ti-ma!
Elena
Ultima speranta!
patri spune:
Ma bucur ca pot sa vb cu voi si de aici, din Italia, abia astept sa ajung acasa sa-mi caut fetita, mi-e dor de voi,
Pupici
patri
irina_g spune:
Patri, tocmai ma pregateam sa iti spun BINE AI VENIT ACASA.
Asteptam vesti cind revii in tara.
Mimsi, ma bucur pentru tine si printesa ta. Sa fiti sanatosi si numai bucurii sa va aduca.
Pupici la mamici si bebici
ilinca_tomescu spune:
mimsi
bravo! felicitari!
liliana, ce frumos ca imparti cu noi asa poze frumoase, ca si momentele din care provin. M-a incantat foarte mult poza din pat cu cateii! Eu am un catel maaare si mi-este frica cum va reactiona cand va veni acasa bebe, de aceea m-am hotarat sa ma mut la curte. De rochita, ce sa mai vorbesc, este deosebit de frumoasa.
asi, multumesc mult ca vrei sa participi, o sa iti spun din timp ce si cum.
liliana csaki spune:
Mimsi, felicitari, dar cand ne delectam si noi privirile cu niste pozici?
Rozi, eroare, n-are ochi albastri desi mi-ar fi placut. Sunt o culoare mai ciudata, verzi si marginea albastruie dar sunt cei mai frumosi ochisori.
Ilinca, nu te teme, noi cand am adus-o pe Laura acasa o aveam doar pe Tina(cea neagra). N-am avut nici o problema, a adoptat-o imediat, dupa cateva luni am avut si pui si-asa am pastrat-o pe Brownie iar acum dupa cum vezi e echipa completa. Adevarat ca uneori e ca la nebuni dar e asa de bine. Si da, spre binele tuturor ne gandim si noi la curte. Multumim de complimente.
Tu ce catel ai?
Ia-ma in calcul si pe mine.
Pozele noastre
Poze noi