Viata in Germania ( 24 )
Raspunsuri - Pagina 6
genia spune:
buna fetelor,
am sa incerc sa va explic in citeva cuvinte situatia mea, as vrea ceva sfaturi sau informatii de la voi , daca se poate.
sint cetatean roman cu domiciliul in italia, unde am permesso di soggiorno (sint in regula cu actele). baiatul si sotul meu au devenit cetateni italieni acum citeva luni. intre timp, sotul meu este in tratative cu o firma din hamburg. daca va merge totul bine si il vor angaja, care vor fi primii pasi pe care va trebui sa-i fac eu, in situatia mea, daca voi veni cu el in germania?
eu nu stiu absolut nimic despre germania dpdv al actelor, saptamina viitoare cind voi avea timp, o sa ma uit incet incet pe toate discutiile.
oricum, eu va multumesc anticipat la toate.
genia
roxy spune:
fetele din München ,spuneti-mi si mie daca stiti un medic bun ORL , de care sunteti multumite ,pentru copii.Trebuie sa-l duc pe Cristi la control urgent ,pentru polipi si apoi sa-l operez , de aceea vreau sa-l duc unde e cel mai bun medic.Va rog daca stiti spuneti-mi cat mai repede sa pot face termin .Multumesc.
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Valenka spune:
Panseluta
quote:
Osna, Valenka...lumea chiar ca e mica! Eu tot din Resita sunt!
Nu mica mi-ar fi surpriza sa va stiu pe vreuna din voi...Numele Incicas (numele meu de fata) va spune ceva?
Mii de scuze!!!!!!!!!! Nu am citit pina acum complet mesajul tau.
Din pacate numele tau mi-e necunoscut. Si eu am locuit in Govandari, practic ai mei inca mai locuiesc acolo.Mai exact chiar linga Liceul de Muzica.Eu am 30 de ani si pina in 2001 am locuit in Resita.La ce scoala ai fost ?
Panseluta spune:
quote:
Originally posted by Valenka
Panselutaquote:
Osna, Valenka...lumea chiar ca e mica! Eu tot din Resita sunt!
Nu mica mi-ar fi surpriza sa va stiu pe vreuna din voi...Numele Incicas (numele meu de fata) va spune ceva?
Mii de scuze!!!!!!!!!! Nu am citit pina acum complet mesajul tau.
Din pacate numele tau mi-e necunoscut. Si eu am locuit in Govandari, practic ai mei inca mai locuiesc acolo.Mai exact chiar linga Liceul de Muzica.Eu am 30 de ani si pina in 2001 am locuit in Resita.La ce scoala ai fost ?
Noi am locuit chiar pe Bulevard,unul din blocurile turn (nr.7)si am invatat la scoala nr.11 (sper sa nu gresesc) si apoi la LMF (cam asa-i zicea pe atunci).Insa daca numele nu-ti zice nimic inseamna ca nu ne stim,caci numele e rar, "unicat" de fapt.Insa avem aceeasi varsta!...deci suntem aceeasi generatie.
te pup
dani_flor spune:
Buna ziua fetelor,
Am si eu o intrebare ... e cineva din Berlin printre voi? Sunt destul de putini romani in Berlin din cite am vazut eu... in comparatie cu alte land-uri. Mi-ar face placere sa schimbam impresii.
Numai bine,
Daniela
tinatache spune:
Bun venit noilor "nemtoaice"! Poate mai reanimati voi subiectul ca vad ca noi dormim in papuci...
Voiam sa va zic ca la Aldi acuma se pot face si poze. Tocmai am trimis si eu si sunt tare curioasa sa vad cum ies. Mi le trimite gratuit acasa si sunt mai ieftine decat la Schlecker.
Si inca ceva: are cineva covor de la Aldi? Sapt asta sunt niste modele dragute dar nu stiu cum sunt ca textura.
Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o
dani_flor spune:
Merci, merci Cristina,
Daaaaaaaaa, am vazut si eu ca topicul este in criza de subiecte.
Pina sa imi fac cont, mai bagam cite un ochi si am citit lucruri interesante, probabil ca s-au consumat toate ??
Din pacate nu te pot ajuta cu calitatea covoarelor Aldi, in primul rind pentru ca am mocheta. In general sunt pentru cumpararea la Oferta, ma anima foarte tare sa iau un lucru la juma' de pretz. Am impresia ca am dat lovitura .
Dar altfel, marfa de la Aldi isi face banii destul de bine. In orisice caz, daca ar fi sa cumpar ceva de genul asta, as prospecta vreo 3 magazine mari. Asa sunt eu facuta. Si te uiti si la calitate (la aia scrisa pe hirtie, ca alta nu ar mai fi.
Daniela
osna spune:
eu mi-am cumparat de la ALDI destul de multe chestii:
-robotul de bucatarie cu 25€ si il am de 4 ani,il folosesc aporape zilnic
-prosoape de bucatarie
-tavi de prajitura
-si tv il am de la aldi ca cel dinainte s-a stricat cu 5 zile inainte de craciun si chiar atunci erau in oferta la aldi tv-uri spre norocul nostru.
nu pot spune ca sunt fan aldi dar produsele isi merita banii si sunt si la preturi mai mici ca in alte parti.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
osna spune:
oana da-mi un semn daca ai primit mailurile despre essen!
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
Panseluta spune:
quote:
Originally posted by dani_flor
Buna ziua fetelor,
Am si eu o intrebare ... e cineva din Berlin printre voi? Sunt destul de putini romani in Berlin din cite am vazut eu... in comparatie cu alte land-uri. Mi-ar face placere sa schimbam impresii.
Numai bine,
Daniela
Dani,
eu sunt din Hamburg, deci relativ aproape de tine.In caz ca ajung pe acolo, sau tu pe aici, ar fi fain sa ne vedem.
Promisiuni insa nu fac, caci am mai promis eu Porumbitei (tot din HH)ca ne vedem si uite ca trece anul si nu m-am tinut de cuvant.
Apropo de Schnäppchen - imi place un magazin aici, se numeste Xanaka...dar nu te apropii de preturi frate!
Recent insa am dat lovitura! am cumparat pardesiu trei-sferturi, alb-crem, la 19 eur, redus de la...75eur! Va vine sa credeti? Ma si gandeam, ce mai salta astia pretul!