Sezatoarea canadiana (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neata fetelor,
Am venit aseara, dar am fost prea obositzi sa mai descarcam pozele,acuam lucrez la asta, ca am vreo 60o in total si trebuie sa aleg pe celemai aine si representative sale pun in album.
A fost f.frumos,vremea superb,plaja super,apa din oceam f.calda si placuta au fost si cateva valuri,am innotat, jucatvolei pe plaja, tenis de masa, era enterteinment acolo in fiecare zi si plus cate un show muzical sau cu artisti seara de la 10-11.
Noi zicem ca i-am gasit Emmei al 2-lea nume,ANDREEA, eaa fost f.activa, zilnic ii placea pe plaja si seara la muzica,am mai psu 2 kg, ceea cee cam mult zic eu, sper sa stagnez, dar era pacat s anu profit de fructeel naturale de acolo si de sucuruiel naturale si cele 7 restaurante`specifice;italian, seafood, mexican, chinezesc, craperie( totul era servit in foaie de clatite-f. gustos),etc si buffet-ul care si aal aave o varietate deosebita vreo 10-12 feluri, plus fructe si deserturi si coktailuri, cu alea eu mai subtire, dar descoperisem 2 -banana mama si Occidental oriental care erau f. bune.
Fug sa bag niste rufe si apoi sa descarc pozele, va pupicim.

Denisa
20+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Ira,
Eu am trimis pachete cu posta. Dar am cerut sa fie cu confirmare de primire. Mi-a dat o recipisa prin care puteam sa sun la un numar de telefon si pe baza numarului de pechet sa stiu unde a ajuns pachetul. Au ajuns intregi fara probleme, dar am trimis niste jucarii, un ceas de mana, mici cadouri. Dar daca nu ai incredere in posta (si nu e un pachet mare) noi vom merge in tara de Craciun . Noi suntem din zona Hunedoarei. Poate te putem ajuta.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ira,

si nu spui nimic:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Irina! Sa fii iubita si sa ai putere sa iubesti! Bafta la scoala si sa termini cit mai repede ce ti-ai propus.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Fum am vazut si noi simbata seara, insa nu am detectat pe unde era incendiul, probabil in zona aeroportului.

Fetelor, o asigurare pentru lucrurile din apartament este cca. 17 - 18 dolari, la o valoare de 20 mii.
Are o multime de beneficii si ne face sa dormim mai bine, chiar daca nu acopera cu adevarat nici valoarea materiala si cu atit mai putin cea sentimentala a lucrusoarelor pe care le detinem.

Intrebati la compania la care aveti si asigurarea pentru masina, in general se fac mici deal-uri, pentru clienti.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- La multi ani, sa fii sanatoasa, baftoasa si iubita!

Denisa
23
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La Multi Ani, Irina!!
Sa ai parte numai de bucurii, zimbete si soare!
Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Irina sincere felicitari, multa sanatate, bafta in toate si realizarea visurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

la multi ani Irina. Tot ce ti-ai propus cind ai calcat pe tarimul canadian sa ti se implineasca.

Cu drag,

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

!!! STRATEGIA DE STUDIERE A LIMBILOR STRAINE PENTRU COPIII PRESCOLARI !!!
1. Ce limba vorbeste copilul Dvs. acasa?
2. Ce limba vorbeste la gradinita (e mai bine gradinita "ro" sau "fr/engl")?
3. Ce limba vorbeste in curte?
4. Cum au fost primii ani de scoala in privinta limbilor vorbite?

Cum se descurca bebelusul Dvs cu atitea limbi diferite? Eu am un micut la Montreal si nu stiu cu ce sa incep!

Ce recomandari aveti?

Mergi la inceput