GRADINITA NR 73

GRADINITA NR 73 | Autor: vvg97

Link direct la acest mesaj

POATE CINEVA SA MA AJUTE CU INFORMATII SUPLIMENTARE DEPSRE GRADINITA NR 73 ESTE PE SPLAIUL UNIRII INTRE IZVOR SI EROILOR. AM O FETITA DE 3 ANI CARE VA MERGE LA PROGRAM PRELUNGIT SI AM CEVA EMOTII PTR CA NU STIU NIMIC DESPRE GRADI. RADU POTI CUMVA SA MA AJUTI?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Nu cunosc gradinita, imi pare rau. Ca sa te linistesc iti spun ca au aceeasi inspectoare ca in tot sectorul, asa ca nu poate fi rau...
Nu stiu inca daca a fost renovata in vara asta, anul trecut arata cam paraginita de afara, dar conteaza mult ce se intampla inauntru. Dupa 15 promit sa arunc un ochi pe acolo.Pana atunci, stai linistita, odata ajuns la gradinita vei fi uimita cat de bine poate sa fie pentru copil, in doua saptamani va incepe sa se acomodeze, poate si mai repede, si sa-i placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvg97 spune:

Multumesc radu pentru raspuns si incurajari. De renovat nu au renovat nimic si intr-adevar arata rau la exterior inauntru e OK. Eu sper sa fie dragute educatoarele si personalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Mai are cineva vesti proaspete despre aceasta gradinita? Am ciiti acum cateva saptamani postarea unei mamici care era nemultumita de scoala nr 3 parca, dar care fusese foarte multumita de gradinita 73. Din pacate nu am retinut id-ul mamicii si nici subiectul la care a postat mesajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

La gradinita 73 am avut-o eu pe fetita mea.
Am retras-o de acolo cu cerere de retragere din cauza iresponsabilitatii personalului, inclusiv a directoarei.

Sa va povestesc :

Pe 1 septembrie a inceput gradinita. Fetitei mele i-a placut foarte mult acolo. Sunt desene pe pereti, erau lasati sa se joace in voie, li se punea muzica pt copii, desene etc.
Chiar si mancarea ii placea.

Dar

In aceasta gradinita se practica -zilnic- lasatul geamurilor larg deschise, in special la ora de culcare cand copiii sunt imbracati doar in pijamale.
Fetita mea mi-a spus, eu nu aveam de unde sa stiu.

Din prima zi de frig, fetita mea a racit atat de rau - dureri de cap, de urechi, de masea, desi nu are nici-o carie.

Politica acestei gradinite o sensibilizase atat de tare , incat, 2 luni am luptat cu febra.

Am discutat cu directoarea la sedinta cu parintii si, din atitudinea ei deranjata si raspunsurile evazive, am realizat ca asta se intampla acolo.

Am fost singura mama care a avut ceva de zis. Toate celelalte, stateau cu capul in jos.

Tot directoarea m-a lamurit de ce nu zicea nimeni nimic.
Majoritatea erau mame singure. Pai si ce !

Acum, am si eu o intrebare :
Faptul ca in acea gradinita copiii erau imbolnaviti cu tot dinadinsul si stateau mai mult pe acasa, cu ce era de ajutor parintilor ?!

Inainte de a-mi da copilul la gradinita, mai auzisem eu povestiri de acest gen. Ii imbolnaveste pe copii deoarece, fiind de stat, ele primesc acelasi salariu, dar mai putini copii = mai putina munca.

Inscrieti-va copiii la acea gradinita, dar fiti foarte atenti la evolutia copilului.

Si inca ceva :

Gradinita este incadrata de 2 cladiri dezafectate si locuite de rromi.
Pute de te ingretoseaza a pipi.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi17 spune:

pentru lisaelisa: am un baietel pe care vreau sa-l dau la gradinita 73, cand se vor intoarce in sediul din independentei, pentru ca e foarte aproape de noi. sper sa se intoarca pana face el 3 ani. insa m-ai speriat rau cu ce ai povestit despre imbolnavitul intentionat... aveam mari sperante cu gradinita asta, ar fi perfecta pentru noi, ca pozitie. dupa ce ai retras-o pe fetita, la ce gradinita ai dus-o? tot in zona?
multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi17 spune:

mai are cineva informatii actuale despre gradinita 73? sau recomandari de gradinite din zona (piata kogalniceanu/splaiul independentei)? lisaelisa am vazut ca nu prea mai intra pe forum...
multumesc mult!

Mergi la inceput