Fetele din America (49)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxij spune:
Gata, imi fac asa o forta sa imi depasesc lenea si ma duc la Walmart sa vad daca au vreun bulb:)) Oare nu o fi prea devreme sa ii punem acum? Am mai cumparat niste reviste de gradinarit si aveau aia oferte, sa cumperi bulbi online, dar ziceau ca ii aduc intre 1 si 30 Octombrie. Nu prea am rabdare. Oricum, sunt eu insami o tufa de Venetia in domeniu.
Pozele inainte si dupa unde le-am pune?
Lia
philip spune:
eu am vazut zilele trecute la walmart, dau si eu o fuga dupa ce culc micutul. si-asa n-avem altceva de facut. eu n-am ce poze sa pun, cu ce sa ma laud acum?
pai poti pune un link catre poze in corpul mesajului tau.
off topic, n-o putut sa ma faca mama matematiciana ca sigut mi-era mai usor sa-mi gasesc ceva...
philip&andreea
copilasi dragalasi
mihaelabebe spune:
Mey,mey,mey,unde va-nghesuiti? Lia,poti sa ii cumperi ,dar cred ca e putin prea devreme sa ii plantezi acum.
Cu narcisele am rezolvat,imi da soacra,si-a scos in vara in jur de 50 de bulbi,am comandat de la nepotul meu 49 de bulbi ,diferite flori,(ceva organizat de scoala si daca vinde nu-stui-cate-produse se duce la-nu-stiu-ce-cool-petrecere).
philip,tu vrei sa scapi repede ai? Vezi ca sunt niste lopeti speciale pt plantarea bulbilor,cauta in magazinele de specialitate si scapi si de sapat.Iete aici:
http://www.lowes.com/lowes/lkn?action=productList&function=showAll&catalogId=HAND_GARDEN
obiectul numit GardenPlus® Adjustable Bulb Planter
Mwahuri Conchito,nu te-am vazut demult
Cat despre poze,putem eventual sa facem un cont pe webshots, sau il pun la dispozitie pe al meu ca si asa pozele de-acolo vreau sa le sterg ca s-au cam ivechit
amuleta spune:
Uite, ce-ti zise si Conchita : vezi ce community college ai prin zona (trebuie sa fie citeva) in du-te sa vorbesti cu un recruiter sau uita-te pe pagina lor de internet si vezi ce cursuri ofera : library, communication, detectivi, ma rog, toate traznaile. Vezi ce ti-ar place si intreaba de finantare, admisii... Mergi si tu cu putin tupeu, nu doar asa...scrisori si sa astepti.
Oana_B spune:
Si io ca Andreea, nu vreau sa ma apuc de agricultura ca aia e felia lu' sotamiu, vreau doar sa vad daca iese ceva, se pune?:)))
Mihaela, auz' da' trebe musai sa dau 10 dolari pe lopatica aia cu lopatica "manuala" nu se poate?:)))))
Ah si pozele, intai sa scoatem ceva productie ca Hall of Shame..pardon Fame gasim noi unde sa facem
Oana_B
mihaelabebe spune:
Daca lopatica manuala=sotzu' este cea mai indicata.Io o folosesc cu multa placere si inca nu s-a stricat.A se folosi cu vata in urechi.Aaaa,foarte important:este ieftina si mai ales tine foarte bine la blackmail
Hall of Shame io mai mult ca sigur acolo ajung.
mihaela
philip spune:
quote:
Originally posted by mihaelabebe
Daca lopatica manuala=sotzu' este cea mai indicata.Io o folosesc cu multa placere si inca nu s-a stricat.A se folosi cu vata in urechi.Aaaa,foarte important:este ieftina si mai ales tine foarte bine la blackmail
Hall of Shame io mai mult ca sigur acolo ajung.
mihaela
hai c-ai fost haioasa. ei, taman tu, care vorbeai de edging acu' zici c-o sa te faci de ras.
bine mai gagici, m-oi face detectiva daca voi asa vreti, o sa ma cautati cand va intarzie barbatii acasa
philip&andreea
copilasi dragalasi
philip spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Mihaela, auz' da' trebe musai sa dau 10 dolari pe lopatica aia cu lopatica "manuala" nu se poate?:)))))
pai nu-i 10 dolari, e numai 2.48, nu-i aia lunga, e aia adjustable...
ete aici:
http://www.lowes.com/lowes/lkn?action=productDetail&productId=57704-000076908-PC801&lpage=none
philip&andreea
copilasi dragalasi
Oana_B spune:
Hihihi...asa-i, ca de obicei n-am fost atenta si nu m-am uitat pana jos unde erau mai ieftine:))
Andreea P.I.
Oana_B
ciuf spune:
Fetelor, asa va invidiez ca aveti gradini si puteti planta tot ce va doreste inimioara. Noi, din pacate, nu avem un petec de pamant, locuim la un townhouse, dar in schimb am puzderie de ghivece si ghivecele. Primavara te impiedici de ele prin casa, nici nu stiu unde sa le mai ascund sa nu le numere sotul, le mai bag si sub pat.
Dar anul asta am fost dezamagita la maxim. De cand suntem aici mi-am dorit foarte mult sa plantez chiparoase si margaritare. Cu margariraele am rezolvat-o. Dar cu chiparoasele NIET. Am cumparat trei bulbi imensi, i-am plantat eu asa mumos cum scrie la carte si taram-taram a inflorit numai un bulb cu trei sfarcuri in varf. Pai nici pe masura nu era chiparoasa care o stiam eu din Ro. Dar frunze cu nemiluita. Padure. Ma si gandeam cate tije de flori o sa am la asa frunzaris. Ma si vedeam facand surprize la prietene cu cate o floricica.
Si uite ca m-am pleostit ca sunt asa de suparata ca nici macar nu-mi vine sa mai salvez bulbii ca sa-i plantez la anu'.
Asta, asa, povestii si eu din exeperienta mea de gradinareasa de indoor.
Acum ma macina o prostie de vreo doua saptamani de cand ne-am intalnit cu niste prieteni. Am vorbit despre multe la masa aia, printre care si de testament. Ma obsedeaza chestia asta. Ce se intampla cu copilul daca, Doamne fereste, se intampla ceva cu noi? Cine il ia? Statul american sau statul roman? Ca ei mi-au spus ca statul american preia copilul. Apoi ce se intampla cu averea?
Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa