Fetele din America (49)
Raspunsuri - Pagina 10
Siminaf spune:
Iar noua ni s-a luat amprenta degetului aratator pt. GC. Dar la ambasada din Bucuresti. De asta o fi diferit?!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ANDRUSHKA spune:
Cica vine dom' Basescu la Detroit si Chicago? Sper sa n-aiba parte de surprizele de acum cativa ani ale lui Iliescu si Constantinescu...Noi astia din Detroit suntem naravasi rau....
lai spune:
hihi se arata si pe-aici prin zona saptamana care vine.. necesita oarece efort din partea mea sa ma duc si inca ma gandesc daca sa-l fac sau nu (efortul) ca de votat, l-am votat.
Andrushkul!
Lai
philip spune:
mai, fetelor, dragele mele,
1. ma bag si eu la operatiunea bulbu' si-om vedea in primavara ce-a iesit. mie mi-e totuna ca nu-i casa mea
2. spuneti-mi si mie ce munciti voi/sotii vostri ca eu una mi-am prins urechile cautand de munca pe-aici. drept, nici statul nu-i tocmai prietenos, dar...
3. acum am vazut pe un site ca numai daca vrei sa plantezi flori in ghivece indoor trebuie sa le refrigerezi, asta ca sa "mimezi" iarna. daca pui bulbii afara, nu e necesar, pt ca vine iarna oricum
philip&andreea
copilasi dragalasi
Laura Takacs spune:
Andreea, eu am plantat in anii trecuti prin luna octombrie. Garantat ca-ti iasa (daca nu flori, cel putin ochii uitandu-te dupa vreun fir de floare ).
Acuma depinde ce pregatire ai si ce cauti de lucru, poate-i mai bine sa pui intrebarea la subiect, adica domeniu. Io iti spun ce lucrez, daca te ajuta cu ceva, sunt accountant, si joburi in domeniul asta se gasesc cam peste tot.
Mihaela, saru' mana, nu vroiam sa mor nestiutoare.
philip spune:
eu am terminat jurnaslitica la iasi, mi-am echivalat diploma aici si acum frec menta, scuzati expresia. il cresc pe pupi mic, care are 14 luni acusi. nu vreau sa lucrez ca jurnalist, dar pe aproape. PR, Library, Office jobs etc.
hei, care subiect/domeniu? pai pe mine ma intereseaza care-i treaba aici, nu in ro...
zici ca in octombrie tre sa ii pun? e prea devreme acum? ca si-asa mi-e plecat barbatul o saptamana si de plictiseala ma apucam de gradinarit.
va pup
philip&andreea
copilasi dragalasi
columbiana spune:
vin si eu pe topicul vostru, americancelor, pentru operatiunea bulbul :)). ne mutam pe 1 noiembrie si am vazut oferta aceea de bulbi la loblaws.
tiniond cont de iernile noastre crunte, eu trebuie sa-i pun la frigider oare, 2-3 luni? si pot sa-i pun intr-un ghiveci mai mare ( barbatu-meu nu ma lasa sa scormonesc prin fata casei- ca-i peisagistica profesionala- adica niema flori, numai ceva arbusti taiati artistici, si-n curtea din spate e fiu-meu sefu`.
merci
Ana
amuleta spune:
Philip, cam greu cu scoala ta. Cred ca-ti mai trebuie ceva cursuri si de pe-aici. Du-te la un community college si vezi ce ofera. Unele programe dureaza sase-sapte luni si unii te ajuta si sa gasesti de lucru, adica faci internship la o companie si cine stie...Eu am facut un curs de billing medical de curind, doar un semestru, ce-i drept (ca atit am avut nevoie) si am vazut cam care-i stilul cu acest community college.
mihaelabebe spune:
No ashe,"operatiunea BULBUL" ziceti.Ia sa puneti voi frumushel mana si sa faceti poze before si after.Si o intrebare:ce fel de edging folositi daca folositi pt patul florilor ca nu stiu ce sa aleg.Mi-ar place ala de metal sau iarba ,dar ma cam ustura la buzunar pt cat de mare vreau sa-mi fac gradina ,plus cateva insule.Si daca tot ma apucai de intrebat,despre ingrijirea merilor ca stiti?Ca am doi meri mari si habar nu am ce sa fac cu ei.In afara de faptul ca imi pun un hamac intre ei.
mihaela