Aduc subiectul pe prima pagina, mai scrieti ceva impresii si recomadari.
Noi vrem sa mergem in Italia 2 sapt, dar vrem 1 sapt. la Jessolo si o sapt. la Rimini. Am zis in prima sapt. la Jesolo sa vizitam Venetia, Milano, ins. Murano, Burano si alte imprejurimi iar in a doua parte la Rimini sa fim mai aproape de San Marino.
Dar n-am facut inca rezervare, aveam o oferta la apartament Benelux in Lido, la 668 euo/sapt. dar am citit niste impresii si cativa nu prea au fost multumiti de calitatea apart. inauntru, pe afara arata bine, are si piscina asa in poze arata bine, dar la fata locului nu prea, la baie nu avea nici macar o cabina de dus, era asa cu o simpla perdea.
Anul trecut am fost in Croatia tot la apartament dar am fost tare multumiti, aveau si aer conditionat(care nu se platea separat, cu terasa afara unde luam micul dejun, aveau pana si masina de spalat si bucataria utilata cu tot ce trebuie. Eu ma astept In Italia sa fie macar conditiile astea, desi vad ca multe nici lenjerie nu ofera trebuie sa-ti aduci(dar asta n-ar fi o problema).
Asa ca daca ati fost de curand si mai aveti recomandari bune nu ezitati sa scrieti.
De ce acest subiect este la Diaspora si nu la cel dedicat vacantelor?
N-ar fi mai bine sa-l mute un moderator acolo?
Acolo se uita mai multi din cei care cauta o vacanta.
Multumesc.