Imi doresc un bebe

Imi doresc un bebe | Autor: miruna_pavel

Link direct la acest mesaj

Imi doresc f mult un copil. Ne-am straduit... sunt casatorita de ceva timp, dar nu a fost sa fie... doctorii spun ca suntem ok..., dar nu se intampla... Am zis ca mai bine infiem un copilas, iar daca o fi sa fie si la noi va fi loc si de un al doilea. Insa pe orice am intrebat de infiere, nimeni nu mi-a putut da relatii exacte ref la procedura. In cazul in care ma puteti ajuta... multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

In primul rand, Bine Ai Venit!
Stai linistita, suntem aici destule care trecem sau am trecut deja prin asta. Vad ca esti noua, asa ca te invit, ca pe toate cele ce ni se alatura sa intri si la subiectul "M-am hotarat...adoptie" Acolo ne strangem de regula toate si poti afla multe informatii.
Ca prim pas in adoptie trebuie sa mergi la DPC-ul de care apartii. Acolo iti vor da o lista cu acte care iti trebuiesc pentru atestare ca familie apta pentru adoptie. Asta e cea mai simpla faza (desi acum vad ca una din fete e amanata cu atestarea din cauza ca nu sunt "clienti" pentru un curs). Abia apoi (desi in practica s-a intamplat si altfel) poti cauta un bebe, asta fiind faza cea mai sensibila, unde intervine fooooarte mult si norocul fiecaruia.
Eu zic sa iti structurezi cateva intrebari exacte, cam ce ai vrea sa stii in prima faza si astfel ne va fi si noua mai usor sa iti dam raspunsuri.
Si cred ca ar fi bine daca ne-ai spune si unde locuiesti, poate una din fete te poate trimite mai direct catre DPC-ul tau, in caz ca locuiti in acelasi sector/oras.
Mult succes!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Nu cumva esti din Cluj? M-as bucura sa facem odata cursul...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Patri cursul ala chiar e obligatoriu?Nu se poate fara el?
Cred ca te dispera...

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Cursul e mai mult decat obligatoriu, adica depind de nr de persoane, care e insuficient--suntem 3 fam si ar trebui sa fim macar 5-6!!!Ce fac daca nu mai vrea nimeni sa infieze, pana cand astept? Asistenta da din umeri, si eu ma rog sa se mai inscrie persoane...Asi, esti din Cluj si spuneai ca incepi procedurile, ia treci si inscrie-te!! Glumesc, dar cum ar fi sa ies in strada si sa caut eu?!Daca ma mai amana mult, asta va urma...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Aha,acum am descoperit o farima din cine esti de fapt.In primul rind esti o femeie care isi doreste foarte tare un copil.Deci,ma mir ca ai putut sa dai cu pietre in mine,care de asemenea sint o femeie ce isi doreste foarte tare un copil.
Eu iti urez ca visul sa ti se indeplineasca.Indiferent ca e pe cale naturala sau pe calea adoptiei.Iti tin pumnii.Pe cuvint.Trebuie sa fie foarte trist sa te cuprinda teama ca nu poti procreea.Si pe mine m-a macinat spaima asta o vreme,dar acum am uitat-o caci foarte curind imi voi stringe pruncul in brate.Poate,nu poate,cu siguranta, mai trebuie sa incerci si sa nu iti pierzi speranta.

leea 25+

leea

Mergi la inceput

Leea,m-am speriat prima data cand am citit mesajul tau, postat dupa al meu, ca se refera la mine , dar m-am linistit, nu sunt eu cea care dau cu pietre, defapt cred ca si stiu la ce te referi...si am fost de partea ta...un copil este o minune si merita orice sacrificiu!Sa te ajute Dumnezeu sa te bucuri de el, sa fie sanatos si norocos!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Patri iti multumesc pentru gindurile bune.Intr-adevar nu la tine ma refeream.

si Tudor 25+

leea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Intrebarile Mirunei despre acte, proceduri si altele legate de adoptie, isi pot gasi raspunsul la seria de subiecte www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57103" target="_blank">M-am hotarat... adoptie!. Subiectul acesta se inchide.

Multumesc,
Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput