Fetele din America (48)
Raspunsuri - Pagina 12
Siminaf spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri! Gata, i-am linistit pe parinti, sa nu-si mai faca atitea probleme.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
philip spune:
fetele din florida,
tati va pleca pe 10 in florida pt o saptamana (deh, datoria) si eu sunt tare ingrijorata. credeti ca e posibil sa revina katrina pe-acolo?
philip&andreea
copilasi dragalasi
Siminaf spune:
Din cite am vazut io la Weather Channel, Katrina pleaca, dar mai asteapta alte mici uragane...
Nu mai tin minte insa cind.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
xela29 spune:
Philip, de acum pana pe 10 nimeni nu poate sa iti spuna exact ce va fi. Urmareste cu atentie CNN si WEATHER CHANNEL. Katrina nu vine inapoi cu siguranta. Dar nimeni nu stie daca o sora sau un frate o urmeaza si cand. Din alt punct de vedere, daca situatia e serioasa, nu va zbura nimeni in uragan.
Bafta multa !!!
... words are tools...
Andrada spune:
Sotza-miu vine de la serviciu din Manhattan, cersetorul la gura de metrou si-a schimbat azi semnul. Acu scrie:
"Parents killed by ninja.
Need money for kung fu lessons!"
A
asta mi-aduce aminte australianul ala cu placutza (si el cersetor):
"why lie? I'd drink a beer"
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
xela29 spune:
Macar aici imi mai aduceti un zambet pe buze... CNN si toate celelalte programe de stiri arata tragedia de dupa Katrina... este ingrozitor... Uneori nu ne dam seama ce fragila e viata... Suntem norocosi... foarte norocosi...
... words are tools...
Oana_B spune:
Am vazut si eu mai devreme, groaznic! Eu totusi nu am inteles de ce casele sunt sub apa, parca ar fi fost ca la tsunami. Au zis ca New Orleans este sub nivelul marii, asta sa fie cauza?
Oana_B
xela29 spune:
Oana, nu e doar sub nivelul marii, e ca un bol, ca un castron, inconjurat de ape... New Orleans e 6ft sub nivelul marii, si singurile chestii care tineau acest oras uscat erau niste ziduri care il inconjura. Acum situatia e din ce in ce mai complicata, chiar daca Katrina a plecat, datorita ploilor imense, a vanturilor si infintratiilor de apa, zidurile de la marginea orasului, care sunt ca niste baraje, cedeaza. Acum orasul se cam umple cu apa din Mississippi si din ocean, peste ploile care deja il devastasera.
E ingrozitor. Stau si ma gandesc la care ar putea fi scaparea lor. Dar nu pot sa gasesc nimic. Nu pot sa spun decat Doamne Ajuta !!!
... words are tools...