nu gasesc Cezar petrescu si Camil petrescu in Ro?

nu gasesc Cezar petrescu si Camil petrescu in Ro? | Autor: adrienne12

Link direct la acest mesaj

Fetelor, am cerut cuiva care s-a dus in tara sa-mi cumpere de la Dalles sau alta libararie din buc Ultima Noapte de dragoste si intiia de razboi de Camil petrescu si Calea victoriei de Cezar petrecu. I-am zis ca daca gaseste ceva gen "Opere Alese" de cei doi sa ia. nu a gasit... asta soune nulte depsre fenomenul numit carte romaneasca. Aici in orice librarie intri gasesti walt wightman si E.A Poe si mark Twain etc... nu gasesc explicatie.... ma ajutati voi?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

sa ma scuzi dar chiar la dalles sa nu gaseasca eu nu prea pot sa cred mai ales k au toate cartile posibile si imposibile si mai ales literatura romanesca.dak mai poate sa se uite la libraria de langa dalles parca eminescu ii zice dar e la cativa pasi de dalles si acolo au sigur k au f multa literatura romaneask scoasa anul trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Mi se pare greu de crezut si mie dar persoana respectiva sustine ca a fost si la Dalles si la Eminescu si NU le-a gasit. Nici eu nu pot sa pricep. Ajung sa le iau on-line din Canada?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Adriana eu am luat Camil Petrescu acum vre-o luna, cand am fost in Ro, ca sa o dau cadou cuiva. SIGUR se gaseste!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Adrienne,
Daca nu esti mofturoasa, cartile se pot gasi la orice anticariat.

(eu mi-am luat dintr-unul de la Sibiu, Miss Romania de cezar Petrescu, un roman delicios).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adrienne,alaturi de cinema Patria este o librarie numita "Cartaresti",acolo am vazut foarte multa literatura romana si m-as mira sa nu aiba Camil Petrescu sau Cezar Petrescu.Libraria respectiva e o minunatzie,va recomand tuturor sa o vedeti,e grozava,eu m-am simtit ca intr-un magazin cu bomboane.Ca sa nu mai zic ca au si o cafenea inauntru,poti bea un ceai si rasfoi o carte..
Succes!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

E o librarie noua? Ca nu tin minte sa o fi vazut si cum plec in curand in tara, ma intereseaza sa-mi refac provizia de carti. E pe bulevard sau pe straduta aia de langa Patria?

Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Libraria este exact linga cinematograf, intr-o casa veche,nu o ratezi sigur,se vede din Magheru,este practic pe bulevard,dar un pic mai in spate,nu chiar la strada!O sa o gasesti cu sigurantza!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

"Ultima noapte" se gaseste si online, depinde daca te multumeste varianta sta.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput