nu gasesc Cezar petrescu si Camil petrescu in Ro?
Fetelor, am cerut cuiva care s-a dus in tara sa-mi cumpere de la Dalles sau alta libararie din buc Ultima Noapte de dragoste si intiia de razboi de Camil petrescu si Calea victoriei de Cezar petrecu. I-am zis ca daca gaseste ceva gen "Opere Alese" de cei doi sa ia. nu a gasit... asta soune nulte depsre fenomenul numit carte romaneasca. Aici in orice librarie intri gasesti walt wightman si E.A Poe si mark Twain etc... nu gasesc explicatie.... ma ajutati voi?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Raspunsuri
cait spune:
sa ma scuzi dar chiar la dalles sa nu gaseasca eu nu prea pot sa cred mai ales k au toate cartile posibile si imposibile si mai ales literatura romanesca.dak mai poate sa se uite la libraria de langa dalles parca eminescu ii zice dar e la cativa pasi de dalles si acolo au sigur k au f multa literatura romaneask scoasa anul trecut.
adrienne12 spune:
Mi se pare greu de crezut si mie dar persoana respectiva sustine ca a fost si la Dalles si la Eminescu si NU le-a gasit. Nici eu nu pot sa pricep. Ajung sa le iau on-line din Canada?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ralucami spune:
Adriana eu am luat Camil Petrescu acum vre-o luna, cand am fost in Ro, ca sa o dau cadou cuiva. SIGUR se gaseste!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Mik spune:
Adrienne,
Daca nu esti mofturoasa, cartile se pot gasi la orice anticariat.
(eu mi-am luat dintr-unul de la Sibiu, Miss Romania de cezar Petrescu, un roman delicios).
Mik.
Rayuela spune:
Adrienne,alaturi de cinema Patria este o librarie numita "Cartaresti",acolo am vazut foarte multa literatura romana si m-as mira sa nu aiba Camil Petrescu sau Cezar Petrescu.Libraria respectiva e o minunatzie,va recomand tuturor sa o vedeti,e grozava,eu m-am simtit ca intr-un magazin cu bomboane.Ca sa nu mai zic ca au si o cafenea inauntru,poti bea un ceai si rasfoi o carte..
Succes!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
crini spune:
E o librarie noua? Ca nu tin minte sa o fi vazut si cum plec in curand in tara, ma intereseaza sa-mi refac provizia de carti. E pe bulevard sau pe straduta aia de langa Patria?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Rayuela spune:
Libraria este exact linga cinematograf, intr-o casa veche,nu o ratezi sigur,se vede din Magheru,este practic pe bulevard,dar un pic mai in spate,nu chiar la strada!O sa o gasesti cu sigurantza!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
scarmanus spune:
"Ultima noapte" se gaseste si online, depinde daca te multumeste varianta sta.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty