Obsesia - Lloyd C. Douglas

Obsesia - Lloyd C. Douglas | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

A citit cineva aceasta carte?
Eu am citit-o prima data in urma cu 14 ani, iar zilele trecute am recitit-o. Mi-a placut tare mult.
Despre autor nu stiu nimic si nici despre vreo alta carte de-a sa. Stie cineva?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Am citit-o de mult de tot-stiu ca mi-a placut . Scriitorul a mai avut o carte celebra (pe care eu insa nu am citit-o): Camasa lui Iisus. Stiu sigur ca am mai citi o carte de el, poate se numea Invitatie la viatza, dar clar nu imi mai aduc aminte. Au ramas toate in tara....

"Camasa lui Iisus" o poti lua din internet in engleza de pe http://gutenberg.net.au/bestsellers.html
-------------------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Aaa, da, mi-am amintit de `Camasa lui Iisus` am auzit... A mai scris una ceva cu `... pescar` in titlu. Nu stie nimeni? Doar eu si Aschiuta am citit Obsesia pe-aici? Nu ma asteptam sa fie citit ca Austen, da nici chiar asa.
Aschiuta, merci pt link. O s-o salvez.

Mergi la inceput

Tot in acel link am gasit si `The big fisherman`,. Deci, stiam eu ceva... O sa-mi fac timp sa le citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

am gasit pe Wikipedia cite ceva despre autor:

http://en.wikipedia.org/wiki/Lloyd_C._Douglas

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si eu am citit-o acum cativa ani

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Catrinel, multumesc pt link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am citit-o acum mai bine de 10 ani si mi-a placut, oricum mi s-a parut "usurica" , asa , numai buna de citit la plaja, in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io am shi Obsesia, shi Camasa lui Christos, le-am citit pe ambele, Obsesia mi s-a parut ciudatzica shi zapacita , dar mi-a placut, iar Camasha lui Christos e superba!

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Obsesia este si o frumoasa poveste de dragoste, si-atunci poti s-o citesti linistita pe plaja, dar eu zic ca ideea de baza e una religioasa, si-aici te-ndeamna oleaca la cugetare. Dar, ai dreptate, Sali, este scrisa simplu, e usor de citit.
Am facut rost si eu de Camasa, o s-o citesc indata ce voi avea timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Obsesia inca nu am citit-o.
Cu cativa ani in urma am citit Camasa lui Christos, si este una dintre cele mai frumoase romane (sau poate cea mai frumoasa) pe care le-am citit. Nu sunt prea religioasa de fel (in Dumnezeu cred, dar in biserica...) dar cartea aceasta m-a atins... nici nu pot sa descriu. Daca as putea sa mai pun mana pe carte as mai citi-o odata. Nu stiti, exista ceva editii noi, se poate cumpara in Ro?

Merci
PS: Erica, scuze ca am deviat de la subiectul principal...

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput