Cele mai bune comedii romantice
Raspunsuri - Pagina 2
Alleria spune:
IQ e dragut, intr-adevar. Si eu l-am vazut tot fara inceput...
Un film mai nou care mie mi s-a parut foarte bine facut, inteligent si nostim este "10 chestii nu-mi plac la tine"
mamica dulce spune:
am vazut recent un film de dragoste ...mi-a placut enorm!
e vorba de IF ONLY cu Jennifer Love-Hewitt.
Mi-a placut si Sweet November cu Charlize Theron -astea doaua nu prea intra la genul comedie,dar sunt foarte romantice:)
# si inca un film..imi scapa numele,cu Richard Gere si J.Lopez,unde ea era profesoara de dans.Ma uit la videoteca si va spun despre ce e vorba.
Tot romantic tare e si Message in a bottle.
am vazut multe pentru ca e genul meu preferat.
mie pretty woman nu mi s-a parut cine stie ce..de fapt l-am vazut prima data anul trecut..normal,auzisem de el de ani de zile,si cand a rulat am stat de curiozitate.Ideea e draguta si poate daca in locul juliei roberts era alta actrita-oricare alta:)mi-ar fi lasat o impresie mult mai placuta.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
Jazz spune:
Sunt un MARE fan al comediilor romantice...
Cand sunt down ma uit la "Under the tuscan Sun" sau "Love Actually". Astea doua sunt favoritele mele!
Anca Wish spune:
Jazz,Love Actually, l-am vazut pe jumatate. N-am avut rabdare sa ma uit la tot. Nu a reusit sa ma captiveze.
Bruxinha, am vazut Sherek. Super realizat.
Irinai, am vazut "Kate si Leopold". Super combinatie: SF, romantic si comedie.
anca...SIGUR intr-o zi
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
am vazut recent un film de dragoste ...mi-a placut enorm!
e vorba de IF ONLY cu Jennifer Love-Hewitt.
Mi-a placut si Sweet November cu Charlize Theron -astea doaua nu prea intra la genul comedie,dar sunt foarte romantice:)
# si inca un film..imi scapa numele,cu Richard Gere si J.Lopez,unde ea era profesoara de dans.Ma uit la videoteca si va spun despre ce e vorba.
Tot romantic tare e si Message in a bottle.
am vazut multe pentru ca e genul meu preferat.
mie pretty woman nu mi s-a parut cine stie ce..de fapt l-am vazut prima data anul trecut..normal,auzisem de el de ani de zile,si cand a rulat am stat de curiozitate.Ideea e draguta si poate daca in locul juliei roberts era alta actrita-oricare alta:)mi-ar fi lasat o impresie mult mai placuta.
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c
"Message in a bottle" nu e comedie romantica, din contra plingi la el.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
DARAEL spune:
Cea mai tare comedie romantica va ramane forever filmul RAMBO !
E clar ca este comedie in toate cele n-spe parti, I, II, III..... si ma intreb: or fi ajuns deja la Rambo XXX ?
Iar romantismul si iubirea sunt peste tot...... Doamne, cum isi iubste el, Silvestonul cutitasul, cum il mai magaie, cum il mai dragalaseste......
Fetelor, sunteti niste dulci – ma duc repede pe net acum sa-mi descarc niste titluri....
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
carmenutza spune:
Before sunset si before sunrise..desi nu sunt tocmai comedii..mi-au placut taaare mult.
Mi-a mai placut mult, Something Gotta Give, cu JacK Nickolson si Diane Keaton.
Sandra Bulock..este dementiala in comedii romantice.
adrienne12 spune:
Mi-a placut la nebunie Something is gotta Give. Comedie romantica contemporana exceptionala. Ah era sa uit, My Big Fat Greek Wedding. Asta e delirious ca sa spun asa, m-am tavalit de ris, pt. ca familia din partea mamei sint greci si parca o vedeam si auzeam pe maica-mea... SI daca tot vorbim de Mia Vardalos, si al doilea film al ei e superb, "Connie and Carla". Tot comedie romantica.Erin Broncovich e bunut dar nu orice comedie romantica in car joaca Julia Roberts imi place. Filmul meu de suflet insa e "Breakfast at Tiffany's". Nu e comedie insa e romantic. Cred ca orice film in care a jucat Audrey Hapburn e extrem de romantic...cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Sanca spune:
O comedie care mi-a placut: "Meet the Parents" si mai recent "Meet the Fokers."
Curand, am vazut "Must love dogs" - si e bunicel, are cateva poante haioase.