Sus... in Scandinavia (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Carmen ,cum asa,cum ai cedat postu alteia???

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Carmena samariteanca, n-am link, am auzit dimineata la stiri ca neste pustanezi norvegieni facura o bomba depe o reteta gasita pe internet si le exploda in brate ...

Mamalaiu', Toma a implinit 4 ani in iulie si ne rupe in doua, zi de zi. Nu e foarte nazdravan dar nu sta locului decat atunci cand se uita la desene (un pic dimineata la "Cow and chicken" si ceva mai mult seara la "Scooby Doo").
Intrebarea obsedanta pe care o pune zilnic este "Ce facem astazi important ?" ... nu scapam pana nu ne conformam asa ca in serile din timpul saptamanii avem : parc,tiribombe,role(toti trei,vizite, musafiri, etc iar in week-end :excursie,strand, muzeu, etc, etc, etc.
Rar mai apuc sa stau si io' ca omu' in hamacu' din curte, sa beau un pahar si musiu' sa-si vada de ale lui prin preajma ... o veni si vremea mea.
Omu' e intr-o dragoste nebuna cu maica-sa, nu-i zice decat "fluturasul meu, iti vine bine fusta asta ...", "esti cea mai frumoasa mamica din sufletul meu" si alte asemenea dragalasenii in timp ce pe mine ma alinta cu "monstru" and so on.
Copil am vrut, copil avem ... oameni batrani si fara minte

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

deja m-am indragostit de Toma,cred ca mamilutoma e toooopitaaaa cind o alinta asa.
Cit despre hamacu ala,heheh,las'ca vine si vremea noastra ,cam peste douaj de ani asa,cind o sa fim boshorogi,tot fara minte,da macar relaxati!Si atunci sa vezi bairam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza poienitza;
trecui si io p'aci sa va salut, de abia astept vichendu', ma saturai de serviciu asta. Oricum mai am doar 2 saptamani si gata, iau 'vacantza' pana in ianuarie.

rayu... ai grija de Bubulina! deci asa, i-au dat drumu lu' ala de o omori pe ministra in magazin? in ce lume traim fratilor...
tata lu' Toma sa-ti traiasca bre flacaul, acusi acusi pleaca dupa fete ca vaz ca se antreneaza deja la complimente
pentru amatorii de parfumuri masculine, ii anunt ca a aparut un nou Hugo Boss si ca e super, femeile o sa cada ca mustele de indata ce il vor simti. Se numeste www.sephora.fr/browse/product.jhtml?id=P6301&shouldPaginate=true&categoryId=C323" target="_blank">Hugo energise

Pentru Carmen doar atât: ca nu's ce as putea spune

restu' gastii si pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"las'ca vine si vremea noastra ,cam peste douaj de ani asa,cind o sa fim boshorogi"

Ha! S-o crezi tu ... o sa vina musiu Toma si mamzel Boubou si o sa ne puna-n brate nepoteii : "Ma duc o saptamana pe Marte ca e zomarslusfarcauf, aveti voi grija de astia mici. Ce sa va aduc, un Carmol, niste ventuze ?"

Doruletzule merci, sa stii ca a inceput deja sa se uite la gagici; evident, la alea mai coapte.
Auzi Boss asta e tot roman ca si Hugo alalant ?!

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma
Auzi Boss asta e tot roman ca si Hugo alalant ?!

muhahahaha, daca nu ma putui abtine, ce sa fac?!
io zic ca si Bossu asta are ceva romanesc in el ca parfumurile lui prea seamana cu izul campiilor noastre de maci si al dealurilor proaspat cosite si al padurilor de brazi, cu briza marii Negre la Mamaia, etc etc etc

ba zic io ca mai toti oamenii celebri care au existat vreodata au cate o gena romaneasca in ei, un stramos cat de mic acolo, nu se poate domne altfel, nu suntem noi cei mai tari de pe planeta?

"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Carmen ,cum asa,cum ai cedat postu alteia???

Da mai poti sa crezi asa ceva? Hai sa mai punem niste emoticoane d'astea ca tare potrivite sint...
Am avut punctaj identic (cu note frate, ce stiti voi...). Tipa cealalta, parinte unic, cupil mic de crescut, ii expira programul (si deci si finantarea) in noiembrie anul asta. You'll do the math... De 5 ani muncea in institutie... si cica "s-o ajutam" sa treaca peste moment...

So much for the equal opportunity employer-u' asta...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Din ziarele franceze: www.liberation.fr/page.php?Article=318091" target="_blank">Libération. Nici astia nu stau mai bine la capitolu' documentare, i-auzi frate unde era Luminata

La jeune femme, qui se prénomme Luminata, n'est pas connue des autorités roumaines, a-t-il indiqué. Célibataire et fille unique, elle était arrivée dimanche à Taizé après avoir voyagé seule en voiture.

si nu, nu era greaseala de tipar ca se repeta putin mai jos

L'agence romaine Rompres précise qu'elle se nomme Luminata Solcan, qu'elle est ingénieur de formation, mais sans emploi, et qu'elle vivait avec sa mère à Iasi.

Mergi la inceput

doruleatzo,ai fost totala dementiala cu Hugo ala,abia acu m-am prins de ce facea misto tatalutoma,hahah,vezi ce inseamna sa nu fii la curent cu alte sujete de pe forum??
Carmen,stiam io ca esti fata buna,da nici chiar asa!..las ca vin alte joburi...numa ca data viitoare fii si tu mai zgircita!

Mergi la inceput

va zisei io ca "a inceput de ieri sa cada, cate un Boeing..." si vaz ca n-a stat.
www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=3465&0903" target="_blank">Aterizare dificila la Guam, un Boeing 747 evacuat, 2 raniti etc

io ma intorc la sau la caruta cu cai fratilor

Mergi la inceput