Sus... in Scandinavia (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Rayuela spune:
Extrema,nu ma incalzeste neam,parca si norii aia made in Romania sint mai pufosi ca astia
naranceo,nu stiu nimic de Katerina cea Mare,o sa sun sa vedem daca a venit bebe sau nu,cit despre doruletzu,mai are,cre'ca prin octombrie o punem de chefuiala la scandinavi in cinstea evenimentului.
Tot ma plictisesc
Voi ce faceti bre cind va plictisiti de muarte???
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Voi ce faceti bre cind va plictisiti de muarte???
Io beu vodka cu cola ca tare imi mai place
Claudia&Raul (01.04.2004)
annie_xtreme spune:
www.darkthrone.com dak te plictisesti.
Bah io trebe sa plec la mareeeeeeeee si e o vreme de tot kkcica.
narancea spune:
uffffffff eu beau un gin & tonic, cu gheatza, aveam niste cutii ramase de la rusi, si cind ma uit azi dupa ceva in dulap, pac ! the gin & the tonic ! russian....
altfel am pus de o supa de rosii iar si fac galuste la ea, si ardei umplutzi cu orez si ciuperci. azi no carne ! suntem vegetali, leguminoase hahahahahaha
narancea spune:
All day, all night you feel as if the earth could fly.
Three more all for fine Russian Gin and Tonic dry,
Fine Russian Gin and Tonic dry.
http://community.webshots.com/photo/421185263/421234770uoDZsN
Rayuela spune:
eram sigura ca ma indemnati la beut,aualeo Claudel,sa nu-mi aduc aminte!,ca vorba ta...
Extrema,n-avem soare nici la Scandinavia,n-avem nici mare,n-avem nici gin tonic,n-avem de nici unele,vai mama noastra,asa ceva...
Adela99 spune:
si io beu florio!
katarina cea mare inca nu nascuse (parca miecuri sau joi am vorbit cu ea), e programata pe luni la ecograf ... abia asteapta :-) ... a zis ca ne da de stire
arboria spune:
vaz ca beti, nu va incurcati!
annie, nutz face tu griji, ca la mare e bine, numa' vino mai repede.
narancea, de data asta ai tot ce trebe la supa de rosii? ca data trecuta o pusesi de mamaliga
rayu, nu prea s-a intamplat mare lucru in poiana, cat ai lipsit (poate de-aia nici nu s-a intamplat)
io o sa diseara, ma duc sa ascult
hai pup iu
PeSeu: a inapoiat ender umbrelutele?!
lilanda spune:
Bonjurache ...ce vreme de Ahh, cica abia de miercuri-joi se mai incalzeste asea, pe-aicisea. Si vorba lu' Rayu; din considerente de vremuri rele, n-am chef de nimica...nici de beutura (mi-am scos insa la revizionare arhiva de filme ale lui Kurosawa... pina joi le-oi termina io )
itsmenuto, acu-ti vine pe PM, adresu!!! Si saru'mina la bucatar...da' si la pila
narancea, io fac azi gulas....sic!!!
Si iaca spun aici, ca nu mai unde sa posetez: zic ccc ca vreau sa-i dau o floricica vikingei pentru interventia ei de la subiectu' cu nea hackeru', ca era colea sindrom Stockholm in toata regula
Va pupez gingas pe toti si tin pumnii (mai intii), Katarinei...ay, ay, ay :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
itsme spune:
hola oameni buni!
vaaai, dar visul meu dintotdeauna a fost sa apar in visurile oamenilor fie ca matusica, fie ca bunica! Va multumesc, dragii mei !!!....
in alta ordine de idei, eu sunt cred (neoficial) campioana mondiala la procrastinat...zilele trec foarte repede, examenul se apropie iar eu nu pot de loc sa ma concentrez! Ce e de facut? Cred ca o sa ajung in situatia sa va rog sa nu ma mai bagati in seama si sa nu mai vorbiti cu mine de loc! Am sa fac asta cu toata lumea, persoane virtuale sau adevarate, ca nu se mai poate!
Rayou, da-l incolo de berceni, daca tot ai ales sa suferi, sufera si tu dupa ceva mai bun si frumos! Eu am amintiri (nu prea placute) din berceni....deh, fiecare cu ochelarii lui!
lilanda, am trimis
Pupici la toti! Si week-enduri placute si fara stres.