Sus... in Scandinavia (70)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

in canada avem benzina
si e foarte ieftina
si suntem libertine
ca mincam visine
dar am o indoiala
ca toate-s numa de mintuiala ....

dar orice ar fi
this is the place to beeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

itsmentuzo, vezi daca n-ai speraclu, ramii in buda!!! Ia si tu niste vitamine C2H5OH

Adeluci si ocebine, voi va plingeti aci ca v-a lasat hackeru' fara umbrele, da' vazutarati fetele din Germania??? Lor le-o furat drapelul national....asa ceva Sacrilej domne, nu alta!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

pupaciuni transatlanticeeeee...

nu va mutati voi, cu voastre sub cerul liber? cica se da ploaie de stele cazatoare (da' numa' azi si maine).

auzi, narancea? cum e aia "casa de piata"? adica de piatră sau de piatză?

itsmeule, ati facut visinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ia sa vad mey de ne-a furat steagu la nemtzoaice, mama lui de haker, pin' aici!Adela frumos baiat ai mai sa-ti traisca! da frumos foc! Seamana cu ma-sa, hai pune o poza sa vedem de unde a furat ochii aia si statura aia atletica frumoasa!Arboria casa de piatra!Mai ziceti-mi si mie sa nu mor blonda ce-i frate cu broastele astea? a lui narancea, adik? Eu ma gindeam ca e vreo treaba cu beutu' de bere multa, nah cum se zice faci broaste daca bei mult Si cum el tot zicea ca bea si iar bea ba de caldura ba de una alta, hai cu berea eram convinsa ca broastele astea-s asa figura de stil. E altul adevarul:)?Pe aici deja au inceput soldurile la imbracamintea de vara, gata au bagat in vitrine colectiile de toamna--off uite asa usor usor vine iarna Da' ce super m-am simtit sa-mi cumpar exact astazi costum de baie, roz, sexy si frumos cind toata lumea in jur era imbracata cu geci si alea alea de frig.. Pai trebuie la mediterana costum nou sa inaugurez pe anul asta calduri de peste 30grade C!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Avem steag meyVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Avem steag mey

Unde-i, ca io nu-l vad!!! Am descoperit ca nu-l vad nici pe-al elvetiencelor (asta pe Mozilla, ca pe explorer, nu vad nici un steag: da' nici unu' )
Povestea cu broastele lu' narancea se pierde in negura forumului, insa io crez ca s-a inspirat dintr-un fenomen ozn-istic, ce s-a petrecut mai asta primavara pe-aici (cineva zicea ca si prin Germania). Se umflau broastele si explodau...serios.
Ahh..ce veste buna mi-ai dat cu sales, ca miine am si io zi de cumparaturi la Flensburg (da' parca n-am ce face cu costum de baie )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Lil preturi super bune serios si cum vara asta a fost de kko, am gasit multa marfa foarte buna la preturi de nimic. Las ca merg la anul:)) Adik asa panatloni de in bluze chestii:) Eu am venit incarcata de la shoping ca am cumparat pt fratele meu si pt amica lui cadouri asa de vara, ca deh la ei mergVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
nu mi-am cumparat inca cc camera :-( e de imprumut

ca noi. cred ca suntem ultimii oameni de pe planeta care nu au inca camera digitala...

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ptiu drace,s-a terminat cu viroza forumului?
da vaz ca ati fost promti nenicule,io abia acu m-am prins ca merge!Vorba lu narancea,ar trebui sa mai beau si apa din cind in cind
Aseaaaaaaaaaa...
Adelutz,frumos caine ,da baietu e din ce in ce mai falnic,sper ca isi trage o mindra pe masura ,neaparat imigranta!
Lilutza,daca te duci la shopping,vezi ca e jale,70% reduceri,stii cum te ia valu??Io am fost azi,ca o cocoana,pe tocuri de 10cm(credeam ca mai pot..ei bine ..nu mai pot) in oras la baintuit magazine,si fara cupil,ca acum am bunicii aici,si m-am tinut tzantzosha,zic io in gindu meu,ca le arat io lor ,suiedezelor,cum poate merge o imigranta pe tocuri,heheheh,mai fratilor,si am ajuns acasa cu niste dureri de picioare de am vazut albastru,imi cazuse firma,orgoliu,praf si pulbere,valeu maica,tot mai bine in papuci!
Arboritzo,casa de piatra,pai sa bem o sampanie,zic io!
naranceo..lalalala,ca nici io n-am inspiratie!A,ba da !Ce zici de o portie babana de cabanosi si bere?
itsmiiiiiiiiii,nu-l baga in seama pe motanu naracea,ca nici el nu se inghesuie la pupaturi,desi a fost atacat de mine si cuscra,fara succes,ca nu ajungeam la inaltimea mariei sale!Hehehhe!
vikinga,din pacate nici eu nu-mi aduc aminte povestea cu broastele,dar iaca a ramas simbolul scandinavilor,ca si sticla dealtfel,spre ghinionu nostru
doruletuleeeeeeeee,ce faci mami??Nu ne mai arati si noo burtica???Ce face bebe?
Ocebine,bine ai revenit printre noi!
Pe cine am uitat pup din oficiu,zgomotos,nu de mantuiala ,asa cum face canadeza noastra!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naseara!
moama ce limbarnitza aveti de cand cu hakeru'...bravos!
nici nu stiu cu cine sa incep...
...pana ma hotarasc ii spun juliei "casa de piatra".
restu' mai incolo :-)))

unu
doi
trei

Mergi la inceput