Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
super pozele!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
gandacelu spune:
intalneala
astea sunt jumate, inca mai suim...
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
gandacelu spune:
fetele, o rugaminte: incercati sa salvati pozele care va intereseaza, pentru ca nu vreau sa las albumul public multa vreme - eventual pana maine-poimaine
pupi
abia astept sa ne mai vedem
lui ile i-a placut de codrin
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Sabina spune:
anca iubita...imi trimititi si mie pe mail o selectie? ca de la yahoo se salveaza cu rezolutie tare proasta
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
adriana spune:
nici eu nu stiu sa le salvez de pe yahoo si daca le pun la mine in calc sunt prea mici
irina.c. spune:
Buna,dragelor!Abia acum m-am adunat si eu de pe drumuri si m-am uitat la poze.Ce faine au iesit!Mi-am salvat cateva,eu cred ca am facut doar vreo doua.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/
Sabina spune:
adriana, da si mie pozele tale la sabinelu_muzicelu@yahoo.co.uk
asa...cate 6, cate 6, in 5 mailuri ma rezolvi(asta numa si numa daca ai timp)
ca sa salvezi de pe yahoo dai clic dreapta si dai save picture as.
conchita spune:
mumtumesc si io de pozici, foarte frumoase! (noroc cu Adriana care a scris si explicatiile, altel n-as fi stiut care cine e si al cui e:)) aveti copilasi superbi, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
bagoiu spune:
Multumim de intalnire, multumim de poze!
Gandacelule, ne-ai pozat cam mult pe noi, am salvat la ele o ora.
Dragelor, nu stiu daca la toate bisericile se face maine Prohodul Maicii Domnului. La noi se facea de obicei. Daca pe unde mergeti voi nu se face, va invit cu drag la Biserica Rusa. Sper sa se faca si anul acesta. E foarte frumos. Voi sti sigur maine la Liturghie.
Amuleta, tu la ce biserica mergi?
irina.c. spune:
Gandacel,e super cartea!
Irina,eu n-am fost niciodata la Prohodul Maicii Domnului.Poate ne spui la ce ora e si sper sa ajung si eu.Irina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
http://photobucket.com/albums/a146/ireneme/Ilinca/