calendar - vreau idei, plizzz!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by Ioana77

Calendarul cu Arturicii:http://community.webshots.com/album/203112805HxhTlb

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004
_

Ioana, unde-ai facut pozl cu bbii, ca-s tare-tare frumoase!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

frumoase poze, am avut la ce ma uita:)

cum se spune la buburuza in engleza ca tot caut de nebuna poze cu buburuze si nu gasesc?:((

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

lady bird / beetle

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

mersic!

Cristina
accepta, sau schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cristina, ai putea sa imi spui cum vei realiza practic calendarul? Cum l-ai gandit? Vor fi pagini individuale pentru fiecare luna cu suport de carton? Cum legi paginile in cazul asta? Sau are altcineva idei practice de realizare?

Ioana, minunate pozele cu bebeii tai. Te intreb si eu, unde ati facut pozele? Presupun ca la un atelier foto, nu?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

buburuza = Ladybug

Pentru luna Iulie - un castron mare cu cirese, un pepene rosu taiat, cu seminte negre.

Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ioana, mai da' dragalasi mai sunt! Cum au stat asa de cumintei? Le-ai cumparat costumase pt. poze sau aveau in studio? Sa iti traiasca.

Cred ca ar fi frumoasa si o fotografie cu copiii pusi intr-o roaba veche langa un balot de fan, un grajd sau o capita. Si eu vreau sa vad produsul final Cristina. Succes!

Mergi la inceput

nu o sa fie ceva f complicat, eu fac paginile in word cu poze si tot tacamul si apoi le printez si le leg la un copy shop. Pe foi normale, ca nu stiu unde as putea scoate pe carton. Oricum nu prea mai am timp de umblat ca miercuri tb sa fie gata. La sfatsit fac un zip. si vi-l trimit pe email, dar sa nu va asteptati la ceva spectaculos:)

Cristina
accepta, sau schimba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Daca nu e prea tirziu...Daca da, imi pare rau si tine minte pentru la anul.
Eu cred ca ceea ce le-ar face cea mai mare placere bunicilor nu sint nici buburuzele, nici frunzele toamna, nici Mos Craciunii, ci.... mutrele voastre. Alege niste poze, cel mai bine portrete (pe batrini nu-i intereseaza peisajul, orasele europene si alte chestii dupa care noi ne dam in vint, cit sa va vada fetzele bine in orice context) si ilustreaza fiecare luna cu alta poza.
Iti garantez ca le vei face o placere nebuna.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Aceiasi sugestie , pt. fiecare luna o fotografie cu alti membri ai familiei, ca atunci cand se uita in calrndar sa isis aminteasca de voi...
Un asemenea calendar a efectuat anul trecut prietena nepotului meu, pt. mama ei, care e in Italia si a pus diverse poze, cu ea, mai mare mai mica, ca varsta ma refer, cu bunica, bunicii chiar si cu cea careia ii era destinat calendarul.
A fost super impresionata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput