Are mama baiat mare!

Are mama baiat mare! | Autor: cl

Link direct la acest mesaj

Lume, lumeeeeeeeee!
Va anuntam si noi, cu mare bucurie si in acelasi timp regret, pierderea primului dintisor de lapte!
Saptamana trecuta am observat ca incepe sa-i iasa dintisorul permanent lui Alex, in spatele dintisorului de lapte. Ingrozita, programez copilul la stomatolog. Si cum Alex al meu tot vroia porumb fiert, ma rugam, cu disperare, sa-i ramana si dintele ala in stiulete. Nimic! Ii fac eu pregatirea psihologica puiului meu, ca domnul doctor e un dragut, ca are maini fermecate, ca-i da cu un spray pe gingie ca n-o sa simta nimic, apoi ii va scoate dintisorul...si altele pe aceeasi tema. Ajungem si la stomatolog, sambata. Omul era specializat pe extractii dentare si operatii. Si are mana usoara (o spun din experienta proprie ). Il ia pe Alex, se converseaza cu el, il aseaza pe scaun, il urca , il coboara, il lasa si pe el sa butoneze. Prieteni buni, pana vede Alex oglinjoara si penseta. Cum se apropia cu penseta de gura lui, cum inchidea gura! Nu l-a lasat nici sa-i dea cu anestezicul ala local. Nimic! A avut rabdare saracul om 2 ore. Mi-a spus ca oricum nu-i face in ziua aceea nimic, ca e prima lui vizita si nu vrea sa prinda teama de stomatolog. S-a rugat de Alex: "mai Alex, am venit special pentru tine, ca am santier in casa si ma asteapta oamenii aia, hai sa scoatem dintisorul ala!", iar Alex nimic! Eiiiiiiii si am plecat acasa, precum am venit. Ne-a recomandat mere, morcovi si sa continuam cu porumbul. Numai ca smecheria mea a inceput sa muste pe-o parte. Simteam ca-mi cedeaza nervii. Ma gandeam ca daca nu scoatem odata dintele ala, o sa ajungem la aparat dentar. Seara, cu mare greutate, il conving sa legam o ata de dinte. I-am spus ca daca trage el incetisor de ata, tot timpul, dintele cade singur. Apoi, foarte binevoitoare, il rog sa ma lase si pe mine sa mai trag de ata, ca sa nu oboseasca. Tragea cand el, cand eu. Si cum era el concentrat la desene animate si era randul meu la tras, ma trezesc ca pleca mana aia mai tare si...VICTORIE! Raman cu dintisorul in mana. De fapt pe jos, iar eu, in patru labe, cautam cu disperare dintisorul . Iar Alex al meu a inceput sa planga. L-am luat, l-am dragalit. Am crezut ca plange ca i-a dat putin sangele. Dar nuuuuuu, nu de asta plangea. Plangea ca a pierdut dintele, el il vroia de rezerva!!!!
Eh, a mai trecut o etapa a copilariei...
,

Claudia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Initial creeata de cl

Plangea ca a pierdut dintele, el il vroia de rezerva!!!!

Mi se pare normal ca un om gospodar sa aiba-n casa si-un dinte de rezerva....Pai daca-i trebuie vreodata, ce-ai vrea sa faca? Sa se duca sa cumpere????? Las', mai bine sa aiba omu' lucrul lui...

Dincolo de asta, mai sa-mi dea lacrimile. Pe motiv de :uite cum cresc ccc copiii astia, cum se duce faza de bebelush-ursuletz, apoi cea de prichindel dulce, apoi...of...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Uof, mi s-a cam impaienjenit privirea, ca Bogdanelu meu are 3 ani, shi miine, poimiine incepe sa ramina fara dintzishori, cresc asha de repede panaramele astea mici care ne scot peri albi...
Felicitari flacaului ca a rezistat destul de barbateshte la prima incercare mai dura a vietzii shi are dreptate omu, pune bine dintzishoru ala, sa-l aiba pentru proteza la 105 ani

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Iileana, , da, se duce . Din pacate...
Iren, , sa vezi cum este cand vine si ofteaza si-ti spune ca iubeste nu stiu ce fetita (la numai 6 ani ). Ei, si atunci realizezi ca incepi sa-l pierzi. Putin cate putin. Mama, ce soacra o sa fiu!!!!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Sunt convinsa

Felicitari de baiat mare !

quote:
Originally posted by cl

....... Mama, ce soacra o sa fiu!!!!

Claudia

Mergi la inceput

Marina, , tu ai grija de printesa ta, ca daca ti-o fura fi-miu...cu mine ca soacra...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Initial creeata de cl

Lume, lumeeeeeeeee!
Va anuntam si noi, cu mare bucurie si in acelasi timp regret, pierderea primului dintisor de lapte!
Saptamana trecuta am observat ca incepe sa-i iasa dintisorul permanent lui Alex, in spatele dintisorului de lapte. Ingrozita, programez copilul la stomatolog. Si cum Alex al meu tot vroia porumb fiert, ma rugam, cu disperare, sa-i ramana si dintele ala in stiulete. Nimic! Ii fac eu pregatirea psihologica puiului meu, ca domnul doctor e un dragut, ca are maini fermecate, ca-i da cu un spray pe gingie ca n-o sa simta nimic, apoi ii va scoate dintisorul...si altele pe aceeasi tema. Ajungem si la stomatolog, sambata. Omul era specializat pe extractii dentare si operatii. Si are mana usoara (o spun din experienta proprie ). Il ia pe Alex, se converseaza cu el, il aseaza pe scaun, il urca , il coboara, il lasa si pe el sa butoneze. Prieteni buni, pana vede Alex oglinjoara si penseta. Cum se apropia cu penseta de gura lui, cum inchidea gura! Nu l-a lasat nici sa-i dea cu anestezicul ala local. Nimic! A avut rabdare saracul om 2 ore. Mi-a spus ca oricum nu-i face in ziua aceea nimic, ca e prima lui vizita si nu vrea sa prinda teama de stomatolog. S-a rugat de Alex: "mai Alex, am venit special pentru tine, ca am santier in casa si ma asteapta oamenii aia, hai sa scoatem dintisorul ala!", iar Alex nimic! Eiiiiiiii si am plecat acasa, precum am venit. Ne-a recomandat mere, morcovi si sa continuam cu porumbul. Numai ca smecheria mea a inceput sa muste pe-o parte. Simteam ca-mi cedeaza nervii. Ma gandeam ca daca nu scoatem odata dintele ala, o sa ajungem la aparat dentar. Seara, cu mare greutate, il conving sa legam o ata de dinte. I-am spus ca daca trage el incetisor de ata, tot timpul, dintele cade singur. Apoi, foarte binevoitoare, il rog sa ma lase si pe mine sa mai trag de ata, ca sa nu oboseasca. Tragea cand el, cand eu. Si cum era el concentrat la desene animate si era randul meu la tras, ma trezesc ca pleca mana aia mai tare si...VICTORIE! Raman cu dintisorul in mana. De fapt pe jos, iar eu, in patru labe, cautam cu disperare dintisorul . Iar Alex al meu a inceput sa planga. L-am luat, l-am dragalit. Am crezut ca plange ca i-a dat putin sangele. Dar nuuuuuu, nu de asta plangea. Plangea ca a pierdut dintele, el il vroia de rezerva!!!!
Eh, a mai trecut o etapa a copilariei...
,

Claudia

Mi-a placut cum ai procedat. Sa-ti traiasca fiul.

Hai sa va dau o idee de cum am procedat noi cu dintisorii... fiul meu care are aproape 14 ani are toti dintii de lapte, pastrati, intr-o cutiuta de film fotografic...ii tinem in alcool .

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Clauditz, felicitari si la mai mare! Rugam Zana Maseluta sa fie blanda.
E emotionanta povestea, dar spune-mi, s-a mai cumintit omu'?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Pupam puiul de barbat! Si pe mamica lui frumoasa, of corse!
Foarte dragutza povestea ta...eh, noi inca ne luptam cu ursuletul, ca maine-poimaine il dam la gradi si nu stiu daca nu o sa "rida" ceilalti copilasi de noi

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Ella, , si noi am pus dintisorul in cutiuta. Dar trebuie pastrati in alcool? Nu rade, dar chiar nu stiu, eu il tin la uscat . Si nu ne-ai spus, voi cum i-ati scos?
Vilma, -ici multi frumosilor tai. De cumintit s-a cumintit, dar tot multa energie avem . Daca ii dai omului preocupari permanente e ok, daca nu...nu mai spun ce iese . Cand ii dai un joc nou si-i place, nu-l simti in casa si cateva ore. Aaaaaaa, si nu ma asteptam, dar ii place sahul!!!! Si sta linistit, de nu-mi vine sa cred! Parca nu mai este acelasi copil!
Danateu, , mamica frumoasa, sa vezi ce-ti uita printisorul de ursulet cand da cu ochii de fete. Mai ai putina rabdare.
Sa ne tineti pumnii, azi avem programare la stomatolog, un simplu control, sa ne obisnuim cu el. Numai sa stea Alex pe scaunul ala!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Printesei mele inca nu i-a cazut nici un dintisor dar abia asteapta si stiti de ce?I-am zis de curand o povestioara cum ca trebuie sa vina Zana Maseluta iar cand ii va cadea un dintisor trebuie sa-l punem seara sub pernuta iar dimineata in locul dintisorului Zana ii va lasa bani.Cum ii plac banii (nu pleaca de acasa fara bani in buzunar sau in gentuta),asteapta cu nerabdare sa-si vanda dintisorii Zanei Maseluta si aceasta pe langa banuti va face si o magie sa-i creasca in loc alt dintisor mult mai puternic .

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)

Mergi la inceput