Sondaj propus de Yank
Intrebare sondaj:Sondaj propus de YankLa sugestia lui yank si la cererea publicului largva rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:Ce parere aveti de sex in 3? |
La sugestia lui yank si la cererea publicului largva rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:Ce parere aveti de sex in 3?
Intrebare sondaj:Sondaj propus de YankLa sugestia lui yank si la cererea publicului largva rugam sa raspundeti la urmatoarea intrebare:Ce parere aveti de sex in 3? |
buna ultima varianta.am vazut ca e un vot si la varianta doi.bravo pt curaj!!!!ar fi fost fain sa ne impartaseasca din experienta.
Ema
Zilele Bistritei
Calatorie
Ce e interesant e faptul ca nu e nimeni care sa fi experimentat si sa nu ii placa.La intrebarea 3 nu e nici un vot
fac pariu ca singurul raspuns de la prima varianta ii apartine lui Yank
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
mie imi apartine votul, dar nu spun mai mult deoarece am spus tot ce aveam de spus despre asta la un alt subiect.
Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce
Tanya
quote:
Originally posted by carmenutza
fac pariu ca singurul raspuns de la prima varianta ii apartine lui Yank
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
Consider ca fiecare e liber sa faca ce simte si ce doreste in limita bunului simt si sa nu lezeze pe nimeni .Curiozitatea e omeneasca .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm
quote:
Originally posted by LauraNicole
Curiozitatea e omeneasca .
quote:
Originally posted by bibyroxquote:
Originally posted by LauraNicole
Curiozitatea e omeneasca .
Subscriu! Asadar am votat... curiozitatea!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Asa cum am votat, un act nepotrivit intre doi oameni care se iubesc.
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."