M-am hotarat ......adoptie (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Corina felicitari si succes luni!

Pot sa-ti spun doar ca ai dreptul ca ceri fisa medicala a micutei, sa pui cate intrebari vrei despre starea sanatatii dar analizele de care spui va trebui sa le faci tu dupa ce o vei lua acasa in incredintare in vederea adoptiei.Poti atunci sa o duci la ce medici vrei tu, sa ii faci ce analize vei dori.HIV-ul il vei face oricum tot tu pentru finalizarea certificatului medical pentru dosarul de adoptie.
Asteptam vesti bune de la tine in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

urziceanu, eu nu am mai intrat de mult pe forum: de ce tb sa intri in comisie?
datorita faptului ca ai gasit bb sau ca sa obtii atestatul?
Succes in continuare
Pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Buna fetele!
Trebuie sa intru la comisie pt atestat iar cu voia lui Dumnezeu si pt plasamaentul de urgenta.Vreau sa va spun ca am depasit momentul "adevarului"cu fratele,cumnata sotului.Nepoata acre are 23 ani a fost super incantata,la fel cumnata mea.....cu fratele sotului cam greu,nu i-a prea convenit.Acuma adi s-a dus la ai lui sa vedem..el vrea sa le spuna.Ce-o fi,o fi!Trebuie sa stie pt ca oricum hotararea e luata.Ieri am fost la mama mea si mi-a facut cadou "piticamea"un cos rosu pt rufe.

pupici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Corina imi pare sincer rau ca nu ai un inceput fara griji din cauza altora.Noi doi am fost ffff hotarati si sincer la socrii le-am spus seara dinaintea zilei cand trebuia sa-l aducem pe Alexandru acasa.Odata pusi in fata faptului implinit nu prea au avut ce sa faca si ne-au felicitat asa cam cu o jumatate de gura.Am avut-o in schimb pe mama si pe frate-miu alaturi.Mama s-a urcat imediat in tren si a venit la noi iar frate-miu a incarcat-o cu ce mai avea de pe la ai mei nepotei inclusiv scaunelul de masa.Eu zic ca atata timp cat tu si sotul sunteti in acelasi gand si sunteti unul langa celelalt totul va fi bine.Vreau sa-ti spun ca noi stam intr-un orasel mai mic si unde ne stiu f multi.La inceput multi ne priveau suspiciosi , nu ne intelegeau dar acum suntem pe deplin asimilati parintilor normali, Alexandru e privit ca si cum ar fi nascut de mine si parerile mele in materie de crescut copii mai sunt si luate in seama.Barfe vei auzi destule o perioada, priviri ciudate vei simti dar cand vei avea alaturi sufletelul mult dorit vei uita tot.
Numai bine la comisie , in general nu prea sunt probleme si cumparaturi usoare ( doamne ce placute au fost pentru pentru noi acele cumparaturi, cu ce drag am spalat si am calcat toate lucrusoarele, ce ne-am bucurat de primele jucarii ce au inceput sa zdrangane la noi in casa).
Asteptam vesti cat de curand!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Corina, nu pune urechea la ce spune lumea. Asa cum spune si Irina, vorbe vei tot auzi. Dar tu stii mai bine decat oricine ca acel copil este mai mult decat nascut de tine, ti l-a trimis direct Dumnezeu. O sa fie bine, astept sa ne dai vesti!
Iti tin pumnii sa reusesti sa iti aduci piticuta acasa cat mai repede, daca ea este cea destinata voua.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Corina, ma bucur pentru tine. O sa ma rog la Dumnezeu sa aduci "domnisoara" acasa si sa fiti fericiti la aturi de ea.
Tine-ne la curent cu ce se mai intampla.

Mergi la inceput

Corina, sa fiti fericiti alaturi de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetelor..Patri ce pot sa iti spun, este o draguta, e nascuta in aprilie si va ajunge intr un orfelinat doar pentru ca nu e total alba...si e frumoasa rau de tot ...zici ca e mica japoneza cat e de dulcica...o sa ma interesez maine cand vin acasa, daca mai este in spital...asta in cazul in care nu te deranjeaza ca este mulatrica...si e tare cuminte, sanatoasa tun, nu ca Bella noastra...
de ce oare se uita unii la culoarea copilului...ne alegem copiii ca pe o pereche de pantofi? Patri, revenind, daca esti interesata eu dau un telefon

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52144" target="_blank">Ajutati-o pe micuta Bela!!!

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Parerea mea este ca un copil ni-l alegem pentru tot restul vietii nu pt 1 luna su cat ne tine o pereche de pantofi. De aceea noi alegem copilul care ni se potriveste (este o alegere cumva reciproca).
In plus cred ca Dumnezeu ne indruma in alegerea copilului. Cel putin eu asa simt.
Asa ca Patri, daca crezi ca acel copil X ti se potriveste si il simti ca al tau, ia-l cu ambele maini, daca nu nu-i nimic. Pentru fiecare viitoare mamica este pus unul deoparte.
Succes si indiferent care va fi copilul ales de tine, sa fiti fericiti alaturi de el/ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Gata ,azi la 13,00 asistentul social mi-a spus sa fim maine la ora 12,oo la DPC.
Sunt moarta de emotie,nu mai am astampar!Cu noroc poate dimineata o voi cunoaste pe EA!!!!!!!

,

corina urziceanu

Mergi la inceput