M-am hotarat ......adoptie (17)
Raspunsuri - Pagina 14
urziceanu spune:
Flory iti doresc multa sanatate,putere,alaturi de familia ta..
Patry eu mai am maine o intrevedere si o sa va spun mult ami multe.Oricum 99,80% cred ca rezolv.
pupici
corina urziceanu
steliana04 spune:
LA mulți ani Flory!
Vreau in mod special să-ți mulțumesc pentru ca ai deschis acest subiect privind adopția. L-am citit de la inceput și mi-a dat o oarecare liniste, mi-a dat speranța ca intr-o zi voi fi mămică.
Voi fetelor de la acest capitol sunteți niste ființe minunate, sunteți cu totul și cu totul deosebite si ma bucur că existați.
Eu stiu ce am de făcut. Vreau sa mai incerc odată FIV si după aceea imi voi căuta prințesa mea. Mai știu că ce îmi este dat, mi se va întâmpla, asa că mă rog la Dumnezeu sa-mi deschida calea cea bună sa nu pierd prea mult timp ratacind pe alte cai. Saptamana viitoare fac primul pas, am vorbit la DPC pentru o primă intrevedere.
Mi-a fost atat de draga mama mea (locuiește la 450 km. de noi) cand i-am spus ca am fost la un camin de copii si am vazut 2 gemeni draguti de 9 luni, m-a intrebat ca nu pot sa-i duc cu mine acasa cand voi mai merge, ii creste ea. Asa că nu sunt singura, am susținere și il am si pe soț alături.
Vă pup si sa fiți fericite langa ingerașii și familiile voastre.
valiburu spune:
Corina,
cu siguranta rezolvi problema, pt ca cei de la Dpc sunt maleabili. Va fi bine si pentru tine si pt copil, caci ei raspund de ceea ce fac. Se iau ei dupa lege dar nu sunt lipsiti de suflet. Incearca sa se adapteze dupa profilul familiei adoptatoare si sa fac pe plac si legilor.
cu Dumnezeu inainte!
LuminitaB spune:
La multi ani Flory, sa fii fericita si iubita alaturi de ai tai.
Multi pupici
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
patri spune:
Buna dimineata! Noutati? Corina, astept vesti bune!!!
Pun si eu o intrebare fetelor care stiu, cum se pot lua bbici mici-nou nascuti- acasa, pt ca stiu ca ei nu au inca situatia clara...
patri
asi spune:
Flory cu intarziere dar sper sa primesti un LA MUTLTI ANI! din partea noastra!
Steliana sa dea Domul ca , copilul mult dorit sa vina in casa ta!
Familia mea