Cum a fost la inceput....si nu numai!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai in primul rand nu am crezut ca mai ajung cu ploaia asta, dar, in fine am reusit sa mergem. Ale insa era super obosita ca era treaza de la 11 (si abia acum a adormit mancand) si asa cum ma si asteptam s-a speriat. Era foarte multa lume, galagie si cand am pus-o pe covor se punea pe burta, eu am impins-o, ursul ala mare era langa ea si s-a speriat. A plans mititica, oricum ne dadea la toti premii si medalii, noua ne-a dat cu locul 2, desi trebuia sa mi-o dea mie ca practic am dus-o pana la finish. Ma rog, mame nebune, sa chinuim copiii asa. Acum incarc si cateva poze. Vedeti ca sunt puse la inceputul albumului, sa nu va speriati ca sunt foarte multe in albumul ala. Ultima e cea la urs in brate.
A, si cu cine dau nas in nas in expo? Cu Oana, Eric si tati. Eric, baiat mare era si pictat pe fata, un frumos ca de obicei. Eu stateam de plecare ca am luat carut (iupiii!) si o asteptam pe sor-mea sa ma ia, dar am vorbit asa, intr-un colt cateva minute.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Aissa ce sa spun Ale e o scumpa si pe zi ce trece seamana din ce in ce mai mult cu mamica ei.foarte frumoase si haioase poze.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Aissa ai o dulceata de fetita,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea.

Mergi la inceput