Am venit, informatii despre Grecia...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

anemona, am citit si eu impresiile acelor nemti sariti de 40 de ani;iti spun sincer ca eu n-am inteles ce anume i-a nemultumit pe ei pt k personalul care serveste este intr-adevar lituanian dar sint niste fete amabile si frumusele care vin la masa si intreaba meru ce sa-ti aduca de baut;pe plaja sint intr-adevar greci,bulgari, iugoslavi, rusi si...romani, ei si?????nu cumva nemtii nationalisti vroiau sa se intilneasca pe plaja doar cu conationalii lor? ceilalti n-au voie sa circule liber ca si ei?
(ca o parere personala, in ultima zi cind eram acolo au sosit vreo 3 masini din Ro, zona Satu Mare, ei bine mi-a fost jena ca sint romanca vazind cum copiii lasati nesupravegheati de parinti se trinteau pe jos in receptie si urlau in gura mare deranjind ceilalti turisti...)
in privinta obiectivelor turistice eu cred ca e bine sa te informezi inainte sa pleci in concediu ce anume vei gasi la fata locului; dupa ce ai fost mi se pare inutil sa comentezi ca n-ai avut ce sa vezi, sa vizitezi pai de ce nu au ales nemtii un circuit????

M.
thank's pt complimente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Melina, ca mare dreptate ai ! Mersi din suflet ! Plec cu inima impacata.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHELARU spune:

Melina,

zi-mi si mie te rog unde e mai frumos pe bratul Kassandra sau Sithonia?..unde e mai multa agitatie, mai mult tineret?

Anemona,
de la ce agentie ati luat biletele si cam cat va costa?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Vali, noi am luat biletele prin agentia Jeka Turism. All inclusive costa 33 euro/zi de persoana (prin alte agentii l-am vazut la preturi mai mari, in jur de 40-45).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"unde e mai multa agitatie, mai mult tineret?"

Pe Kassandra.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cu ce agentii ati fost?
Si eu as vrea sa plek dar nu ne-am decis unde: Creta,Rhodos, CHAlKIDIKI...sau cu ce agentie ?Unii dau la inceput pret cu HB, iar apoi zic ca nu e inclus..Nu mai inteleg nimik.Dau maine telefon.E vb de ag.Sun Holidays..
Dar de Cristian Tours ce parere aveti?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHELARU spune:

Daniela,

eu una am auzit numai pareri rele atat de Sun Holidays cat si de Christian Tour...acum nu stiu ce sa zic, eu personal nu am calatorit cu nici una dintre ele dar asa am auzit....
-aici gasesti parerea cuiva care a fost cu Sun http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=70689
-si aici pareri despre agentiile de turism ...
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=58283

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Multumesc Vali!Am citit ...Ce sa iti zic, noi mergem de 3 ani cu j*infotours si nu am avut absolut nici o problema, nici cu inforamarae, nici cu transportul , cu nimik....Despre ceilati nush ce sa mai zic....Sincer dupa studierea ofertei de pe site-ul lor, ma refer la Sun Holidays , deja am vazut ceva care imi sare in ochi , de rau....CRED CA E SI CHESTIE DE NOROC!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

chelaru- intr-adevar, dk vrei agitatie mergi pe bratul kassandra;iar dk vrei muuuulta agitatie si ieftineala atunci paralia katerini este ok.

daniela_daneza-eu sondez agentiile de 5 ani si din nefericire, am luat si ceva tzepe;sun este patronata de un grec si, in egala masura, e sora cu romantic in sensul ca isi transporta unii altora clientii, au niste intelegeri impreuna aici si acolo; personal, n-am incredere;
mi se pare excelent pretul gasit de anemona asa ca de ce nu incerci la agentia de unde a luat ea?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Daniela fugi de sun sunt niste nesimtiti se poarte cu fundul cu clientii si promit ce nu au ,neam intors dintr-un sejur cu ei si noroc ca nu ne-ambazat pe ei decat pentru putine lucruri pentru ca tot ce au organizat ei a fost groaznic.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput