Un citat pe zi(partea a 8-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16070" target="_blank">Un citat pe zi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28507" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 2-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35187&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 3-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44114&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi (partea a 4-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51772&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi(partea a5-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53672" target="_blank">Un citat pe zi(partea a6-a)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54421&whichpage=1" target="_blank">Un citat pe zi(partea a 7-a)
Emma
Raspunsuri
EmmaT spune:
Nu regreta niciodata. Daca e de bine, e minunat. Daca e de rau, e experienta." Victoria Holt
Emma
mist spune:
"Ori de cate ori oamenii sunt de acord cu mine, simt ca am gresit undeva." Oscar Wilde
"Nu mi-e frica sa mor. Doar ca nu vreau sa fiu de fatza cand se intampla." Woody Allen
"Cercetare este ceea ce fac, atunci cand nu stiu ce fac." Wernher von Braun
"Telegraful e un fel de pisica foarte lunga. O tragi de coada in New York si ea miauna in Los Angeles. Radio-ul opereaza exact la fel, doar ca in cazul lui nu exista pisica." Albert Einstein
"Bunul simtz e o colectie de prejudecati adunate pana la varsta de 18 ani." Albert Einstein
EmmaT spune:
Aproape toate absurditatile comportamentale izvorasc din imitarea acelor persoane cu care nu ne putem asemana." Samuel Johnson
Emma
EmmaT spune:
"Aproape toate absurditatile comportamentale izvorasc din imitarea acelor persoane cu care nu ne putem asemana." Samuel Johnson
Emma
EmmaT spune:
Natura fiecarei actiuni depinde de circumstantele in care a fost facuta." Oliver Wendell Holmes
Emma
Madisor spune:
"Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus, daca vrei sa
poti sa vezi foarte departe..." (Constantin Brancusi)
Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160