Viata in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

vikinga pentru informatii.plec in ianuarie si stau pana in iulie-august,depinde cand termin treaba(lucrez cu o companie de asigurari printr-un contract cu universitatea).mi-ar fii de mare ajutor o informatie despre cam cat ii necesar pe luna acolo(mancare si alte necesitati,fara chirie insa).

silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara,am intrat doar sa multumesc Alinei si lui Cami pentru informatii,am sa merg chiar maine la farmacie sa vad daca imi dau minunatii astia ceva fara reteta..........daca nu astept pana ce apare cineva din cunostintele mele din Ro.Sper insa sa capat de aici vreun siropel pentru Ric si sa rezolv mai repede problema cu mofturici al meu.M-am cam saturat sa gatesc de nu stiu cite ori pe zi si sa fiu refuzata asa pe fata.noroc ca baiatul meu mai mare linge tot ce nu vrea bebe.Dar totusi si ala mic trebuie sa pape cite ceva.
Multumesc din suflet inca odata doamnelor care mi-au raspuns.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Katink, nastere usoara !
Vin si eu incetisor din urma...mai am 10 saptamani..
Pupici la toate fetele !

Carmi29+ si bebe Fabiano din burtika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Alina, multumesc de raspuns!!!

Nicolle, noi am fost la Friedrichshafen http://www.friedrichshafen.de/start.phtml mie mi-a placut mult. Se spune ca si Konstanz e misto! Buna idee cu Bodensee! Nici eu nu stiu unde sa mergem inca….

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

ema eu i-am dat copilului Multibionta si primesti si fara reteta
sunt bune la gust picaturile dar le diluezi cu putin apa sau ceai
daca a adus ceva bun nu sunt sigura
insa de cand face sport mult are si pofta de mancare mai mare
suuces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddaas spune:

Buna tuturor!

poate s-a vorbit despre asta, dar e tare mult de citit in urma (si putin timp) asa ca as aprecia ff tare o mana de ajutor!

legat de invitatia necesara venirii in De. stiu ca legea spunea ori invitatie ori 100E pe zi min 500. Dar ieri au anuntat la televizor ca noul ministru a bagat nu stiu ce circulara si ca acum trebuie si bani si invitatie.
Am un prieten care a cumparat deja bilet pt sf lui august (in ideea ca va arata bani la granita) si care a sunat ieri la vama si a intrebat si cei de-a acolo i-au spus ca nu stiu nici ei sigur, dar ca intradevar s-ar putea ca pana la sf lui august sa aiba nevoie de amandoua;
Asa ca as vrea sa stiu in ce consta practic aceasta invitatie, unde sa o fac, cat costa, ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa o poti face; sau eventual dc pot face o declaratie pe propria raspundere la notar cum ca va fi cazat la mine;

Multumesc mult pt orice info!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

quote:
Originally posted by silvia_popa

vikinga pentru informatii.plec in ianuarie si stau pana in iulie-august,depinde cand termin treaba(lucrez cu o companie de asigurari printr-un contract cu universitatea).mi-ar fii de mare ajutor o informatie despre cam cat ii necesar pe luna acolo(mancare si alte necesitati,fara chirie insa).

silvia

Silvia, e greu de spus, fiindca aici depinde exclusiv de cit isi intinde fiecare plapuma si de unde cumpara...daca iti cumperi mincarea de la Aldi sau alte Discount sau daca o iei de la magazine cu nasul mai pe sus iar fructele de la piatza de tarani. De aia ne e greu sa iti dam un rezultat. Sunt magazine unde pt acelasi product platesti cu 0,5-1 euro din start mai mult! La fel cu cosmeticele, sunt diferente de citiva euro intre creme cumparate din locuri diferite. Asa ca depinde asa de mult de unde cumperi aici! Eu sa zic cam minim, da minim, fara mult rasfat ai nevoie de cam 200 euro pe luna, numai pt mincare.

Putem mai degraba sa iti spunem pe unde e mai ieftin...

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

multumesc,fetelor!in ianuarie ajung,asa ca o sa postez din nou atunci.

silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddaas spune:

nu stie nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Buna ddaas,iti trebuie:contractul de la apartament,ultimii trei fluturasi de la lucru sa vada cat castigi,pasaportul si 25€.Hartie se ia de la primarie si se numeste VERPLICHTUNGSERKLÄRUNG.
Trebuie sa fii cetatean german sau cu rezidenta.Invitatia trebuie tradusa in Romania si sa aiba si 500€.
Sper ca te-am ajutat:
Calde salutari.

Mergi la inceput