Fetele din America (47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Fac precizarea ca ambele salarii revin aceleeasi familii. Deci per ansamblu, venitul ar fi in jur de $105,000.

Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Angela, uite informatii aici, poate te ajuta:
http://www.taxes.ca.gov/

si ideea e ca cifrele astea nu-s batute in cuie, pentru ca fiecare familie are variabile. se deduc o multime de chestii din taxe, mai depinde si cum alegi sa le platesti, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Pentru a o ajuta pe fetita din anuntul umanitar www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099&whichpage=1" target="_blank">Sabina - la 6 luni intre viata si moarte"
Carmenbr ofera peste 20 de bilete pentru Six Flags California, nu exista un pret fixat, fiecare ofera cat considera, daca sunteti interesati va rugam sa cititi mai multe detalii aici:
http://sabinac.netfirms.com/shop/sixflags.htm

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc pt. raspunsuri

Kim, ar prefera sa nu stea la camin, daca se poate. Oricum din ce am vazut ofertele din campus - la ce ar avea el acces - nu sunt f. atractive (dpdv preturi).

Sanca, stii cumva unde este Studio City in LA?

Conchita, eu deocamdata raman aici, dar o sa vin la LA probabil cam o data pe luna.

Pupici tuturor americancelor!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Originally posted by Sanca

Eu ma gandesc, ca daca ar incepe americanii sa vanda detergent mai de performanta, nu s-ar mai vine Shout spot cleaners si altele de genul asta.
Nu am folosit niciodata detergentul Ariel, dar ma bate gandul sa-l aduc din Romania. (numai detergent de rufe nu mai carasem)

copii ca ai mei nu are nimeni
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Au Ariel la Vons. In pungi mici.Miroase bine, dar mie nu-mi (mai) place ca nu au si lichid, numai praf. Spal numai cu Tide, mi se pare cel mai bun, si-am incercat destule. Persil se gaseste la magazinele mexicane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by Garofitza

quote:
Originally posted by Sanca

Eu ma gandesc, ca daca ar incepe americanii sa vanda detergent mai de performanta, nu s-ar mai vine Shout spot cleaners si altele de genul asta.
Nu am folosit niciodata detergentul Ariel, dar ma bate gandul sa-l aduc din Romania. (numai detergent de rufe nu mai carasem)

copii ca ai mei nu are nimeni
Don't worry about the world coming to an end today. It's already tomorrow in Australia." (Charles Schultz)

Au Ariel la Vons. In pungi mici.Miroase bine, dar mie nu-mi (mai) place ca nu au si lichid, numai praf. Spal numai cu Tide, mi se pare cel mai bun, si-am incercat destule. Persil se gaseste la magazinele mexicane.

Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Nu se compara Ariel/Persil facut in Mexic cu cel facut in Germania sau chiar in Romania. Le-am incercat si stiu diferenta.

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Dupa 3 incercari (primul medic la care am fost nu mai facea delivery-era batran, a doua d-ra a intrat in concediu de maternitate cand eram in luna 5) am ajuns la actuala d-ra care are propriul ecograf in cabinet si care de fiecare data la control m-a pus la un eco scurt de cateva minute sa se asigure ca acolo inauntru este totul in regula. Nu taxeaza pentru eco, nu raporteaza la asigurari ca sa-i ceara socoteala, stiind care este situatia aici chiar m-am mirat (si nu e romanca). Singurele vizite la care nu mi sa facut eco au fost cand ea era plecata in concediu (cam vreo 6-7 sapt) si i-a tinut altcineva locul. in schimb cumnata mea a nimerit la o panarama de medic-altcumva nu pot sa-i zic, care la prima vizita i-a dat tema pentru acasa cumnatei mele, sa-i faca o lista d-rei cu ce analize vrea sa-si faca, de parca ar avea vreo legatura pregatirea cumnatei de inginer cu vastele cunostinte de medicina. Nici macar o lista din ce sa-si aleaga nu i-a dat. Cumnata mea trebuie sa faca sapaturi acum sa vada ce analize sa faca. Dar se gandeste serios sa o schimne

Oana D - saptamana 37

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Acuma vin eu cu o rugaminte
Fetele din California care ati depus deja actele pt cetatenie, va rog sa imi spuneti si mie ce ati sc pe cec, pt cine? Si care e adresa unde sa trimit cecul, pozele si forma N-400. In rest stiu tot, forma N-400 e completata, pozele le am, suma stiu ca e 390 $.
Am sunat si am intrebat cat e taxa si au zis 390 $, m-au tinut o ora si in hold sa imi zica asta, si am uitat ca mai am inca 2 intrebari, asa ca apelez la voi. Sper sa imi puteti fi de folos.
Multumiri anticipate pt raspuns

O zi buna

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nicole..sint toate indicatiile in ghidul care insoteste forma.. Ce cul este de 390$(32o procesare + 70 amprente)si este pentru US Dept. of Homeland Security. Iar la rubrica "for" scrie : naturalization fee. Pe spatele cecului se mai trec datele dorite de ei...
Adresa o gasesti tot in acest ghid....se trimite in Laguna Niguel, CA.
Acum am eu o intrebare ..prentru cele cu green card care ati devenit cetateni americani....cu ce v-ati legitimat la amprente? Eu am pierdut driver license...si nu mai am timp in citeva zile sa-mi fac altul...Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Olivia, nu ai un ID card? Cand mi-am facut permisul de conducere, am specificat ca doresc si-un ID. Poti lua si pasaportul romanesc, ei doresc un act de identitate cu poza.

Mergi la inceput