Daca ma poate ajuta cu o informatie? Am vrea sa mergem in weekend si nu stim incotro s-o apucam?
si multumesc,
Noi am stat la Casa Ardeleana, anul trecut, am fost ntr-o perioada in care nu erau turisti (mai). Am stat intr- o camera dintr-un apartament, am avut astfel acces la living (care e micut) si la bucataria din apartament (mica si ea), noi platind doar pretul pentru o camera. Pentru noi a fost bine, avand in vedere ca eram cu bebe care atunci avea 5 luni. Au site parca. Nu am mancat la ei, desi serveau si masa.
Buna Andruska!
Cheia este statiunea noastra de suflet, la Manastirea Cheia eu mi-am inaltat o ruga la Domnul, sa ne daruiasca un bebe... s-a indeplinit imediat
sunt deasemenea multe gazde, case care mai de care mai frumoase, vile, este Hotel Cheia care e scumpic, apoi Zaganu...
noi cand mergem stam la "Mos Martin" e cu locuri de masina, cu casute, am stat cand Mariuca noastra avea numai 5 luni, am stat si cand a mai crescut... iar sus, la Muntele Rosu s-a facut chiar frumos...aer super, papa buna... tot ce vrei![]()
si noi vrem sa mergem poate de asta seara, daca nu, maine dim...poate va vad si ma bag in vb cu voi
we placut
Mami Gabriela si fetitzuca
Mariuca(31 dec 2003)![]()
Si noi tot la casa ardeleana am stat si este super super.uite un nr. : 0244/294266, 0722/249799.Succes!
Si noi tot la Casa Ardeleana, anul trecut in august. Am plecat acasa cu o amintire
. O descoperiti in semnatura
.
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)