Raspunsurile lui Dumnezeu sunt mai intelepte decat rugaciunile noastre.
Cand nu-ti mai ramane nimic decat Dumnezeu, vei descoperi ca Dumnezeu este suficient!
"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."
Este adevarat ca Dumnezeu este singurul care e aproape de noi si la bine si la rau......noi trebuie doar sa credem in El si sa nu ne indoim de puterea Lui.Frumoase cuvinte Porumbel30....ai dreptate!
Cu totii ne temem de cate ceva....Singura cale de a scoate frica AFARA din viata ta e sa iti pui increderea IN Dumnezeu.
Curajul nu este absenta fricii,ci victoria impotriva ei...
Banii sunt pasaportul universal cu care poti merge oriunde in afara de cer si cu care poti cumpara orice in afara de fericire.
Multumirea nu ti-o gasesti cand ai totul, ci cand esti multumit cu ce ai...
Adevarata slujire nu consta in ceea ce facem noi pentru Dumnezeu, ci in ceea ce face Dumnezeu prin noi...
Nu pretinde ca esti ceea ce nu intentionezi sa fii...
Un bun test pentru caracterul cuiva e comportarea lui dupa ce a gresit.
Eu cred k ultima speranta intotdeauna ne-o punem in Dumnezeu si daca crez totul se va rezolva..eu una vorbesc din propria experienta..
Cred ca e minunat sa crezi in CEVA, nu conteaza cum il numim. Eu cred ca speranta=credinta=iubire. Faptul ca avem credinta ca cineva ne va ajuta si va avea grija de noi putem merge inainte.
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze (Dante)
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean