Dragi Admini si drage forumiste,
Nu stiu daca locul acestui subiect e aici,las la voia admini-lor sa hotarasca...
M-ama gandit insa ca poate ne-ar prinde bine tuturor o sectiune de"jurnale".
Putem scrie orice ne doare,ne bucura,ne putem descarca bucuriile sau frustararile,ne putem cunoaste mai bine,sau,aparate de nick-uri ne putem ascunde...
Sper sa considerati utila sugestia mea,si ca sa incep am sa postez cateva file dintr-un jurnal .
Pupici
Raspunsuri
desprecopii spune:
Irene, gand la gand cu bucurue! Pregatim un web log pentru membrii DC!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
IRENE11 spune:
07APRILIE2005
ce mult a trecut de cand n-am mai scris aici...
a venit si primavara,si noi ne-am potolit...iar m-am redescoperit,iar am invatat o gramada de lucruir despre mine,despre noi ,despre cum sa faci ca o relatie sa nu se rupa,sa functioneze...
acum cand stau si ma gandesc la lunile ianuarie si februarie,la tot efortul meu si sfasierea prin care am trecut,nu pot sa nu ma intreb cat de tampita am fost...pana unde am ajuns cu indolenta si comoditatea,cu acceptarea si mimetismul...si zau ca ajunsesem si eu sa cred in ele...
oricum...
a trecut si inca a trecut cu bine...
dar tot nu ma pot opri sa nu ma infurii:naivitatea mea,dumnezeule,eu chiar am crezut ca asa e bine,nu am banuit nici o clipa ca e necesar efort si lupta,lucruri pe care orice proasta de mahala le cunoaste...
ceea ce e iar important:pe noi nu ne-a despartit altcineva,ne-a despartit
lenea,comoditatea "e mai usor sa taci si sa faci nani,decat sa sapi dupa motive"...lipsa de comunicare...foarte important...
ce n-a disparut?
n-a disparut dragostea,e tot puternica ,am avut nevoie de toata,in intregime ca sa pot depasi momentele alea oribile,a fost nevoie sa ne-o dovedim unul altuia ca exista,am cautat-o amandoi febril...iubire,bibelou de portelan...
si copiii?
incredibil cu cata nesimtire isi vad de crescutul ala al lor:) !!!!
si cat de fragili s-au dovedit in astea ultime luni,cat de usor s-ar fi putut distruge echilibrul lor...
mami,noi suntem o familie normala?
horia ,azi-noapte,un tir de intrebari:mami,ce e ala un flifizon?dar retentie,ce este?
si alergand ieri dupa amiaza dupa irina cu tabla de sah,aia smiorcaindu-se peltic:nu vreau sa invat sa zoc sah....ma plictiseste ...!pai vezi ca esti proasta,o interpeleaza horia...
azi dimineata,in timp ce irina ne astepta sa ne incolonam pentru gradinita,a intrat ulise motanul rupt in doua(iar a avut o nunta pe vreun acoperis...)mami,ulise e obosit?daca raceste?iar ala avea o privire tulbure,de parca ar fi baut...i-am luat fularul cel roz irinei din mana si i-am executat lui ulise un nod din ala sic,frantuzesc in jurul gatului...rasete...iar javra statea si clipea lung si oarecum intelegator...
mi-a explodat gradina de floare:caisii,ciresul,zambilele,brebeneii...mi-am baut cafeaua in curte alaturi de "a treia crima" alui agatha ...minunat...bismark,incolacit sub forma de covrig "cu sare si cu mac ",cu nasul in coada,latzos, cu toata iarna care a trecut in blana ...
10MAI2005ieri dimineata,irina iesind din casa ...
are ochii mici si o rochita galbena,pantofi portocalii si paru-i sclipeste in soare.ii e somn si e putin zgribulita...
langa intrare,zace pe jos un aparat foto.din acelea ,de jucarie,in care au fost odata,demult,bomboane ,care insa mai are o utilitate:se umple cu apa...
ochii irinei se maresc de placere,apuca aparatul.
bismark,langa ea,stand in coada si cu narile palpitand de placere isi inchipuie ca primeste ceva de ros.
irina pune aparatul la ochi si...zvaaaac....un suvoi subtire de apa il loveste pe caine drept in bot...
dar bismark nu se supara,el o stie pe fetita,stie si momentul cand trece din bucatarie spre casa,stie ca ea e mica si ii ia mai mult timp sa ajunga dincolo,mai ales cand are in brate o farfurie....
stie ca nu ramane necapatat,si ca asta e o gluma...
asa ca ramane nemiscat,cu apa siroind ,iar botul umed arata de parca ar fi dat cu lac chinezesc...
luni dimineata
cu cinci minute inainte de a pleca la gradinita...