COPIII NE FAC SA ZIMBIM IN FIECARE ZI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Voi fi putin off topic pentru ca e vorba despre niste parinti care m-au facut sa zambesc, povestind poznele unui copil.
Am auzit astazi urmatoarea conversatie intre 2 tipi (tipul 1 si tipul 2:):
Tipul 1: bai, mi-a zis menajera ca l-a prins ieri pe fi-mio cand incerca sa-si aprinda o tigara.
Tipul 2: cati ani ziceai ca are fi-to?
Tipul 1: 5 ani
Tipul 2 Pai de unde avea tigari? cine fumeaza la voi in casa?
Tipul 1: pai cine sa fumeze? Numai el!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by tnicoleta

I-am cumpart Biei pampersi chilotei si uitati ce s-a gandit ea ca s-ar face cu ei
www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20060118&ctime=233342" target="_blank"> Cum se folosesc pampesii chilotei

Pai, tu, mami, daca ai luat pampers care seamana cu o caciulita? Nu stie fata?

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salut fetelor, noi suntem un pic mai mititei dar facem si noi pozne.
Dimitrie e un mancacios, iar daca indraznesti sa intarzii cu lapticul face un scandal monstru.

La 3 saptamani am intarziat cu laptele nu mai mult de doua minute, 'generalul' facea un scandal la el in patutz de spuneai ca il tai. Cand am ajuns cu laptele, 'mnealui era cu capul intr-o parte, bagat in marginea patului si ce credeti?!! isi daduse pantalonii jos si ramasese multumit in pampersi. A descoperit baiatu' o forma de protest. Cum de am indraznit sa intarzii?!!! ntz ntz

mai jos il puteti vedea, acum 14 zile ne-am crestinat si noi, suntem baieti mari.

Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos

Mergi la inceput