cum ai descoperit dc?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

buna ziua tuturor !
in cazul meu , sotul (francez) mi-a facut o surpriza dand cautare pe google scriind cum stia el citez : "vorbesc despre copi" (chiar asa a si scris) rad de fiecare data cand spune o vorba-n romaneste , e tare shod ! deci el mi-a scos in cale acest minunat site ptr care va multumesc din suflet , numai ca regret faptul ca nu-l stiam inca de pe timpul cand eram ca sigur mi-ar fi servit enorm de mult !
VIATA LUNGA DORESC ACESTUI MINUNAT SITE si celor care "bantuie" zi si noapte pe-aici !!!
tuturor ...

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

acum aproximativ doua luni cautam pe google informatii pentru organizarea unei nuntii avand in vedere faptul ca pe 09 septembrie am nunta...si asa am descoperit acest minunat site si dupa o luna de stat si citit mesajele fetelor, foarteeeeee folositoare de altfel, m-am hotarat sa devin si eu membru si cred ca am sa poposesc mult timp pe aici mai ales ca in curand vom fi si parinti
doresc viata lunga acestui site
pupicila fete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ion_camelia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

prin vara lui 2001 cand ne-am luat calculator ,atunci aveam internet dial-ap si nu stateam prea mult dar citeam articolele.am intrat pe DC de la avantaje citeam un articol in legatura cu copii si asa v-am gasit.cat am fost gravida accesam sa vad evolutia sarcinii.dupa ce am nascut s-a sticat ceva si cand am reparat nu mai stiam adresa si a durat vreo 2 luni pana am descoperrit ca era . com si nu .ro.de 3 luni am internet prin cablu asa ca am devenit membru in consecinta perd noptile pana pe la ora2 sa mai citesc,raspund.
va doresc o existenta cat mai lunga.
LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu am dat un search nu pe google ci pe altavista....eram insarcinata si doream sa vad poze cu fatul si ce am gasit...despre copii,o imensa baza de date + o imensa comunitate.
Traiasca

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Acum un an si 2 luni cautam pe google informatii despre organizarea nuntii pt. ca ma casatoream in 2 luni si am gasit link-ul comunitatii DC. Am primit sprijin si informatii aici, mi-a placut mult ce am gasit. Acum cautarile mele se indreapta catre " preconceptie, sarcina" si din nou DC este alaturi de mine.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Din intamplare, ca nici nu le prea aveam cu siturile, imi luasem la laptopul de 10 zile.Sint dependenta si de ce sa nu recunosc mai scriu si eu cite ceva in limba de bastina, pe care am incepui sa o uit

Ali, mama baietzoiului Enrico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Si eu tot cu google l-am gasit. De fiecare data cand dadeam search la ceva, aparea desprecopii.com. L-am ocolit primele dati din cauza numelui Ma gandeam ca ce treaba am eu cu copiii..ce imi tot apare mie in search

Si intr-o buna zi, cautam niste informatii despre Anglia..Am dat search pe google si iar mi-a aparut. Si atunci mi-am zis ia sa vad eu ce e pe aici. Am aterizat la "Calatoriile sufletului" si am devenit membru.Toate fetele foarte dragute, m-au ajutat foarte mult..Nici nu stiu ce as fi facut daca n-ar fi fost ele

Si asa am inceput si eu cu DC-ul La inceput stateam cu orele in fata calculatorului Si acum vizitez aproape in fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Urmaream de ceva vreme DC-ul, insa nu eram inscrisa.Apoi o prietena a avut mari probleme cu fetita, si am avut nevoie de cateva raspunsuri. Ca sa pot posta, am fost nevoita sa ma inregistrez. De atunci, sunt dependenta. Nu pot sta o zi fara sa intru sa vad cate ceva. Si meru descopar lucruri noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Afland ca sunt graviduta am intrat pe net sa descopar informatii pretioase. E prima mea sarcina deci la capitolul experienta=0. Am descoperit si m-a fascinat. Intram zilnic, neinregistrata fiind pentru a citi despre "miracolele" ce se petrec cu fiecare saptamana de sarcina traita si dadeam cu ochiul si pe forum, unde gaseam informatii proaspete. N-a fost o intamplare ca am descoperit site-ul pt ca el m-a descoperit pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

.... nu stiu cum l-am descoperit.... parca sunt de-o viata aici... parca-l stiu de-o viata...

andreea

Mergi la inceput