Jocul cu filme (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Hihihi... corect, Lilanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Dragoste, tradare, iar dragoste si iar tradare intre doua cupluri heterosexuale, in care cei doi "ei" se cunosc pe Internet, la o partida de cybersex

Cele doua perechi sint formate din:
Ea 1: stripteuza
Ea 2: fotograf de arta
El 1: un fel de jurnalist, insarcinat cu scrierea de necrologuri
El 2: doctor

Eheee....de-aici au loc permutari: ea 1 cu el 1, el 1 cu ea 2, el 1 cu el 2 pe internt, el 2 cu ea 2, ea 2 cu el 1, el 2 cu ea 1, ea 2 cu el din nou etc etc...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Closer, bien sur
(pe mine m-a dezamagit filmul asta, nu's de ce, ca doar erau cadre frumoase, poetice, mi s-a parut o aiureala...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

bine sur, myrrha
(io din film am apreciat citeva replici inteligente si jocul lunecos al lui Natalie Portman..)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

mey, eu nu mai ghicesc, ca dupa aia nu stiu ce sa pun

Un film istoric, cu o relatie intensa si destructiva intre un rege si un prelat... Cei doi protagonisti sint faimosi si

ps. si mie mi-a placut natalie portman, cum se potrivea chipul acela copilaros pe rolul de stripteuza...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myrrha

mey, eu nu mai ghicesc, ca dupa aia nu stiu ce sa pun

Un film istoric, cu o relatie intensa si destructiva intre un rege si un prelat... Cei doi protagonisti sint faimosi si

ps. si mie mi-a placut natalie portman, cum se potrivea chipul acela copilaros pe rolul de stripteuza...

Prelatul e un important arhiepiscop; intre el si rege e o fascinatie homoerotica; buni prieteni in tinerete, ajung sa se dusmaneasca din momentul in care prelatul primeste de la rege arhiepiscopia... In cele din urma, regele ordona uciderea fostului prieten, in incinta bisericii.

Mergi la inceput

(Thomas) Becket, cu Peter O'Toole si Richard Burton...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sotul ii citeste din propriul jurnal pentru a obtine de la ea citeva de minute de luciditate din cind in cind ...
ii gaseste asistenta imbratisati (forever)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

The Notebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

da

Mergi la inceput