Jocul cu filme (31)
Raspunsuri - Pagina 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
Dragoste, tradare, iar dragoste si iar tradare intre doua cupluri heterosexuale, in care cei doi "ei" se cunosc pe Internet, la o partida de cybersex
Cele doua perechi sint formate din:
Ea 1: stripteuza
Ea 2: fotograf de arta
El 1: un fel de jurnalist, insarcinat cu scrierea de necrologuri
El 2: doctor
Eheee....de-aici au loc permutari: ea 1 cu el 1, el 1 cu ea 2, el 1 cu el 2 pe internt, el 2 cu ea 2, ea 2 cu el 1, el 2 cu ea 1, ea 2 cu el din nou etc etc...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
myrrha spune:
Closer, bien sur
(pe mine m-a dezamagit filmul asta, nu's de ce, ca doar erau cadre frumoase, poetice, mi s-a parut o aiureala...)
lilanda spune:
bine sur, myrrha
(io din film am apreciat citeva replici inteligente si jocul lunecos al lui Natalie Portman..)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
myrrha spune:
mey, eu nu mai ghicesc, ca dupa aia nu stiu ce sa pun
Un film istoric, cu o relatie intensa si destructiva intre un rege si un prelat... Cei doi protagonisti sint faimosi si
ps. si mie mi-a placut natalie portman, cum se potrivea chipul acela copilaros pe rolul de stripteuza...
myrrha spune:
quote:
Originally posted by myrrha
mey, eu nu mai ghicesc, ca dupa aia nu stiu ce sa pun
Un film istoric, cu o relatie intensa si destructiva intre un rege si un prelat... Cei doi protagonisti sint faimosi si
ps. si mie mi-a placut natalie portman, cum se potrivea chipul acela copilaros pe rolul de stripteuza...
Prelatul e un important arhiepiscop; intre el si rege e o fascinatie homoerotica; buni prieteni in tinerete, ajung sa se dusmaneasca din momentul in care prelatul primeste de la rege arhiepiscopia... In cele din urma, regele ordona uciderea fostului prieten, in incinta bisericii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
sotul ii citeste din propriul jurnal pentru a obtine de la ea citeva de minute de luciditate din cind in cind ...
ii gaseste asistenta imbratisati (forever)