War of the worlds
Ati vazut ultimul film al lui Spielberg, cu Tom Cruise in rolul principal? Un alt Tom Cruise decat cunosteam pana acum..
Cat despre film - terifiant.. Cand s-au aprins luminile in sala, toti eram intepeniti pe scaune..
Astept impresiile voastre.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
Raspunsuri
Adela99 spune:
nu l-am vazut, inca!
http://www.apple.com/trailers/paramount/waroftheworlds/index.html
DARAEL spune:
A innebunit lumea, oameni buni !
Oriunde merg si clicaresc, pe forum chat sau aiurea in lumea larga, tot de Tom-a-lui-Cruise dau….. e chiar asa de bun filmu ? Sa ma chinui sa-l trag de pe net sau nu ?
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
conchita spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Sa ma chinui sa-l trag de pe net sau nu ?
nu, ca se cheama furt.
spic de grau spune:
Darrael - sfatul meu e sa mergi la cinema! Si vezi sa aiba " Surround"! Iti garantez ca merita!
Acasa, in fata TV-ului nu stiu daca vor fi aceleasi senzatii..Asta doar daca nu ai TV de juma' de perete, si home video cinema.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT
xenocid spune:
Acasa, in fata TV-ului nu stiu daca vor fi aceleasi senzatii..
Mai ales daca ai citit cartea si stii deja cum se termina
*Ex astris, Scientia*
mate spune:
Doo ore jumate pierdute aiurea din viata...verdictul meu...Cel mai stupid film vazut in ultimii 3 ani...Prost,prost ,prost,am plans dupa timpul pierdut...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
conchita spune:
quote:
Originally posted by mate
Doo ore jumate pierdute aiurea din viata...verdictul meu...Cel mai stupid film vazut in ultimii 3 ani...Prost,prost ,prost,am plans dupa timpul pierdut...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
hm, mai prost si decat Collateral? :)) asta legat de prestatia lui tomita din ultima vreme, ingrozitoare nu alta, egala in valoare cu filmele in care accepta sa joace.
danat spune:
Subscriu la ce a zis Mate!
Zau de nu am plecat cu intepaturi la ficat de acolo asa m-au ingretosat scenele alea stupide cu masinariile extraterestre care mincau oameni si le sugeau singele ca apoi sa-l scuipe si sa-l improaste peste tot pe pamint...nu ma asteptam la asa ceva din partea lui Spielberg! Recunosc ca nu am citit cartea, dar daca e chiar asa grotesca, putea monsiu regizore sa o coteasca un pic, ca nu-i genul...el facea filmele mai intelijente un pik asa...
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Acasa, in fata TV-ului nu stiu daca vor fi aceleasi senzatii..
Mai ales daca ai citit cartea si stii deja cum se termina
*Ex astris, Scientia*
Cartea nu am citit-o, insa am auzit ca a fst o alta ecranizare. Scenariul din filmul lui Spielberg nu respecta "povestea" din primul film. Cel putin asta am inteles eu. Tu, Xeno, ai citit cartea? Ai vazut filmul? Seamana?
Cat despre prestatia lui Cruise - mie una mi-a placut. Cum mi-a placut si Cruise din "Ultimul Samurai". In fine - e chestie de gust.
Filmul in sine - asa cum am spus e terifiant. Sangeros, violent..Sunt ce e drept, multe chestii trase de par (cum ar fi masina lor, care ca prin miracol, nu pateste nimic cu toate ca un avion se prabuseste peste cartier si totul in jur e sub daramaturi).
Mi-a placut insa ca eroul e un om obisnuit, care plange, care reactioneaza la fel ca orice alt obisnuit; ma saturasem de super eroi.
Finalul in schimb...avad in vedere ca e film american, trebuia sa fie happy end, nu? Nu m-am uitat sa vad daca flutura obisnuitul steag american in final de film. Eram mult prea terorizata de scenele cu suptul sangelui, si razele laser care pulverizau tot ce le iesea in cale.
flafi spune:
Daca te astepti sa vezi un film mediocru, apoi e ok, dar daca te astepti sa vezi un super film, atunci vei fi puternic dezamagit.
Sunt in film greseli stupide de genu: vine extraterestru cu unda magnetica sa invadeze lumea , nimic nu mai functioneaza, nci ceasurile nimic, dar in mijlocul haosului de acolo unu era cu camera digitala si filma. Nu am inteles cum se poate tinand cont ca nimic nu functiona nimic. Asta e una doar...
Eu nu am inteles de unde naiba au venit extrateresrii aia, daca au murit doar aia de pe pamant sau au murit si restu extraterestrilor invadatori etc...
Fetita, partenera lui Tom Cruise, este extraordinara in rolul ei, joaca super bine. El nu m-a prea convins.
Pe de alta parte efectele sunt super, bineinteles.
Eu am ajuns la concluzia ca extraterestrii aia au mrit de SIDA.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1