M-am hotarat ......adoptie (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Felicitari Ina, sa va traiasca si sa va aduca multe, multe bucurii!

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorelei, concediu placut si succes mult la Tribunal. Cand o sa ai infatisarea s-ar putea ca noi sa fim in concediu dar iti tin pumnii, poate se rezolva din prima.... Ti-am vazut acum pozele, mare s-a facut si Robert al tau, un frumos si un scump!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Felicitari Ina ,nu te intreb ce simti ptr. ca sti si eu trec prin aceeasi stare ca si tine ,coincidenta si eu tot pe 22.07 am luat-o pe printesa acasa.Inca o data felicitari sa-ti traiasca bebe-ul si sa te bucuri de el.

Mergi la inceput

Silvia, daca mai te prind on line si daca doresti, da-mi cateva date sa te trec in listuta noastra (numele, data nasterii...). Nu e obligatoriu, normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Fetelor, felicitari pt bebici!!!!!!! Nici nu va dati seama ce bine e de voi, si cred ca a-ti uitat deja ce va invidiem noi, celelalte care abia asteptam sa fim ca voi! Abia astept sa mi se intample si mie, sau macar sa-mi vad fetita pt prima oara!!!

patri

Mergi la inceput

Ooooo, patri, cand ai vreodata vreme si chef de citit, ia din urma primele parti ale acestui subiect sa vezi unde eram noi mai acum un an, ce simteam, ce emotii aveam si cum era cand inca una din noi isi aducea copilul acasa. Daca nu gasesti toate partile sau nu te descurci, eu le am salvate deja pe toate in calculator asa ca ti le pot trimite pe mail, daca ai curiozitatea.
Chiar fetelor, se apropie momentul in care acum un an Oana il gasea pe Eric (sau a trecut deja?), se apropie momentul in care, tot acum un an eu, Rozi, Claudia, Flory si altele care poate nu au mai scris sau le uit eu acum.... ne-am pus pe treaba.....

Da, am cautat eu si pe 29 iulie anul trecut Oana l-a gasit pe bb Eric. Deci aveam bine in minte ca asta era perioada. Si uite cum pe 15 august face si un an de cand l-a adus acasa. Asa ca fetelor, timpul trece repede dupa ce aveti copiii acasa. Acum e mai greu, e adevarat, dar sa stiti ca daca vi se pare ca va intarzie ceva...e pentru ca inca nu a venit momentul sa va gasiti copilul. El/ea va asteapta undeva, poate inca nu s-a nascut si de aceea mai aveti de asteptat. Nu va pierdeti cu firea, toate se vor aranja....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ina felicitari si va doresc tot binele din lume!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi am dat declaratia la notar ca suntem de acord amandoi cu schimbarea prenumelui.Trebuie sa trimitem actele la "Monitorul oficial".
A facut cineva schimbarea de prenume?Cat a durat?

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Aissa, chiar acum am intrat pe "m-am hot adoptie 7" si ai dreptate, erati voi in situatia mea, asta-mi da sperante ca peste cateva luni voi da eu sfaturi altora care vor dori sa inceapa procedurile de adoptie. Parerea mea de rau e ca n-am stiut mai demult de acest site de care am dat din intamplare, aflam ca pot sa depun cererea fara alte multe acte pt atestat si cele 60zile se scurgeau deja. Cred ca va fi greu si cu gasitul fetitei, adevarul e ca inca nu prea stiu ce voi face, de unde voi incepe cu cautatul!
Va pup

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Am cateva poze ... andrei.indanet.ro ...

O zi buna va doresc,

Mergi la inceput